Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektører til Danmarks største socialforvaltning

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-01-2020
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
26127243
Praktisk information
Oprettet
02-01-2020
Udløber
26-01-2020
Kviknummer
330149010
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

For at styrke den helhedsorienterede og borgernære indsats og for at sikre en tæt kobling mellem det politiske og det decentrale niveau er det besluttet at oprette tre nye vicedirektørstillinger. Stillingerne bliver placeret i Borgercenter Handicap, Borgercenter Voksne og Borgercenter Børn og Unge, hvor vicedirektørerne sammen med borgercentercheferne fremover vil udgøre den overordnede ledelse. De tre borgercentre har hver mellem 1,3 mia. kr. og 2,2 mia. kr. i årligt budget og hver mellem ca. 1.800 og 2.200 medarbejdere.

Det er stillinger, hvor du får rig mulighed for at sætte rammer for udviklingen af indsatserne i landets største socialforvaltning. Du bliver medlem af forvaltningens koncerndirektion og sætter sammen med direktørerne den overordnede retning for og prioritering af forvaltningens arbejde.

Du vil repræsentere borgercenteret i forhold til Socialudvalget, borgmester og øvrige samarbejdsparter i og udenfor kommunen. Du kan finde mere udførlig beskrivelse af opgaver og ansvarsområder her. Du kan læse mere om de tre borgercentre på kommunens hjemmeside.

For alle tre stillinger gælder det, at den centrale opgave vil være at sikre borgerne den bedst mulige hjælp indenfor det politisk vedtagne budget. Hjælpen til borgerne skal hænge sammen på tværs af borgercenteret og udvikle sig i takt med behovet og de økonomiske rammer, og der skal være gode overgange til ydelserne i andre dele af kommunen. Fokus vil blandt andet være på at give mere helhedsorienteret hjælp, styrke og udvikle servicekulturen og styrke sammenhængen mellem myndighed og udførerdelen.

Socialforvaltningen har, i lighed med de andre forvaltninger i København, sat en tillidsdagsorden, som fokuserer på at styrke arbejdsfællesskabet, sikre afbureaukratisering og udvikle forvaltningens ydelser sammen med borgerne.

Vores forventninger til dig
Vi forventer af dig, at du med afsæt i en relevant videregående uddannelse har erfaring med at arbejde på et strategisk niveau i en politisk styret driftsorganisation. Vi forventer, at du har gode resultater i forhold til at sikre borgerne høj kvalitet og service og i forhold til ressourcestyring. Vi forventer, at du har en solid ledererfaring, herunder med ledelse af ledere. Det vil være en fordel, hvis du kender til et eller flere af de relevante fagområder.

Du er en handlekraftig leder med modet til at træffe svære beslutninger. Du sætter en tydelig retning og er motiverende i din ledelsesstil. Du er god til at omsætte politiske målsætninger til konkret handlen, og du lægger vægt på at resultater skabes i samspil med andre, og du fremmer inddragelse af medarbejdere, borgere og samarbejdspartnere i udviklingen af området. Du har nemt ved at kommunikere og begå dig på alle niveauer og i forskellige fagligheder i organisationen.

Du tænker og kommunikerer strategisk. Du er både beslutningsstærk, operativ og driftssikker på den ene side og udviklingsorienteret, motiverende og inddragende på den anden side.

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse den 1. april 2020. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Lønnen vil pr. måned udgøre ca. 73.000 kr. før pension (niveau 1. januar 2020).

Yderligere information
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Nina Eg Hansen på 2516 1203, direktør Søren Munk Skydsgaard på 3317 3703 eller partner i Genitor Jens Marcussen på 3141 0587.

Søg via nedenstående link senest søndag den 26. januar 2020.
Vi forventer at afholde første samtalerunde i uge 6 og anden samtalerunde i ugerne 8 og 9. Vi samarbejder med Genitor, der som led i ansættelsesforløbet står for test af de relevante kandidater.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
26127243
Praktisk information
Oprettet
02-01-2020
Udløber
26-01-2020
Kviknummer
330149010
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed