Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Virksomhedskonsulent til styrket indsats for aktivitetsparate unge under 30 år til Ungecentret Kalkværksvej - Center 2

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2021
Kontakt
Aarhus Kommune
Kalkværksvej 10
8000
Aarhus C
Tlf
20257173
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
17-09-2021
Kviknummer
330828467
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Virksomhedskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet:
En af vores dygtige virksomhedskonsulenter har fået nyt job. Vi søger derfor en virksomhedskonsulent til en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt eller senest pr. 1. november 2021   

Stillingen forudsætter relevant uddannelsesbaggrund.  Vi søger en virksomhedskonsulent, der har erfaring med, flair for og trives med at lave opsøgende virksomhedsrettet arbejde samt matche den enkelte borgers kompetencer til virksomhederne. Du har erfaring med virksomhedsrettet arbejde og gerne et bredt og lokalt virksomhedskendskab. Du bruger din beskæftigelsesfaglighed til at hjælpe både borger og virksomhed.  

Unge Job og Uddannelse, Ungecentret Kalkværksvej, har som primær opgave at varetage den uddannelses- eller beskæftigelsesrettede indsats for borgere under 30 år. Målet er, at den enkelte unge støttes i og kvalificeres til at gå i gang med en ordinær uddannelse, eller får afklaret arbejdsevnen med henblik på planlægning af den videre indsats. Virksomhedssamarbejdet indgår som en væsentlig del af de unges afklaring.  

Du bliver forankret i en afdeling, hvor du kommer til at indgå i et af tre dedikerede teams.  Du kommer til at arbejde sammen med fagligt dygtige og engagerede virksomhedskonsulenter og uddannelseskonsulenter, der arbejder ud fra en fælles målsætning om at understøtte borgeren til uddannelse eller til beskæftigelse.  

Vi lægger særlig vægt på, at du har gode samarbejdsevner og at du befinder dig godt ved at være forankret i et team, hvor der er fokus på teamsamarbejde, som en væsentlig del i opgaveløsningen. Vi lægger ligeledes særlig vægt på, at du er positiv og bidrager til et godt arbejdsmiljø til såvel kolleger og til ledelse.  

Dagligdagen er præget af et højt aktivitets- og serviceniveau og ikke mindst en til tider uforudsigelig hverdag. Dette kræver, at du er omstillingsparat og har en fleksibel indstilling til jobbet.  
 

Arbejdsopgaverne består primært af:  

 • Opsøgende virksomhedskontakt
 • Afdække og udvikle den unges kompetencer med henblik på at understøtte et tydeligt beskæftigelsesmål
 • Motivere de unge mod realistiske jobønsker/uddannelsesønsker
 • Matche de unges kompetencer med virksomhedernes behov, så 60% af sagsstammen er i virksomhedspraktik, løntilskud eller ordinære timer (småjob)
 • Etablere ordinære jobs (småjobs), virksomhedspraktik og løntilskud
 • Etablere virksomhedspraktikker indenfor fire uger
 • Selvstændige virksomhedsbesøg hvor der følges op og justeres i det enkelte borgerforløb senest hver fjerde uge
 • Dokumentere borgerens progression
 • Afdække og udvikle borgerens kompetencer i tæt samarbejde med uddannelseskonsulenter og øvrige kollegaer
 • Administrative arbejdsopgaver såsom journalnotater, afrapporteringer, udfærdigelse af bevillinger samt anden skriftlig dokumentation med henblik på at understøtte den unges vej ud på arbejdsmarkedet.


Din profil:

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har en relevant uddannelse, som kvalificerer dig til at matche de rette borgere til virksomhederne ud fra din beskæftigelsesfaglighed
 • Har troen på, at en aktiv og virksomhedsrettet indsats er et virkningsfuldt element til selvforsørgelse
 • Har erfaring fra beskæftigelsesområdet, viden om og erfaring med det virksomhedsrettede arbejde
 • Har faglig viden i forhold til at rådgive og motivere udsatte unge med komplekse vanskeligheder
 • Er god til at understøtte progression, så den unge hurtigst muligt kommer i uddannelse eller i beskæftigelse
 • Motiveres af et skriftligt arbejde i forhold til at dokumentere og udvikle borgerens arbejdsevne. Det forventes derfor at du er stærk skriftlig
 • Tager medansvar for at omsætte beskæftigelsespolitiske mål til handling
 • Deltager aktivt i at være med til at løfte i flok og at skabe resultater i afdelingen
 • Et solidt kendskab til erhvervslivet i og omkring Aarhus omegn
 • Kan skabe netværk og jobåbninger
 • Er indstillet på, at IT-værktøjer indgår som en naturlig del af samarbejdet med

Derfor skal du vælge os:

Vi tilbyder:

 • En attraktiv arbejdsplads med et udviklingsorienteret miljø og mange berøringsflader
 • En arbejdsplads hvor der er fokus på faglighed og resultater
 • Engagerede og kompetente kolleger
 • Organiseret faglig sparring både med kolleger i eget team og på tværs med andre virksomhedskonsulenter i Unge Job og Uddannelse.
 • En arbejdsplads, hvor vi arbejder ud fra Aarhus Kommunes virksomhedsstrategi og i tråd med kommunens værdier – Troværdighed, Respekt, Engagement og Sammenhæng.
 • Flekstidsordning

Vi har et tæt samarbejde med de lokale virksomheder og er optaget af, at udvikle og kvalificere den virksomhedsrettede indsats for vores borgere via vores Virksomhedsstrategi, som er den styrende strategi i vores daglige arbejde. Du kan læse mere om Aarhus kommunes beskæftigelsespolitik og virksomhedsstrategi på vores hjemmeside: https://www.aarhus.dk/demokrati/politikker-og-planer/erhverv-og-beskaeftigelse/ 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og lokale aftaler mellem DS/HK og KL. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Der er en vis transport forbundet med stillingen. Såfremt man som medarbejder efter aftale med nærmeste leder benytter eget transportmiddel i den forbindelse, vil refusion ske efter gældende regler herfor i Aarhus Kommune, hvilket sædvanligvis vil være den lave kilometertakst.


Ugentligt timetal: Fuldtid

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Susanne Nielsen-Man på telefon +4541854059.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  17-09-2021
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38


 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

17-09-2021

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Kalkværksvej 10
8000
Aarhus C
Tlf
20257173
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
17-09-2021
Kviknummer
330828467
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Virksomhedskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed