Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Web- & frontend udvikler

Duka A/S

Favrskov, Østjylland

Indrykket
13-10-2020
Kontakt
Duka A/S
Omega 5
8382
Hinnerup
Tlf
30748567
Praktisk information
Oprettet
13-10-2020
Udløber
31-10-2020
Kviknummer
330388029
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Webudvikler
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Web- & frontend udvikler søges til fuldtidsstilling

Vi har vind i sejlene hos Duka, og søger vores nyeste medlem til teamet, til at besætte en nyoprettet stilling, som web- & frontend udvikler.

Som vores nye web- og frontend udvikler, vil du få en nøglerolle i at øge vores digitale tilstedeværelse og optimere vores forretning og services via især duka.dk og til dels på duka.no samt øvrige digitale kanaler. Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer fra marketing, web og e-commerce, hvor din funktion vil også kræve, at du arbejder projektbaseret sammen med mange forskellige kollegaer og profiler på tværs af Duka. Herudover har du en fast kobling med vores partnerbureau Kruso og deltager i deres stand-ups og sprintplanlægning, hvor vi er fælles om at løse Duka opgaverne. Apropos opgaver har vi masser at tage fat på, på den korte bane drømmer vi om bedre udnyttelse af Umbraco\'s funktionalitet, bedre og mere intelligente templates, og lidt længere fremme drømmer vi om en fed selvbetjeningsløsning til vores kunder, er det dig der skal hjælpe os?  

Du vælger Duka, fordi:

 • Du har fleksibilitet i arbejdstiden. Det handler om at levere det aftalte arbejde, mere end det handler om at komme kl. x og gå kl. y
 • Vi giver dig noget ordentlig hardware at arbejde på & med
 • Du får mulighed for at udvikle både dine personlige og faglige kompetencer, både i teamet og i samarbejdet med vores partner Kruso
 • Du gerne vil være vores interne rådgiver og tekniske expert, i marketing teamet
 • Du kan lide et mix imellem driftsopgaver og fremtidsrettede opgaver
 • Du sætter pris på det sociale på din arbejdsplads, for det gør vi også
 • Duka prioriterer et godt arbejdsmiljø og har styr på personalegoderne (#ordentligkaffetak)
 • Vi tilbyder en opgave der giver mening, hvor der er fokus på nutidens og fremtidens digitale brugeroplevelser, og hvor nytænkning, teknologi og især kundeoplevelsen er omdrejningspunktet i vores arbejde.
 • Du vil blive en del af en virksomhed med energi og fantastisk atmosfære som er på en spændende rejse
 • Vores Trustpilot, NPS score og "Bedst i Tænk-test" løsninger og kundefeedback taler for sig selv

 

Duka vælger dig, fordi:

 • Du har konkret erfaring med Umbraco
 • Du arbejder ubesværet med HTML, CSS og frontend relaterede frameworks
 • Du selv har deltaget i eller selv stået for integrationer til forskellige API’er
 • Du har et stærkt fokus på kvalitet i koden og dokumentation
 • Du har erfaring med E-commerce løsninger (gerne uCommerce, men ikke et krav)
 • Du trives med at have din faglige udvikling forankret i vores udviklingsteam, hvor du så løser dine opgaver som en fast del af vores marketingteam
 • Du kan både stå alene i opgaveløsningen og indgå i tæt teamsamarbejde, afhængig af opgaven
 • Du trives i et team med energi og ambitioner
 • Du synes at det er fedt at være med til at forme en nyoprettet stilling

Herudover regner vi med, at du synes at det er fedt at være en del af en vækstvirksomhed i mellemstørrelsen, og at du enten har kendskab til eller er nysgerrig på C# og .Net. Har du forståelse for test og optimering, erfaring med GIT eller Atlassian JIRA er det også en fordel.

 

Vores kunder vælger Duka, fordi:

De hellere vil bruge tiden på at anvende deres IT- og Tele-løsninger, fremfor at skulle overskue en masse forskellige teknologier, hardware- og softwareløsninger, teknisk vedligeholdelse og uendelige logins og portaler hos en masse forskellige leverandører. Hos Duka tilbyder vi services og løsninger til hverdagens IT-behov for private brugere, hos en og samme samarbejdspartner, Duka. Det kalder vi Tech It Easy.

Vi har masser af opgaver og ønsker til webudviklingen så vi glæder os meget til at byde vores nye og passionerede frontend udvikler velkommen, hvor arbejdet især vil være centreret omkring websitefunktionalitet, webUX samt integrationer.

 

Godt at vide

Vi tilbyder en 37 timers fuldtidsstilling på vores kontor i Hinnerup. Arbejdstiden vil være normalt ligge i tidsrummet 08 - 17 mandag til fredag.

Løn og ansættelsesvilkår aftales ud fra dine kvalifikationer, og du får adgang til vores attraktive personalegoder efter endt prøveperiode & oplæringsperiode.

Du vil arbejde tæt sammen vores samarbejdspartnere og vil også indgå som en del af deres team, og deltage i udviklingen af innovative og markedsledende løsninger. Duka og vores partnere går sammen om at sikre, at du har de værktøjer og den support du har brug for, for at kunne løse komplekse og udfordrende opgaver, og for at du får succes med dine opgaver.

 

Interesseret?

Indsend din ansøgning online her på siden! Eller brug linket her: https://app.jobmatchprofile.com/phq4cd/duka/5pxaqm/webudviklerfrontend-udvikler

Vi er klar på ansættelsesstart nu, men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat.

Hvis vi mødes til jobsamtale, skal du være forberedt på dels at skulle udfylde et skema mhp. personprofilering og dels at du skal forberede og fremlægge et mindre caseoplæg, så vi får en idé om dine kompetencer og erfaringer.

Bemærk: Ansøgninger pr. email vil blive slettet af hensyn til GDPR, men vi besvarer gerne dine spørgsmål pr. e-mail!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salg og Marketingchef Bo Abrahamsen på bab@duka.dk

Få et glimt af, hvordan vi arbejder hos Duka, her:

& lær mere om os på vores website

& på vores linkedIN

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mere om Duka

Hos Duka leverer vi Danmarks mest troværdige, enkle og brugerfokuserede IT- og Tele services til det private marked. Du behøver faktisk ikke engang at tage vores ord for det, spørg i stedet Trustpilot, Forbrugerrådet Tænk og vigtigst af alt vores Kunder. Vi er førende indenfor sammensatte IT & Tele løsninger til det private marked og vores sammensætninger af IT-produkter er helt unikke.

Vores motto er:

Hos Duka synes vi, at teknologi er fantastisk og gør hverdagen lettere, men nogle gange driller det bare. Det skal vores kunder heldigvis ikke tænke på, for Duka er altid klar til at træde til og holde vores kunder kørende. Som virksomhed er vores mission at gøre det nemt for vores kunder, så de kan bruge deres tid på det, de har lyst til. Understøttet af pålidelig og effektiv support, brugervenlig teknologi og fleksible abonnementsløsninger gør vi livet nemt for vores kunder. Duka - Tech It Easy

 

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Duka A/S
Omega 5
8382
Hinnerup
Tlf
30748567
Praktisk information
Oprettet
13-10-2020
Udløber
31-10-2020
Kviknummer
330388029
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Webudvikler
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed