Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIRKSOMHEDSPRAKTIKANT - ONLINE MARKETING

Flex Media ApS

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
06-04-2021
Flex Media ApS
Kuldyssen 10, 1.
2630
Taastrup
Danmark
Tlf
48176666
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
01-05-2021
Kviknummer
330541747
Jobtype
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Dynamic Web, Drupal (CMS system), Dynamic Web - hjemmeside CMS, Hjemmesideredigering i Wordpress, WordPress
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kommunikation og Online Marketing

- Udbytterig virksomhedspraktik hos Flex Media

 

Vi tilbyder praktik til ledige, der ønsker at gøre karriere inden for kommunikation, søgemaskineoptimering og online marketing.

Dine opgaver

Som praktikant vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med følgende:

 • Arbejde overordnet med søgemaskineoptimering
 • Udarbejdelse af SEO-tekster til websites
 • Udarbejde content til sociale medier

Som praktikant hos Flex Media, vil du få god erfaring med udarbejdelsen af SEO-tekster og SEO-arbejde i det hele taget. Du vil arbejde med forskellige tekster inden for vidt forskellige områder og brancher. Yderligere vil du få erfaring med den nyeste Office pakke og en lang række forskellige CMS systemer under forløbet herunder:

 • DynamicWeb
 • Wordpress
 • Drupal

Din profil

 • Du er ledig efter at have gennemført en længerevarende uddannelse indenfor kommunikation/information.
 • Du er en dygtig formidler og kan lide alle former for skriveopgaver og er interesseret i erfaring med webkommunikation.
 • Du er akademiker med uddannelsesbaggrund som f.eks., Cand. Comm., Cand. Merc., Cand.Scient.Bibl., Cand.scient.soc., Kandidat fra RUC el. lign.
 • Du skal kunne formulere dig på flydende dansk.

Praktisk information

 • Arbejdstiden er 34,5 timer om ugen, hvor man enten møder 8.30-15.30 eller 8.30-16 med en ugentlig dag 8-13 til jobsøgning.
 • Du skal selv tage en indledende kontakt til dit jobcenter eller uddannelsessted.
 • Hvis du er interesseret, så send din ansøgning og CV til Content & Project Manager Marie Svendsen på marie@flex-media.dk.
   

Lidt om dagligdagen

 • OBS: Lige nu arbejder vi hjemme pga. Corona.
 • Du kommer til at indgå i et team med selvstændige opgaver fra dag ét.
 • Vi spiser frokost sammen hver dag - gratis for dig.
 • Der er gratis kaffe, te, vand m.v.
 • Du kommer til at indgå i vores praktiske gøremål, hvor vi alle i Flex Media har
 • vores daglige opgaver ved siden af vores alm. arbejde.

Om Flex Media

Flex Media er en online marketingvirksomhed, der arbejder med webløsninger og kommunikation. Flex Media er en sammensætning af kompetente medarbejdere, der gør dem i stand til at samarbejde med virksomheder af alle størrelser inden for både B2B- og B2C-markedet.


Læs her et par udtalelser fra tidligere praktikanter hos Flex Media

"Jeg har haft det bedste praktikophold hos Flex Media! Til at starte med, vidste jeg stort set ingenting om SEO og CMS systemer, men allerede den første dag, havde jeg skrevet min første SEO tekst, og fået den sat op i DynamicWeb. Jeg blev taget rigtig godt imod lige fra starten. Man føler sig virkelig som en del af medarbejderne, da man får seriøse opgaver og bliver betraget som "en af dem". Som prikken over i'et har mit praktikophold hos Flex Media ført til, at jeg har fået job i et andet firma! Et helt igennem fantastisk sted med de sødeste mennesker, hvor man får relevant erfaring, som man kan bruge videre hen."

- Amanda Høy

 "I min praktikperiode på 8 uger hos Flex Media blev jeg kastet ud i en masse forskelligartede opgaver, hvor jeg blev betroet ansvar til egenhændigt at løse disse. Praktikken har givet mig et godt indblik i det professionelle arbejde med digital marketing, og hvordan det er at arbejde på et bureau. På kontoret har jeg oplevet et miljø, som giver mulighed for læring og udvikling. Særligt feedback på afleverede opgaver blev der gjort meget ud af, hvilket var med til at forbedre og udvikle mine kompetencer inden for bl.a. SEO skrivning og tekstforfatning generelt. Medarbejderne inviterede til, at jeg kom med mine egne holdninger og idéer, hvilket gav følelsen af at være en del arbejdspladsen og indgå på lige fod med resten af personalestaben - noget jeg værdsætter højt, da jeg mener at samarbejde og sparring med kollegaer er en ligeså vigtig erfaring at gøre sig som tilegnelse af nye kompetencer. Tonen på arbejdspladsen er uformel og hyggelig, og der er en fin balance mellem seriøsitet og humor.

Jeg har gennem hele perioden følt mig meget velkommen og værdsat hos Flex Media. Jeg har haft mulighed for at sætte mit eget præg på praktikken og den læringskurve, jeg har gennemgået. Derfor skal der lyde et stort tak til hele medarbejdergruppen i Flex Media, som jeg giver mine varmeste anbefalinger med på vejen.

- Jacob JørgensenAnsøg nu
Job i virksomheden
Flex Media ApS
Kuldyssen 10, 1.
2630
Taastrup
Danmark
Tlf
48176666
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
01-05-2021
Kviknummer
330541747
Jobtype
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Dynamic Web, Drupal (CMS system), Dynamic Web - hjemmeside CMS, Hjemmesideredigering i Wordpress, WordPress
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed