Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en dygtig lederkollega i Erhvervsvirksomheder I

Skatteforvaltningen, Fredensborg

Fredensborg, Nordsjælland

Indrykket
24-11-2022
Kontakt
Skatteforvaltningen, Fredensborg
Kratbjerg 236 236
3480
Fredensborg
Tlf
72378623
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
27-11-2022
Kviknummer
331417066
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du en dygtig og engageret leder, der motiveres af at bidrage til en væsentlig samfundsopgave, der understøtter dansk erhvervsliv? Brænder du for at skabe resultater, og kan du få alle dine medarbejdere med ombord? Så er du måske vores nye funktionsleder.

Der er tale om en lederstilling til Erhvervsvirksomheder 3 (EV 3 - Skat og moms), hvor du får ansvaret for 24 engagerede medarbejdere. Sammen med dine lederkolleger og medarbejdere er du med til at sikre, at vi lykkes med indsatsen for at øge regelefterlevelsen hos de selvstændig erhvervsdrivende. Enheden varetager flere forskelligartede opgaver, der understøtter at selvstændig erhvervsdrivende får en årsopgørelse, samt behandler anmodninger om ordinære og ekstraordinære genoptagelser for selvstændig erhvervsdrivende.

Enheden er placeret i Fredensborg og er en del af Erhvervsvirksomheder I, hvis 11 enheder er fordelt på 8 lokationer på tværs af landet – Høje Taastrup, Frederikssund, Fredensborg, Haderslev, Horsens, Randers, Skive og Viborg. Vi hører til fagområdet Erhverv i Skattestyrelsen og sammen med vores søsterafdeling, Erhvervsvirksomheder II, har vi ansvaret for at sikre korrekt beskatning af de cirka 375.000 selvstændig erhvervsdrivende i Danmark. Vi har desuden ansvaret for håndteringen af Sort økonomi og Social dumping på tværs af Skattestyrelsen.

Rollemodel – der kan skabe motivation og resultater til gavn for samfundet
Du bliver en del af et stærkt fællesskab baseret på holdånd og nysgerrighed. Du får 10 engagerede lederkollegaer, og bliver en vigtig brik og medspiller i en kultur, der afspejler vores værdier: Udsyn, faglighed, ansvarlighed og samarbejde.

Du har en god forståelse for driftsledelse og -styring, og du har det daglige ansvar for personale, økonomi og udvikling samt planlægning og prioritering. Du formår at understøtte udviklingen og målfastsættelsen inden for eget område, og du tager ansvar for at skabe sammenhæng mellem overordnede strategier og produktionsmål.

Du refererer til underdirektøren for Erhvervsvirksomheder I. Du guider din underdirektør til at håndtere problemer, inden de opstår, og du sørger for, at I hele tiden afstemmer retning og fokus. Derved er du med til at sikre, at Skattestyrelsen i enhver sammenhæng optræder professionelt og korrekt.

Med fokus på faglighed og involverende ledelse
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, indsigt i skatteområdet, forvaltningsloven og sagsbehandlingsreglerne generelt samt erfaring som leder. Det er en klar fordel, at du har solidt kendskab til reglerne om offentlig forvaltning.

Vi er ambitiøse, og det samme er du i forhold til din ledelse, hvor du motiveres af en god balance mellem produktionsstyring, drifts- og procesoptimeringer. Du har præferencer for at skabe overblik og har samtidig styr på detaljerne og sætter en ære i at skabe fremdrift i teamet, hvor du understøtter medarbejderens kompetenceudvikling og følger op på effekten af den. Videre vægtes det højt, at du er en teamplayer, da samarbejdet med de øvrige enheder er afgørende for at opnå succes i stillingen.

Den enhed vi søger en leder til, har et meget tæt samarbejde med 2 andre enheder, således at de 3 enheder har et samlet ansvar for sager vi modtager fra de erhvervsdrivende, eller opgaver der understøtter selvangivelsesprocessen for erhvervsdrivende. Derudover har enheden ansvaret for besvarelse af mails, som kommer fra de erhvervsdrivende samt en lang række speciale områder så som omgørelse/omvalg, ændring af afskrivningssatsen mv.

Du er leder med nærvær, tydelighed, empati og personligt overskud. Du har en naturlig gennemslagskraft i din ledelsesstil og er samtidig en god kommunikator, der bidrager med kvalitet i din ledelse af enheden.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Finder du stillingen interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og evt. yderligere materiale søndag den 27. november 2022 via linket ”Søg stillingen”. Hvis du i forvejen er tjenestemand og ansat internt i Skatteministeriet, skal du stile din ansøgning til Dronningen.

Vi forventer at afholde 1. samtaler onsdag den 7. december 2022 og 2. samtaler mandag den 12. december 2022. Der vil indgå en personprofilanalyse og en logisk test i processen. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest og referencer.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller processen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Preben Buchholtz Hansen på telefon 72 37 62 37.

Stillingen er klassificeret i lønramme 36. Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Forventet starttidspunkt er den 1. februar 2023.

Arbejdsstedet er Kratbjerg 236, 3480 Fredensborg.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Fredensborg
Kratbjerg 236 236
3480
Fredensborg
Tlf
72378623
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
27-11-2022
Kviknummer
331417066
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed