Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en selvstændig og engageret jurist eller AC medarbejder - barselsvikar for koordinator for forskningsområdet

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
25-05-2023
Region Midtjylland
Olof Palmes Allé 1
8200
Aarhus N
Tlf
51736397
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
14-06-2023
Kviknummer
331570126
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Trives du med ansvar og selvstændig opgavevaretagelse? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø? Har du lyst til at bidrage til den juridiske rådgivning i Region Midtjylland, særligt med din viden inden for forsknings-, sundheds- og databeskyttelsesret? Så er du måske vores nye koordinator/konsulent til forskningsområdet.

I Region Midtjylland har vi et dygtigt og internationalt anerkendt forskningsmiljø i rivende udvikling. Regionen har en række forskningsrelaterede myndighedsopgaver og har herudover en række forpligtelser efter databeskyttelseslovgivningen. Området er reguleret i forskellige love, og kan derfor opleves kompleks. Regionen ønsker at styrke den juridiske understøttelse af forskningen, bl.a. i samarbejde med vores forskningsafsnit og Aarhus Universitet. 

Vi søger derfor en selvstændig, dygtig og engageret jurist eller AC medarbejder, der kan indgå i Juridisk Kontors samlede understøttelse af forskningsområdet.
 

 

Om stillingen

Der er tale om et barselsvikariat på 12 måneder, eventuelt med mulighed for forlængelse. Stillingen er placeret i VEK-sekretariatet. Enheden består i dag af fire jurister og tre sekretærer. Du vil få nært samarbejde med kolleger fra andre enheder i juridisk kontor, som også arbejder med forskningsområdet (f.eks. sundhed og databeskyttelse). Herudover vil der være samarbejdsflader til forskningsmiljøet og medarbejdere fra Aarhus Universitet. Det må påregnes, at din arbejdstid bliver delt mellem Regionshuset i Viborg, hvor Juridisk Kontor er fysisk placeret, og i lokaler på Aarhus Universitetshospital.

VEK-sekretariatet er placeret i Juridisk Kontor i Regionssekretariatet, hvor du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab. 
 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

 • Koordinerende funktion mellem de juridiske specialer og forskerne
 • Rådgivning og vejledning af forskere om de juridiske anmeldelser/tilladelser/aftaler, som skal udarbejdes i forbindelse med et forskningsprojekt
 • Udarbejdelse af juridiske køreplaner for forskningsprojekter
 • Tæt samarbejde med hospitalerne, ikke mindst Aarhus Universitetshospital
 • Processtyring og -understøttelse
 • Ad hoc opgaver inden for forskningsområdet.

 

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund, gerne som jurist, og at du er/har:

 • Kendskab til og eventuelt erfaring inden for forskningsområdet, herunder til sundhedsområdet og GDPR
 • Teoretisk og metodisk velfunderet således, at du er i stand til at sætte dig hurtigt ind i nye problemstillinger og sammenhænge
 • Gode formulerings- og kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
 • En positiv og engageret person, som lægger vægt på kvalitet i din opgaveløsning og i den måde, som du når resultaterne på
 • Gode samarbejdsevner og humoristisk sans
 • Fleksibel og kan håndtere at have mange bolde i luften på én gang
 • Kendskab til arbejdet i et politisk/administrativt system er en fordel.

 

Vi tilbyder

 • Spændende opgaver og ansvar
 • Gode faglige og personlige udfordringer og udviklingsmuligheder
 • En attraktiv arbejdsplads med gode kolleger
 • Indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling samt en arbejdsplads med et godt socialt miljø, hvor der samarbejdes med faglig tyngde og godt humør.


Hvem er vi
I Juridisk kontor er vi ca. 50 engagerede ansatte. Vi har et rigtig godt fællesskab og et højt fagligt niveau. Selvom vi har travlt, så har vi det sjovt.

Juridisk kontor er en del af Regionssekretariatet i Region Midtjylland. Regionssekretariatet er en central placeret afdeling med ca. 125 medarbejdere, fordelt på fem kontorer, Råds- og Direktionssekretariatet, Juridisk Kontor, Digital Forvaltning, Intern Service og Patientkontoret.

Regionssekretariatet fungerer som et strategisk og koordinerende bindeled på tværs af organisationen ( og som vejlednings- og omvisiteringsfunktion for brugere af sundhedsvæsenet).

Sekretariatet har stor berøring og samarbejde med regionsrådet og hele koncernen, særligt direktionen, den øvrige administration i regionshusene og administrationerne på hospitalerne samt brugere af sundhedsvæsenet.

Du kan læse mere om Regionssekretariatet og Region Midtjylland på 1774-organisationsplan.pdf (rm.dk)


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg.
 

Der er tale om et barselsvikariat på 12 måneder, eventuelt med mulighed for forlængelse.

Ansøgningsfrist den 14. juni 2023.

Samtaler forventes afholdt den 21. juni 2023.

Forventet tiltrædelse snarest eller senest 1. august 2023.


Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til Kontorchef Tina Leutholtz på 2033 0891.

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Ansøg nu
Region Midtjylland
Olof Palmes Allé 1
8200
Aarhus N
Tlf
51736397
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
14-06-2023
Kviknummer
331570126
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed