Gem annonce

Vicestatsadvokat til Statsadvokaten i København

Statsadvokaten i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2021
Kontakt
Statsadvokaten i København
Kampmannsgade 1
1604
København V
Tlf
40133328
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
09-12-2021
Kviknummer
330915207
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Rigsadvokaten søger på vegne af Justitsministeriet en vicestatsadvokat til Statsadvokaten i København. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2022.Opgaven

Vicestatsadvokaten refererer til statsadvokaten og udgør sammen med statsadvokaten, en vice-statsadvokat og kontorlederen embedets ledelsesteam, der har ansvaret for, at straffesagerne behandles på et højt fagligt niveau og med den fornødne hurtighed, og at prioriteringen af sagerne sker i overensstemmelse med de fastsatte mål og resultatkrav for statsadvokaturen.

Statsadvokaten i København har til opgave at føre straffesager i landsretten og føre tilsyn med de tilknyttede politikredses behandling af straffesager samt behandle klager over afgørelser, der er truffet af politikredsene vedrørende strafforfølgning. Statsadvokaturen har desuden en række overordnede faglige analyseopgaver, ligesom statsadvokaturernes medarbejdere fører visse vanskelige eller af anden grund vigtige straffesager ved byretterne.

Vicestatsadvokaten skal organisere opgaverne i sin søjle, sikre effektivitet, kvalitet og legalitet i arbejdet og have fokus på, at medarbejderne trives og udvikler sig. Vicestatsadvokaten spiller en central rolle i relation til identifikation af og opfølgning på særlige indsats- og fokusområder i anklagemyndigheden samt opsamling og udbredelse af ”best practice”.

Vicestatsadvokatens ansvarsområde vil som udgangspunkt være i Tilsynssøjlen, hvor hovedopgaven er tilsynet med og klager over afgørelser truffet af politikredsene.Dig

Du skal være en velkvalificeret jurist (cand.jur.) med solid anklagerfaglig erfaring med behandling af straffesager samt stærke analytiske og strategiske evner.

Du har personlig gennemslagskraft og eksekveringskraft samt en motiverende ledelsesstil med fokus på synlighed, legalitet og resultater. Du inspirerer aktivt til høj faglighed i samarbejdet med andre, og du skal kunne arbejde kvalitetsbevidst, driftsorienteret og målrettet i et tæt tværfagligt samarbejde med anklagere, senioranklager og administrative medarbejdere. Du skal have gode formidlingsevner og være god til at samarbejde både internt og eksternt.

Det er en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes.Os

Vi tilbyder et udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver. Vi har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab.

Statsadvokaten i København lægger vægt på at være en arbejdsplads med fleksibilitet og tid til fordybelse med fokus på høj faglighed og kvalitet i sagsbehandlingen.

Statsadvokaten i København er beliggende i Kampmandsgade, København tæt på Vesterport station.Vilkår

Stillingen som vicestatsadvokat for Tilsynssøjlen forventes besat på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, medmindre den pågældende i forvejen er udnævnt tjenestemand. Stillingen vil efter rammeaftalen være placeret i løngruppe 2 og som tjenestemandsstilling placeret i lønramme 38. Der vil blive aftalt et personligt tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer og et åremålstillæg.Stillingen ønskes besat på åremål. Ansættelsesområdet er politiet og anklagemyndigheden.Søger du?

Har du lyst til at blive en del af statsadvokaturen, skal du sende en ansøgning via dette link.

Ansøgningsfristen er 9. december 2021 kl. 12.00. Samtaler afholdes mandag den 13. december 2021 i København.Yderligere oplysninger

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte Lise-Lotte Nilas på mail lln@ankl.dk eller på telefon 40133328.Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Statsadvokaten i København
Kampmannsgade 1
1604
København V
Tlf
40133328
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
09-12-2021
Kviknummer
330915207
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce