Gem annonce

ZBC søger gymnasielærer til HTX/HHX i Ringsted

ZBC

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
ZBC
Ahorn Alle 3
4100
Ringsted
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
330629782
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Gymnasielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vær med. Verden er til at forandre.

Vi søger pr. 1. august 2021 en gymnasielærer til undervisning i fagene matematik og programmering. Der er tale om en fastansættelse på fuldtid.

På ZBC’s Handelsgymnasium og Teknisk Gymnasium i Ringsted stræber vi efter, at vores elever får tre fantastiske år, de aldrig glemmer - tre år med en spændende hverdag, nye venskaber og oplevelser for livet.

Vi er to gymnasier under samme tag med ca. 30 medarbejdere og ca. 220 elever.  Vi har et tæt samarbejde mellem ledelse, lærere og elever med en kultur, hvor vi i gensidig respekt fremmer engagement, elevtrivsel og det gode samarbejde.

Vi har et stærkt fokus på studiemiljø, elevernes aktive deltagelse, dannelse og faglighed. Vi opnår tilfredsstillende resultater målt på elevernes karakterniveau ved eksamen.

Vi engagerer os aktivt i det omgivne samfund med flere samarbejdsaftaler, hvor målet er at relatere de gymnasiale fag til praksisnære og virkelighedsorienterede cases.

Vores elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert eneste minut i deres uddannelse er vigtigt

Læs mere om os her:
https://www.zbc.dk/uddannelsessteder/zbc-ringsted/htx-teknisk-gymnasium-ringsted/

https://www.zbc.dk/uddannelsessteder/zbc-ringsted/hhx-handelsgymnasium-ringsted/

Hvad kvalificerer dig til jobbet?

 • For at kunne undervise på gymnasierne, skal du have en relevant kandidatuddannelse i de(t) pågældende fag, du skal undervise i.
 • Du kan være en kandidat ”af ældre dato” med en masse erfaring, som du har lyst til at dele med vores elever, eller du kan være nyuddannet med stor lyst til at dele ud af din faglighed på en måde, så vores elever kan spejle sig i din glæde ved faget. Det vigtigste er, at du har lyst til at undervise og har lyst til at indgå i såvel faglige som sociale relationer med eleverne.
 • Hvis du ikke har pædagogikum, vil der blive tilrettelagt et forløb for dig inden for det første år.

Vi forventer derudover, at du:

 • Er fagligt stærk og har mod på at indgå i tværfaglige samarbejder med kollegerne.
 • Tør tage chancen og afprøve nye pædagogiske idéer – og lære af dem, der ikke lykkes.
 • Har lyst til at bidrage til den løbende udvikling af uddannelsen sammen med dine kolleger.
 • Er interesseret i de faglige og pædagogiske udfordringer, som gymnasielærerjobbet indebærer, såsom udviklingsaktiviteter, studieture, sociale arrangementer, engagement i elevernes liv og trivsel.

Har du lyst til dette, kan vi tilbyde:

 • En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med stærke relationer til grundskolen, det omgivende samfund og de videregående uddannelser.
 • En arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser dagligdagens udfordringer.
 • Et job med udfordringer og med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt gode og erfarne kolleger, der står klar til at hjælpe og give medspil.
 • Et gymnasium, hvor elevdemokrati, elevinddragelse og elevengagementet prioriteres højt.

 

Ansættelse
Ansættelse og aflønning jf. gældende overenskomst for Akademikere i Staten mellem Finansministeriet og en række akademikerorganisationer.

Ansættelsesområdet er ZBC, og primært tjenestested vil som udgangspunkt være på Ahorn Allé 3-5 i Ringsted.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående job vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 20. maj 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

 Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. maj 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Niels-Erik Hybholt, rektor på tlf.: 2844 2518 eller e-mail: nehy@zbc.dk eller

Claus Junge, vicerektor på tlf.: 3193 5649 eller e-mail: claj@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ZBC
Ahorn Alle 3
4100
Ringsted
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
330629782
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Gymnasielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce