Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKCONSULTING søger en projektleder for Royal Unibrew i Odense, der vil være med til at forme fremtiden.

VKCONSULTING

Odense, Fyn

Indrykket
20-09-2023
Kontakt
VKCONSULTING
Lerchesgade 31
5000
Odense
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
20-10-2023
Kviknummer
331578427
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Ingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale

Motiveres du af at lede projekter med vægt på udvikling, bæredygtighed og CO2 neutralitet og kan du drible komplekse og tværgående indsatser i mål? Så har du muligheden for at spille en afgørende rolle i udvikling af det historiske bryggeri, Albani.

Royal Unibrew har en ambition om at være CO2 neutrale med udgangen af 2025. For at sikre denne målsætning, søger vi til en nyoprettet stilling, en projektleder, der vil få ansvar for at udvikle og drive projekter med fokus på reducerende tiltag indenfor energiforbrug og CO2.

Jobbet

Som projektleder får du ansvaret for flere store projekter indenfor områderne: Process, Facility, Utility og Sustainability og vil indgå i et kompetent, teknisk team hvor sparring og samarbejde prioriteres højt.

  • Ansvarlig for udarbejdelse af business cases og implementering af CAPEX-projekter
  • Udvikle og drive nye energibesparende projekter
  • Aktiv deltagelse i udviklingen af en strategi for energiarbejdet
  • Løbende styring af ISO-procedurer, dokumentation og audits/revisioner
  • Budgetlægning, datahåndtering og analyse

Du kommer til at bidrage med idéer og bliver bredt opdateret på udviklingsmuligheder for bryggeriet, hele vejen rundt fra tapperi, bryggeri og pakkeri. Du er med andre ord med til forme din rolle og funktionen bliver vigtig i den løbende udvikling af sitet, hvor dialog og forhandling med potentielle samarbejdspartnere samt beslutningsoplæg til direktion og bestyrelse, også bliver en del af jobbet.

Vi forventer

Du har projektledererfaring, og gerne indenfor procesindustri, energi og utility eller andre lignende områder og er fx uddannet maskinmester, ingeniør eller anden relevant. Kendskab til automation, fødevareproduktion og de regulatoriske krav er den fordel. Dit mindset er tunet ind på gode løsninger, du har stærke kommunikationsegenskaber, udfordrer status quo og er med til at sætte barren. Måske har du været vant til at jonglere mellem teknik, økonomi og diverse stakeholders, er skarp til at prioritere og anvender bedste praksis tilgangen i din opgaveløsning. Det værdsættes at man er en holdspiller, der kan holde fokus på detaljen og sikre fremdrift på den overordnede plan.

Royal Unibrew er en global virksomhed, hvor meget dialog med både leverandører og samarbejdspartnere foregår på engelsk både skriftligt og mundtligt. Koncernsproget i Danmark er dansk.

Vi tilbyder

Hos Royal Unibrew får du en varieret og udfordrende hverdag med stor kompleksitet, og mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på fremtidens bryghus. Med reference til den tekniske chef bliver du en del af en engageret afdeling, der skal udvikle Royal Unibrew til fremtidens behov og normer. Udviklingsafdelingen arbejder tæt sammen med både direktion, driftsafdelingerne i bryggeriet og eksterne samarbejdspartnere om at tegne den fremtidige struktur og sikre, at bryggeriets energiforbrug nedsættes og derved bliver mere bæredygtigt.

Du får derfor stor indflydelse på dine opgaver og bliver en del af en lille afdeling med en skøn humor, plads til forskellighed og gensidig respekt. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Virksomheden
Royal Unibrew hviler på mange års bryggeritradition, og er én af de førende drikkevareleverandører ikke kun i Danmark, men også internationalt. Royal Unibrew producerer mere end 400 forskellige produkter i Danmark på to moderne bryggerier i Odense og Faxe, og var det første større bryggeri i Danmark, som introducerede økologisk øl. 

Virksomheden insisterer på at flytte grænserne i branchen, hvad enten det drejer sig om nye produkter, nye smagsvarianter eller nye produktionsmetoder. Der investeres i relationer, fordi virksomheden tror på, at mennesker for ofte fokuserer på målet, og glemmer at være til stede på vejen dertil. Det gode øjeblik skabes oftest i fællesskab, og det er grunden til, at Royal Unibrew er dybt engagerede i musik, sport og kultur. Arven efter virksomhedens stiftere, der går helt tilbage til 1856, lever i bedste velgående og holdes i live af alle ansatte på Royal Unibrew. Kvalitet, ansvarlighed, kreativitet og innovation er grundstenene i virksomhedens kerne. Medarbejderne lever og ånder for håndværket, de gode produkter og partnerskabet med forbrugerne.

Læs mere om virksomheden på www.royalunibrew.dk

Ansøgning

Vil du være med til at udvikle et af landets største og ældste bryggerier i Danmark, så send din ansøgning, CV og andre relevante bilag via linket i annoncen så hurtigt som muligt.

Stillingen er fuld tid og aflønnes efter kvalifikationer. Arbejdssted: Royal Unibrew A/S Tværgade 2, 5000 Odense C

Rekrutteringsprocessen varetages af VKCONSULTING. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Rikke Kern eller Cecilia Hammerich på tlf. 70 15 20 10.

Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat.?En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
VKCONSULTING
Lerchesgade 31
5000
Odense
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
20-10-2023
Kviknummer
331578427
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Ingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed