Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger to studentermedhjælpere med interesse for data, drift og vedligehold til Vejdirektoratet i Aalborg

Vejdirektoratet - Aalborg

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
11-01-2023
Kontakt
Vejdirektoratet - Aalborg
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Tlf
72442012
Praktisk information
Oprettet
11-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331459493
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du på udkig efter et studierelevant arbejde? Har du lyst til at skabe et godt fundament for din videre karriere? Så er du måske en af vores to nye studentermedhjælper.

I dette job bliver du en del af Drift og Teknikdivisionen, hvor der er fokus på at sikre fremkommelighed for trafikanterne på statsvejnettet. Du bliver tilknyttet afdelingen Vinter, hvor vi bla. gennemfører indkøb og kontraktstyring på de varer og ydelser, der indgår i den samlede vintertjeneste i Vejdirektoratet.

Dine opgaver

”I dette job kommer du ind i maskinrummet hos en statslig styrelse, som står med mange vigtige opgaver - blandt andet at holde statsvejene frie for sne. Du bidrager dermed indirekte til bilisternes sikkerhed, samtidig med at du får nogle gode kompetencer med dig inden for datahåndtering, kontraktstyring og kommunikation,” fortæller afdelingsleder Tania Sørensen.

Som studentermedhjælper hos os kommer du primært til at arbejde med opgaver, der relaterer sig til indkøb, kontraktstyring og projekter.

Opgaverne omfatter:

• Registreringer i GIS
• Opdatering af procedurer
• Vedligehold og opdatering af stamdata
• Indtastningsopgaver
• Håndtering af borgerhenvendelser
• Administrative ad hoc opgaver

Hvis du har interesse og anlæg for det, er det også muligt at arbejde med nogle mere projektorienterede opgaver.

Du er nysgerrig og har en god teoretisk ballast

”Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig for os - blot du er nysgerrig på at arbejde med data, GIS og kommunikation og ikke er bange for kulde, sne og is,” afslutter Tania med et smil.

Vi forventer at:

- du er studerende på en akademisk uddannelse som ingeniør, geograf, jurist eller andre samfunds- eller teknik-faglige studieretninger
- du er parat til at tage fat og vil kaste dig ud i opgaverne efter kyndig vejledning
- du har en nysgerrig tilgang til Vejdirektoratet som arbejdsplads

Velkommen til Vinter

Du bliver en del af afdelingen Vinter, der blandt andet har ansvar for udbud og kontraktstyring af salt, vintermateriel, glatførestationer, drift af Vejdirektoratets materielgårde og kørebane-, sti- og rastepladsentreprenører.

Derudover driver og udvikler vi IT-systemerne Vejvejr og Vinterman, og indgår i et netværkssamarbejde med kommuner og de nordiske lande om vintertjeneste generelt.

Vi er 14 engagerede og dygtige kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Afdelingen er kendetegnet ved en stærk holdånd og en åben og humoristisk omgangstone.

Hverdagen er præget af en positiv tilgang til nye udfordringer, og vi har fokus på, at vi hele tiden udvikler os både fagligt og personligt.

Du bliver en del af et fagligt miljø i Aalborg, hvor vi i alt er ca. 85 medarbejdere fra forskellige afdelinger i Vejdirektoratet.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn er i henhold til gældende overenskomst. Du ansættes som studentermedhjælper i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Den ugentlige arbejdstid forventes at være ca. 15 timer i gennemsnit, med mulighed for at aftale flere arbejdstimer i ferieperioder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen senest 1 marts 2023.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Trans-portministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelngsleder Tania Udengaard Sørensen på 7244 2012 eller 2364 9002.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest d. 1. februar 2023. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter deadline.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, CV, eksamenspapirer og andre relevante dokumen-ter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og op-fordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet - Aalborg
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Tlf
72442012
Praktisk information
Oprettet
11-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331459493
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed