Gem annonce

Webudvikler med erfaring søges til webshop med høj vækst

RITO ApS

Skive, Vestjylland

Indrykket
21-11-2020
Kontakt
RITO ApS
Gyrovej 1
7800
Skive
Tlf
71999844
Praktisk information
Oprettet
21-11-2020
Udløber
14-12-2020
Kviknummer
330393012
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Webudvikler
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at sætte dit præg på en virksomhed i høj vækst? Har du lyst til at tage vores IT-afdeling til nye højder? Har du lyst til at være en del af et ungt og ambitiøst miljø? Så kan du meget vel være den webudvikler, som vi står og mangler.

JOBBET
Rito.dk er i rivende udvikling, og vi har brug for en dygtig og engageret fuldtids webudvikler (ikke freelance eller lignende). Drømmer du om at arbejde med udvikling og vedligeholdelse af webshops, så er det dig, vi har brug for hos Rito.dk.

Rito.dk bygger på en Prestashop platform, som vi selv udvikler moduler til. I jobbet som webudvikler vil du blandt andet arbejde med opsætning af nye funktioner samt udvikling og vedligeholdelse af eksisterende. Du vil derudover komme til at arbejde i frontend såvel som backend. God kundeservice og automatiserede systemer er afgørende i alt, hvad vi foretager os, og dette fokus vil også komme til at præge dine arbejdsopgaver. Derfor skal du også være i stand til at designe brugervenlige og smarte løsninger fra bunden. Hver opgave skal designes med fokus på kunden.

Du vil blive en del af vores dynamiske og passionerede IT-afdeling på 3 personer (4 inkl. dig), hvor du selv er med til at påvirke din arbejdsdag.

Løn tilbydes efter kvalifikationer.

For den rette kan det være muligt at have hjemmearbejdsdage eller arbejde på kontor et andet sted en Skive.

Dine kvalifikationer, kompetencer og erfaringer

  • PHP
  • MySQL
  • Javascript
  • CSS

Udover at have succes med ovenstående arbejdsområder, vil det også være en fordel, hvis du har erfaring med e-handel, unix og lignende. Du må ligeledes gerne have kendskab til versionsstyring, netværk og printere. 90% af arbejdet vil være udvikling, men der vil også indgå forefaldet IT-arbejde og IT-support af interne IT udfordringer.

Rito.dk er en dynamisk og testdrevet virksomhed, og alle beslutninger og løsninger bygger dermed på splittests. Du vil blive en del af en ung og uformel IT-afdeling, og derfor er det også vigtig for os, at du er positiv og udadvendt.

OM OS
Rito.dk er en webshop, der forhandler mere end 26.000 varenumre inden for garn og hobbyartikler. Virksomheden består i øjeblikket af 35 fuldtidsansatte og flere dygtige freelancere og ungarbejdere.

Virksomheden er 7 år gammel og oplever dagligt vækst. Rito.dk er en 100% røgfri arbejdsplads. Du kan se mere på https://www.rito.dk

KONTAKT
Har du spørgsmål til stillingen, kan du sende en mail til daglig leder, Morten Riisgaard, på mri@rito.dk.

Alle ansøgninger skal sendes til vores mail job@rito.dk mærket "Webudvikler".

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Vi kalder løbende kandidater til samtaler.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
RITO ApS
Gyrovej 1
7800
Skive
Tlf
71999844
Praktisk information
Oprettet
21-11-2020
Udløber
14-12-2020
Kviknummer
330393012
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Webudvikler
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce