Gem annonce

Vi søger advokat/jurist til vores bygge- og entrepriseteam i KAB's juraafdeling

KAB

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2023
KAB
Enghavevej 81
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
06-12-2023
Kviknummer
331581467
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokat
Jurist
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du solid erfaring med entreprise- og udbudsret, byggeret og fast ejendom?  Og har du lyst til at bruge dine kvalifikationer til at gøre en forskel ved at holde styr på de juridiske aspekter i renoveringer og byggeri af almene boliger? Så er du måske vores nye kollega.

KAB ønsker at udvide den juridiske understøttelse af vores Center for Byggeri, som varetager bygge- og renoveringssager primært for almene boligorganisationer, med flere kompetencer.

Vi søger derfor en advokat eller jurist til at styrke og udvikle vores team, der rådgiver om bl.a. entreprise- og udbudsret.

Du bliver en del af KABs juraafdeling,

som består af 30 medarbejdere, herunder 15 jurister/advokater.
Afdelingen servicerer og understøtter med juridiske ydelser i hele KAB-fællesskabet. Juraafdelingen består af 3 teams, som varetager forskellige fagområder, herunder tvister, erhvervsudlejning, beboerdemokrati, udlejning samt entreprise- og udbudsret.

Vi har et fagligt stærkt samarbejdsorienteret miljø, hvor vi sparrer med hinanden med udgangspunkt i vores forskellige specialer. Dine kolleger er engagerede, og omgangstonen er både uformel og positiv.

Hvilke opgaver skal du løse?
Opgaverne spænder bredt men vil være fokuserede på rådgivning i alle faser af en byggesag, lige fra beslutningsproceduren og erhvervelse af byggegrund til byggeriets afslutning samt rådgivning i eventuelle tvister undervejs og efterfølgende.

KAB deltager i vidt omfang i udvikling af nye samarbejdsformer og modeller for byggeri, som vi også understøtter juridisk. Herudover har vi et løbende samarbejde med eksterne advokater og offentlige myndigheder.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er advokat, advokatfuldmægtig eller jurist specialiseret i opgaver vedr. entreprise- og udbudsret.
  • Det vil være et stort plus, hvis du har kendskab til den almene sektor og almen boligjura.
  • Hvis du har kendskab til byggeloven og lovgivningen omkring fast ejendom vil det være en fordel.
  • Du sætter en ære i at levere god service på et højt fagligt niveau.
  • Du har politisk tæft og trives i et miljø, hvor interesserne spænder vidt og med mange beslutningstagere.
  • Du har forretningsmæssig forståelse og har en pragmatisk tilgang til juraen og opgaveløsningen. 
  • Du arbejder systematisk og grundigt og trives med at arbejde med tidsfrister, så der er kontinuerlig fremdrift.
  • Endelig så formår du at gå til nye uprøvede opgaver med energi og er åben for selv at finde nye kreative løsninger.
  • Du formår at begå dig på alle niveauer og kan formidle essensen i juridiske problemstillinger til forskellige faggrupper. 

Herudover lægger vi vægt på, at du er opsøgende og god til at både at opbygge og skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af faggrænser, og at du vil passe både menneskeligt og fagligt ind i vores organisation.

Hvad kan vi tilbyde?
Et afvekslende og udfordrende job i en nytænkende og moderne organisation, hvis mission er at skabe bedre boliger for alle.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Du får kontor i udkanten af Vesterbro i København på Enghavevej 81 - lige ved Carlsberg Station.

Dine løn- og ansættelsesvilkår bliver fastsat i henhold til overenskomst mellem BL og AC med mulighed for forhandling af et individuelt kvalifikationstillæg. Herudover tilbyder vi en række personalegoder i form af sundhedsforsikring, kantineordning, massageordning, personaleforening m.v. samt gode muligheder for efteruddannelse og karriereudvikling.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt og senest den 1. marts 2023.

Sådan søger du
Søg stillingen via nedenstående link: Send ansøgning. Vi skal have din ansøgning senest den 6. december 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50 og 51.

Du skal være indstillet på, at der benyttes adfærdstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vicedirektør, Birthe Houlind på tlf. 33 63 13 51 eller teamchef Trine Maj Sønderstrup Randløv tlf. 38 38 19 73.

KAB-Fællesskabet
KAB administrerer omkring 70.000 lejemål i hovedstadsområdet. Det gør vi på vegne af 32 boligselskaber og en række specialkunder. Vi er 450 ansatte i den centrale administration på Enghavevej og yderligere 1200 ansatte, der varetager driften i omkring 400 boligafdelinger i hovedstadsområdet.

Vi er en non-profit og beboerejet organisation. Vores formål er at sikre gode og billige boliger til mennesker fra alle samfundslag. Vi er Danmarks største boligadministration, og i samarbejde med de boligselskaber vi administrerer, arbejder vi med stort engagement for en blandet by med plads til alle.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
KAB
Enghavevej 81
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
06-12-2023
Kviknummer
331581467
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokat
Jurist
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce