Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIKING søger INGENIØRER

Viking Life-Saving Equipment

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Viking Life-Saving Equipment
Sædding Ringvej 13
6710
Esbjerg V
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
330057824
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Hos VIKING kan ingeniører redde liv

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og levere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

VIKING er i rivende udvikling og lige nu søger vi dygtige ingeniører til vores Engineering afdeling. Så hvis du brænder for at gøre en forskel og være en del af en global virksomhed som har til formål at beskytte og redde menneskeliv, så er du kommet til rette sted.

Vil du med ombord?
Som ingeniør hos VIKING får du en vigtig rolle i forhold til at sikre, forbedre, videreudvikle og vedligeholde kvaliteten af vores udstyr og sikkerhedsløsninger.

Du bliver en del af et Engineering team på 13 kompetente og initiativrige ingeniører med forskellige kompetencer og tekniske baggrunde. Fælles for dine nye kolleger er, at de motiveres af VIKINGs fælles mission om at redde liv. Du kommer også til at indgå i et godt og konstruktivt samarbejde med vores udviklingsafdeling og opgaver bliver ofte løst i fællesskab.

Afhængigt af din profil, vil du komme til at arbejde med nogle af nedenstående opgaver:

 • Projektstyring (mellemstore projekter)
 • Deltage i tværorganisatoriske produktudviklingsteams
 • Produktmodning og optimering
 • Idéudvikle, designe og dimensionere tekniske løsninger
 • Udvikle testprotokol og risikovurdering samt overvåge og konkludere på tests af prototyper
 • Oprette og vedligeholde dokumentation
 • Produktkategoriansvar

Din indgang til stillingen
Du er uddannet maskiningeniør eller har en lignende teknisk baggrund. Du har erfaring fra tilsvarende stilling hvor du har arbejdet projektorienteret med systematisk produktudvikling eller produktvedligehold.

Det er en fordel hvis du har kendskab til 3D CAD og også har grundlæggende kendskab til simuleringsværktøjer.

 • Du er forretningsorienteret og kvalitetsbevidst, og er vant til at arbejde med skarpe leverancer og deadlines
 • Du har en struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver
 • Du besidder et stort drive og en faglig nysgerrighed
 • Du kommunikerer ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

På det personlige plan er du åben, udadvendt og villig til at yde en ekstraordinær indsats, når deadlines kræver det. Du er en holdspiller, som er god til at skabe og pleje relationer.

Har du bopæl i Esbjerg-området, vil det være en fordel. Alternativt er du vant til at kørsel i forbindelse med dit job.

Vi tilbyder
Opfylder du kravene, tilbyder vi en spændende og afvekslende stilling. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring samt træning i vores produkter og systemer. Du kommer til at indgå i et dynamisk og inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og kompetente kolleger. Der kan være rejseaktivitet forbundet med nogle af projekterne, dog maksimalt 10-20 dage om året.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation. Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Som VIKING-medarbejder har du mange fordele – ud over en varieret arbejdsdag. Vores kantine serverer dagligt en sund og veltillavet morgen- og frokostbuffet, vi har træningsfaciliteter, massør, sundhedsordning, frugtordning og et fælleshus, som kan benyttes til både private og arbejdsrelaterede arrangementer.

Søg stillingen
Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Til orientering afholdes samtaler grundet ferieperioden forventet i august 2019. Dog anbefaler vi, at du sender din ansøgning og CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Viking Life-Saving Equipment
Sædding Ringvej 13
6710
Esbjerg V
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
330057824
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed