Gem annonce

Vi søger ny kollega til vandforsyning i Aarhus Kommune

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
06-08-2022
Kontakt
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Tlf
29208178
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
30-08-2022
Kviknummer
331254929
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet:
I Natur og Miljø, Teknik og Miljø har vi brug for en ny kollega til arbejdet med myndighedsopgaver og projekter inden for drikkevandsforsyning.

Du bliver en del af Afdeling for Vand, hvor vi er 20 medarbejdere, der arbejder med drikkevand, spildevand, regnvand og klimatilpasning. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med andre fagområder og afdelinger, herunder vores afdeling for Jord og Grundvand, og ikke mindst kommunens private og offentlige vandforsyninger.

Vi tilbyder et udviklende job og godt kollegaskab,
i et spændende, inspirerende og afvekslende miljø, med gode muligheder for at anvende og styrke dine kompetencer. Vi er en travl afdeling, hvor byrådet, vandsektorlov og byens vækst løbende sætter dagsordenen, og hvor vi har stort fokus på at finde de bedste løsninger i tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.
 
Hvem er du?
Du har en robust faglig viden og myndighedserfaring inden for drikkevandsforsyning. Du må meget gerne have erfaring med geologisk kortlægning og grundvandsfaglige vurderinger, som indspil til indvindingstilladelser, miljøvurderinger og lign.

Vi lægger vægt på, at du er åben og nysgerrig, faglig stærk og evner at samarbejde og dele din viden med andre. Det er også vigtigt, at du har et godt ”drive” og kan få afsluttet opgaverne til tiden. Vores opgaver kræver, at du kan bevare overblikket i en presset situation, er god holdspiller og kan koordinere og kommunikere klart og selvstændigt med vores samarbejdspartnere.

Vil du med på holdet?
Så tryk på ansøgningsknappen nedenfor og send os ansøgning og CV senest den 30. august 2022. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Normand Andersen, tlf. 29 20 81 53, eller civilingeniør Stine Elmholt Andersen, tlf. 29 20 81 78.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37 timer

Forventet ansættelse er pr. 1. oktober 2022 eller snarest muligt herefter.

Læs mere om Teknik og Miljø, hvad du kan forvente af rekrutteringsprocessen  Bliv en del af Teknik og Miljø (aarhus.dk)

 
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Tlf
29208178
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
30-08-2022
Kviknummer
331254929
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce