Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejingeniør - Seniorprojektleder til Aarhus

Henriksen HR

Aarhus, Østjylland

Indrykket
28-01-2023
Kontakt
Henriksen HR
Grønjords Ager 16
8260
Viby J
Tlf
+4531478001
Praktisk information
Oprettet
28-01-2023
Udløber
25-03-2023
Kviknummer
331478870
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kom og vær med os i Infrastrukturafdelingen i WSP.

Vi er en landsdækkende afdeling med et super godt kollegialt sammenhold og høj grad af arbejdsglæde. Afdelingen har en klar vækststrategi og dækker fagligt bredt med en trafikplanlægningsgruppe, en vejafvandingsgruppe, en havnegruppe samt en vejanlægsgruppe, hvor du kommer til at være med.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger fra andre kontorer i landet, og bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder lokalt og tænker globalt. Du bliver en del af en arbejdsplads med muligheder, samfundsengagement og gode kolleger. WSP er med helt fremme i forhold til at fremtidssikre vores samfund, bl.a. gennem vores arbejde med klimatilpasning og bæredygtighed.

Vi er gode til at inkludere og samarbejde med kunden og bruger hinanden på tværs af faggrænser og geografi for at skabe de bedste, mest intelligente og bæredygtige løsninger. WSP arbejder med at løse nogle af de store udfordringer, vi som samfund står over for, i forbindelse med miljø, klima, natur og infrastruktur.

Stillingen

Du skal være med til at videreudvikle WSP inden for vejområdet, omkring følgende områder: Vejprojektering af større vejanlæg og trafiksaneringer, cykelstier, kryds mv. Klimatilpasning af og på vejanlæg. 3D modelbygning.

Du har ansvaret for den daglige ledelse af projektet i dialog med kunden og projektejeren, herunder at projektet opfylder fastlagte krav og målsætninger til tid, økonomi og kvalitet, samt for at sikre at projektet gennemføres og realiseres i overensstemmelse med aftalegrundlaget og i henhold til gældende lovkrav og bekendtgørelser.

Profil

Dygtig vejingeniør, med nogen erfaring. Du arbejder selvstændigt og har nemt ved at samarbejde, så du kan indgå i et team med firmaets øvrige medarbejdere indenfor byggeri, forsyning, klima, miljø og natur.

Du har en udadvendt personlighed, er initiativrig og har et godt humør. Du kommunikerer klart i skrift og tale.

Du har erfaring og lyst til arbejde med et eller flere af de her emner: 3D vejprojektering i OpenRoads og MicroStation, trafikafviklingsplaner, udbudsmateriale og fagtilsyn.

Du får

Et godt og udfordrende job i en innovativ afdeling, hvor de strategier vi sætter os for, også bliver gennemført. En afdeling med mange glade og fagligt motiverende kollegaer. Et job med gode udviklings og karrieremuligheder og gode samarbejdsforhold.

Et højt fagligt niveau, hvor vi er først med de nyeste værktøjer. En stærk social profil med vægt på trivsel, begejstring og udvikling. Mulighed for internationale projekter. Gode medarbejderforhold og attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensions- og sundhedsordning.

Få en fortrolig samtale om dine muligheder

Henriksen HR vil også være din kvalificerede headhunter og rekrutteringspartner.

Vi håber det måske lige er dig og du vil kontakte Brian fra Henriksen HR, der bistår med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide.

Vores stillinger vises løbende på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgning udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf format til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket WSP Seniorprojektleder Aarhus.

WSP Danmark er en rådgivningsvirksomhed med ca. 500 medarbejdere i Danmark og Grønland. Vi er eksperter i bl.a. infrastruktur, miljø, byggeri og klimatilpasning. I 2019 blev vi en del den globale rådgivervirksomhed WSP med 50.000 medarbejdere i mere end 40 lande og kan derfor trække på et internationalt netværk af eksperter. Vi leverer bæredygtige løsninger, der giver værdi for vores kunder og for omgivelserne.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Henriksen HR
Grønjords Ager 16
8260
Viby J
Tlf
+4531478001
Praktisk information
Oprettet
28-01-2023
Udløber
25-03-2023
Kviknummer
331478870
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Bygningsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed