Gem annonce

Virksomhedskonsulent søges til virksomhedsarbejde og håndholdt virksomhedsindsats med især ledighedsydelsesmodtagere

Job- og Virksomhedsindsats

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
13-10-2021
Kontakt
Job- og Virksomhedsindsats
Hvidovrevej 278
2650
Hvidovre
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
27-10-2021
Kviknummer
330867951
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Virksomhedskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en virksomhedskonsulent der har viljen og lysten til, at gå positivt ind i arbejdet med at skabe arbejdsmarkedskontakt, for ledige borgere godkendt til Fleksjob.

Virksomhedskonsulenten skal finde Virksomhedspraktikker og Fleksjob til målgruppen.

Du vil komme til at indgå i tætte faglige samarbejdsrelationer omkring opgaven.

Der vil forventelig også være arbejde med andre målgrupper og virksomhedsplaceringer i din opgave portofølge.

Vi er et samlet virksomhedsteam på aktuelt ca. 13 medarbejdere incl. vores formidlerfunktion, administrative medarbejdere, en faglig koordinator og 1 afdelingsleder.

I afdelingen Job og virksomhedsindsatsen er vi i alt ca. 25 medarbejdere fordelt i 3 teams.

Vi arbejder i den samlede afdeling i job og virksomhedsindsatsen med især front/modtagelses opgaver, visitationssamtaler for kontanthjælpsansøgere, refusion til arbejdsgivere, CV workshop og jobsøgningshjælp for alle jobcenterets ledige og med håndholdt borger arbejde i forhold til virksomhedsvendte placeringer med udspring i vores fælles Virksomhedsservice.

I Virksomhedsteamet samarbejder vi om indsatserne i bred forstand, men har også individuelle ansvarsområder og specifikke målgrupper af ledige vi vær især arbejder med.

Du er udadvendt, serviceminded og har vilje og evne til at lykkes sammen med andre.

På en og samme tid kan du arbejde selvstændigt - men også være en god og engageret holdspiller.

Du er en verdensmester på opgaven med at bane vejen for at ledige kommer i beskæftigelse og dermed kommer positivt videre i deres liv.

Du skal medvirke til, at motivere vores borgere til, at ville opnå beskæftigelse og vores virksomheder til at præstere en rummelighed og gerne f.eks. en progression i fleksjobansættelsen.

Vi værdsætter en høj grad af engagement i arbejdet.

Du skal have et arbejdsmæssigt drive, have gåpåmod og være resultatorienteret.

Du vil medvirke til at fastholde et højt niveau på vores Virksomhedsservice til gavn for virksomhederne, borgerne og jobcenterets virksomhedsvendte effekter.

Du har en solid viden og indblik i loven om aktiv beskæftigelsesindsats og kan vejlede virksomhederne omkring de virksomhedsvendte regler og ordninger f.eks. Fleksjob, Virksomhedspraktikker, handicapkompenserende ordninger, jobrotation, løntilskud, småjob, voksenlærlinge

Og du kan formidle info om de forskellige rekrutteringsmuligheder vi anvender - og om vores samarbejde i Hovedstadens rekrutteringsservice (HRS).

Virksomhedsservice handler hos os om, at servicere især lokale virksomheder med alt det der findes på den beskæftigelsesmæssige platform.

Du kan mestre følgende:

  • At være en del af virksomhedsvendte projekter, jobevents for ledige, jobcafe og er god til at opsøge og servicere virksomhederne og har gennemslagskraft til at opnå jobåbninger til især ledighedsydelsesmodtagere.
  • Du kan etablere, vedligeholde, udvide og udvikle samarbejdet med både offentlige og private virksomheder indenfor alle brancher.
  • Du kan og vil systematisk foretage løbende registreringer i vores fagsystem; Momentum/Markedspladsen og kender VITAS, JOBNET og Bisnode.
  • Du kan samarbejde med alle slags mennesker, såvel virksomheder, ledige der kan være udfordret f.eks. helbredsmæssigt og jobcenter kollegaer med forskellige faglige baggrunde.
  • Du har stor omstillingsparathed og fleksibilitet i forhold til interne og eksterne forandringer – dine arbejdsopgaver kan hastigt ændre karakter
  • Du forstår at udøve service og være myndighed – på en og samme tid – overfor såvel borger som virksomhed.
  • Du har flair for kontakt og dialog med ledige borgere på et professionelt niveau.

Det vil være en kæmpe fordel, at du har erfaring med arbejde i et jobcenter f.eks. gennem tidligere job i jobcenter eller fra en privat aktør indenfor beskæftigelsesområdet.

Du har kørekort og vil køre ud til virksomhederne i vores fælles virksomhedsbil.

Arbejdspladsen er røgfri.


Der indhentes reference fra tidligere ansættelsesforhold.

Ansættelse kan ske hurtigst muligt.

Yderligere informationer og dialog om jobbet kan opnås via kontakt til afdelingsleder i Job og virksomhedsindsatsen Hanne Mørup på telefon 51587857 eller pr. e-mail hmu@hvidovre.dk

Løn efter HK-overenskomst og efter principper for ny løn i kommuner.

Ansøgningsfrist 27/10-2021.

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1b613269)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Job- og Virksomhedsindsats
Hvidovrevej 278
2650
Hvidovre
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
27-10-2021
Kviknummer
330867951
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Virksomhedskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce