Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKCONSULTING søger Supply Chain Specialist til EXHAUSTO A/S

VKCONSULTING

Odense, Fyn

Indrykket
20-09-2023
Kontakt
VKCONSULTING
Lerchesgade 31
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
20-10-2023
Kviknummer
331578428
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Supply Chain Specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du en analytisk tilgang til dine opgaver og motiveres du af at omsætte data til handlinger og procedurer? Så er det dig vi mangler i Supply Chain teamet.

Jobbet:
EXHAUSTO er specialiseret indenfor energieffektive, bæredygtige ventilationsløsninger, og kendt for deres produkter og knowhow både nationalt og internationalt. Produktporteføljen sikrer sundhed og komfort gennem optimalt indeklima til kunder verden over. 

Som Supply Chain Specialist får du ansvar for varedisponering indenfor egne varegrupper, samt ansvar for at sikre en høj kvalitet af varestamdata, beregning af forecast og facilitering af leverandøranalyser. Du vil ligeledes have mulighed for at deltage i projekter, fx implementering af indkøbsprocesser på fabrikken i Norge samt skift af ERP-system til SAP.

Du bliver en del af et rutineret og kompetent team med reference til virksomhedens Supply Chain Team Manager. Sammen muliggør I et kontinuerligt produktionsflow med kvalitet og forsyningskædeoptimering for øje. 

Dine primære opgaver vil være:

  • Daglig varedisponering inkl. opfølgning på vareleverancer og leverandørkontakt
  • Intern og ekstern koordinering ved materialemangler
  • Kontinuerlig optimering af varestamdata ift. sikring af høj leveringsevne ved minimalt varelager
  • Beregning af forecast og kommunikation af disse til udvalgte leverandører
  • Analyse af datasæt samt udarbejdelse af handleplaner
  • Ind- og udfasning af varegrupper
  • Projektdeltagelse

EXHAUSTO har en værdibaseret virksomhedskultur, hvor Engagement, Tillid og Respekt er centrale parametre i hverdagen. Det er vigtigt, at du kan identificere dig med og afspejle dette værdisæt i din tilgang til opgaverne.

Vi forventer:
Du har en faglig relevant, akademisk uddannelse set i forhold til stillingens indhold, fx indenfor Supply Chain Management, produktions- eller GMM ingeniør. Alternativt kan du have solid erhvervserfaring indenfor disponering, dataanalyse og optimering af processer, fx fra en finansiel stilling. Vigtigst er, at du besidder en god analytisk og systematisk forståelse, og er i stand til at videreformidle din viden.

Vi forventer, at du er fortrolig med IT, besidder gode kompetencer i Excel samt har erfaring med anvendelse af ERP-systemer. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Din profil:
Du er analytisk, detaljeorienteret og selvdreven af natur, og god til at prioritere og disponere. Du er hjælpsom, har en god omstilling- og tilpasningsevne, og byder gerne ind med løsningsforslag og sparring. Samtidig motiveres du af rollen som bindeled mellem salg, produktion og eksterne leverandører, hvor du gennem god og åben kommunikation sikrer det gode samarbejde på tværs af organisationen. Du er serviceminded, talstærk og er i stand til at omsætte dine analyser til nye strategier, processer og handleplaner.

Vi tilbyder:
Du tilbydes en rigtig spændende fuldtidsstilling i en dynamisk og agil virksomhed, med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Gagen inkluderer pension, fritvalg, flekstid og sundhedssikring. Frokosten nydes i godt selskab med kollegaerne i den lækre kantine.
Du bliver en del af et kompetent supply chain team bestående af bl.a. produktionsplanlæggere og disponenter. Teamet vægter især samarbejde, humor, frihed under ansvar og en god omgangstone højt.

EXHAUSTO har en stærk medarbejderkultur, der bl.a. formes af sociale arrangementer og en aktiv personaleforening. Her er den flade struktur og store rummelighed overfor hinandens kompetencer og forskelligheder i centrum, hvilket gør EXHAUSTO til en utrolig attraktiv arbejdsplads.

Virksomheden:
EXHAUSTO udvikler og fremstiller højkvalitetsprodukter og -systemer til komfortventilation på alle anvendelsesområder fra kontorer, butikker, skoler og institutioner til industribygninger, hoteller og sygehuse. Med fokus på høje virkningsgrader og et energiforbrug, der sætter nye standarder for branchen, er EXHAUSTO blandt de absolut førende på området.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har desuden salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Koncernen har i alt 300 ansatte.

EXHAUSTO er en del af ALDES Group, en fransk international, familieejet koncern. ALDES leverer ventilatorer og luftbehandlingsaggregater samt anlæg til luftrensning opvarmning/køling af brugsvand samt central støvsugning. ALDES-koncernen blev grundlagt i 1925, og med hovedsæde i Vénissieux nær Lyon beskæftiger koncernen 1.300 medarbejdere og har en omsætning på 220 mio. euro. ALDES-koncernen har aktiviteter i næsten 60 lande verden over og har en førende position på mange europæiske markeder.

Læs gerne mere om virksomheden på www.exhausto.dk og om ALDES på www.aldes.com

Ansøgning:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Line Dybvald Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat.?En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
VKCONSULTING
Lerchesgade 31
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
20-10-2023
Kviknummer
331578428
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Supply Chain Specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed