Gem annonce

Vores nye Afdelingsleder skal være beboernes ambassadør, personalets rollemodel og et vigtigt medlem af ledergruppen

HumanAssist

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
20-11-2020
Kontakt
HumanAssist
Tavlekærsvej 164
2650
Hvidovre
Tlf
21968060
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
09-12-2020
Kviknummer
330426669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du mod på nye udfordringer og søger du en lederstilling hvor du både får tid og mulighed for at arbejde med kultur, værdier og medinddragelse så læs med her:

Strandmarkshave er et populært plejecenter og vi er kendte for vores anerkendende tilgang og gode værdiarbejde som betyder at beboerne er i centrum og medarbejderne er ansvarlige i opgaveløsningen. Vi bor et ældre hus - fuld af varme, aktiviteter og liv. Centret rummer foruden 73 plejehjemspladser også 35 pladser på vores daghjem.

Om os.

Du får ansvaret for ledelsen af medarbejderne fordelt på de 24 ældreboliger, med plejehjemsstatus, som er de nyeste boliger i huset og fordelt på 2 etager. En medarbejdergruppe som rummer stor faglig forskellighed men som står samlet omkring dét, at gøre det bedste for beboerne. Det er en del af vores fælles DNA her på stedet, at vi kan lide at gå på arbejde, tage på ferie med beboerne, skabe aktiviteter sammen i hverdagen og i det hele taget bestræbe os på at være den bedste udgave af os selv.

Vi har et lavt sygefravær, gode trivselsmålinger og et etisk regnskab i god balance, alligevel kan hverdagen og opgaverne udfordre os. Særligt når vi øver os på at se på hinanden som én afdeling istedet for to, og når vi på trods af gode intentioner går fejl af hinanden på tværs af døgnet, etagerne, kulturen og forskellighederne. Vi kender hinanden godt og de fleste af os har været her mere end 10 år.

Om dig:

Det er derfor vi mangler og savner netop dig! Du kan med dit vindende væsen og dine gode menneskekundskaber se potentialet i os alle. Du kan være bølgebryderen i hverdagen der griber situationer på forkant og får os tilbage på ret kurs igen. Du er stærk i kommunikationen, tydelig og tryghedsskabende og en naturlig bannerfører for det gode sammenhold og det høje humør.

Du har erfaring med ledelse og ved hvad der skal til når vaner skal erstattes med nye og når adfærd, kultur og forandringer er på dagsordenen og præger hverdagen. Dit nærvær og evne til at være tilstede gør dig til en tillidsfuld sparringspartner både for personalet og dine lederkolleger. Du er naturligt opsøgende og i god kontakt både med beboerne, de pårørende og alle medarbejderne på tværs af døgnet.

Om kommunen:

Når du ansættes som leder i Hvidovre kommune, under Center for sundhed og Ældre, bliver du samtidig del af et aktivt og ambitiøst ledernetværk, hvor ledelse, fælles læring og udvikling ikke bare er en mulighed men et grundvilkår og en forpligtelse for alle at tage del i.

Om processen:

Vi kan ikke vente med at høre fra dig! og vi håber at vi på trods af vores hudløst ærlige skriv har vækket noget i dig som kalder dig frem til tasterne. Er du istedet nysgerrig og synes der mangler vigtig information som vi ikke har haft plads til?

Så grib telefonen istedet og ring til vores betroede rekrutteringskonsulent på opgaven, Anders Krauch på telefon 2196 8060

Vi tilbyder:

  • En spændende stilling som indeholder både ledelsesmæssige og sygeplejefaglige udfordringer.
  • Et veldrevet Plejecenter fuld af gode historier og stærke værdier.
  • Medarbejdere med faglighed, engagement og lysten til at arbejde med ældre.
  • At blive en vigtig del af et stærkt samarbejdende lederteam.

Vi ønsker:

  • At du kan gå forrest som leder og, at du forstår at arbejde praktisk med kultur, forandringer og værdier i dagligdagen.
  • At du kan arbejde med både drift og faglig udvikling, i en stilling med ansvar og gode muligheder for, at påvirke såvel mål, retning og kvalitet.
  • At du har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske og erfaring som leder.

Vi forventer at afholde samtaler henholdsvis d. 14. Samt 16. december

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
HumanAssist
Tavlekærsvej 164
2650
Hvidovre
Tlf
21968060
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
09-12-2020
Kviknummer
330426669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce