Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi giver en kop kaffe, hvis du brænder for BIM og samtidig har lyst til at tegne og designe nogle af de nyeste bryggerier over hele verden

NIRAS Allerød

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019
NIRAS Allerød
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
20-04-2019
Kviknummer
330007378
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
BIM-ingeniør
BIM-designer
Erfaringer - I højere grad
BIM
Sprog
Dansk Læse/ tale

Et job med udvikling

Der er en god chance for, at du allerede er stødt på NIRAS, som er Danmarks førende rådgiver inden for Food & Beverage-sektoren. Vores specialister inden for procesindustrien har fx været med til at udvide verdens største fabrik til forædling af laks, og lige nu blandt andet i gang med at etablere et moderne højeffektivt bryggeri i Afrika.


Vi søger én ny kollega, der har lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø på vores kontor i Allerød. Afdelingen består af ca. 25 engagerede medarbejdere, der beskæftiger sig med alt fra konceptudvikling til etablering og commisioning. Som teknisk designer vil du, i samarbejde med vores projektledere, udarbejde P&ID tegninger, layout, placeringstegninger, rørdiagrammer samt 3D-tegninger.


Udover ovenstående vil du også få ansvaret for afdelingens BIM-aktiviteter, og du vil blive en del af et netværk med alle øvrige BIM-ansvarlige i NIRAS såvel nationalt som internationalt.

Herudover vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Løsning af tegneopgaver i Revit og AutoCad
  • Generel assistance til projekt- og fagledere
  • Varetage afdelingens BIM-aktiviteter
  • Deltagelse i vedligeholdelse af NIRAS faglige viden-netværk

Vores tværfaglige projektform sikrer dig ikke kun faglig sparring og udvikling inden for dit eget felt, men også samarbejde med specialister i andre afdelinger og fra andre kompetenceområder. Du bliver dermed udfordret på de faglige grænseflader, og får dannet et værdifuldt tværfagligt netværk med dine kolleger i vores store organisation.


Hvad søger vi hos dig?

Du er uddannet teknisk designer og har flere års erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med installationer i industribyggerier. Det er et krav, at du er rutineret bruger af både Autocad og Revit samt har kendskab til MS Project og Visio.

Da vi har mange internationale kunder foregår vores arbejde primært på engelsk, og det er derfor vigtigt, at du er god til engelsk både på alment og teknisk niveau.
Det er vigtigt, at du er fleksible, ansvarsbevidst, struktureret og i stand til at tage ansvar for udførelsen af dine egne opgaver. Du er i besiddelse af et godt humør, for vi prioriterer en fri omgangstone og et smil i dagligdagen. Samtidig er du en teamplayer, der kan bevare overblikket i et til tider travlt miljø.
 

Friskbrygget kaffe

Hvis du vil høre mere over en friskbrygget kaffe i Allerød, så tøv ikke med at kontakte afdelingsleder Dion Lysdal på telefon 60 34 09 10 eller på mail DLYS@niras.dk.

Ansøg nu
NIRAS Allerød
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
20-04-2019
Kviknummer
330007378
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
BIM-ingeniør
BIM-designer
Erfaringer - I højere grad
BIM
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed