Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet søger datakyndig kollega til udarbejdelse af trafikulykkesstatistik

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-07-2022
Kontakt
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5
1577
København V
Praktisk information
Oprettet
02-07-2022
Udløber
04-08-2022
Kviknummer
331224817
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du skarp til data- og statistikhåndtering? Og har du tålmodighed til at finde fejlene? Kan du finde de vigtige historier i tallene fra ulykkesstatistikken? Så har vi en spændende stilling til dig i vores afdeling for Trafiksikkerhed og cykler.

" Vi udarbejder analyser, som udgør et vigtigt grundlag for at træffe beslutninger for trafiksikkerheden i Danmark. Området har stor politisk bevågenhed, og dit arbejde gør en forskel," fortæller afdelingsleder Marianne Foldberg Steffensen.

Vi har brug for din hjælp til at analysere problemstillinger om ulykkesudviklingen og trafikmønstre ud fra en teknisk vinkel og sætte ulykkestallene ind i en trafiksikkerhedsmæssig sammenhæng. I samarbejde med dine kolleger i teamet vil du skulle finde de vigtige historier. 

Du vil blandt andet:

  • have medansvaret for den daglige drift af ulykkesstatistikken og bl.a. løbende skrive notater om ulykkerne på de danske veje, så vi kan udgive måneds- og årsopgørelser på området
  • vurdere indholdet af statistiske analyser udarbejdet af vores samarbejdspartnere og andre aktører i branchen få mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdet inden for de statistiske rammer og finde nye metoder til at udarbejde data om trafikulykker på, f.eks. nye ulykkesmodeller
  • betjene pressen, når journalister spørger til ulykker på vejene, og indgå i ministerbetjeningen, når der stilles politiske spørgsmål til ulykkesudviklingen i Danmark og Europa

Du vil være en af to dataspecialister, der arbejder sammen om ulykkesstatistikken. Du vil desuden arbejde sammen med en kommunikationsmedarbejder og resten af trafiksikkerhedsteamet, der er klar til at støtte dig i opgaveløsningen.

Du kan analysere større datamængder, er systematisk anlagt og skarp til kommunikation

"Denne stilling indeholder en unik blanding af statistik og kommunikation. Du skal have lyst til at arbejde i begge discipliner for at kunne understøtte arbejdet med at forbedre trafiksikkerheden i Danmark," siger Marianne.

Vi forventer, at:

  • du har en akademisk uddannelse som ingeniør, statskundskaber eller lignende
  • du har erfaring med at bearbejde større datamængder, kan kvalitetssikre tal, og at du har en forståelse for sammenhænge mellem forskellige typer af data
  • du er vant til at arbejde med Excel og Excel Macro - erfaring med at arbejde med SAS eller lignende programmer til statistikanalyse er en fordel
  • du sætter pris på at fordybe dig i detaljen og er systematisk anlagt
  • du er fleksibel og har lyst til at indgå i et bredt samarbejde med både dine kolleger i afdelingen, på tværs af Vejdirektoratet og med interessenter på trafiksikkerhedsområdet
  • du kan begå dig på både dansk og engelsk i skrift og tale, da samarbejdet også er internationalt

Vi afpasser opgaverne efter din erfaring og dine kompetencer.

Velkommen til vores afdeling

"Hvis du gerne vil udfordres fagligt og arbejde sammen med nogle skarpe og hyggelige kollegaer, så tror jeg, at Trafiksikkerhed og cykler lige er en afdeling for dig," afslutter Marianne.

Du bliver en del af en afdeling med 20 engagerede, erfarne og fagligt dygtige medarbejdere, der bl.a. har ansvaret for bearbejdning og udgivelse af den officielle trafikulykkesstatistik i Danmark. Vi har masser af samarbejde på tværs, og afdelingen er kendetegnet af godt humør.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Trafiksikkerhed og cykler, hvor du ansættes på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Foldberg Steffensen på telefon 7244 3222.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 14. august 2022.  Vi forventer at afholde samtaler i uge 33-34.

Søg stillingen ved at trykke på knappen "Send ansøgning" eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

I Vejdirektoratet skaber vi sammenhæng for de mange trafikanter, der hver dag benytter de danske statsveje. Det gør vi ved at udvikle, planlægge og anlægge infrastrukturen, så du kan møde på arbejde til tiden, få friske varer hver dag og rejse på tværs af landet, når du har brug for det. 

Vi udvikler Danmarks infrastruktur og binder landet sammen. Det kræver løsninger, der balancerer mobilitet, miljø og trafiksikkerhed. Vores mange fagligheder bidrager til et bæredygtigt samfund og et klima i balance. Ambitionen og kvaliteten er på plads, uanset om vi arbejder med mobilitet, buede broer, biodiversitet, klimavenlig asfalt eller på nogle af Danmarks største anlægsprojekter. 

I Vejdirektoratet kommer du sikkert på vej. Så hvor vil du gerne hen?


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=38348af1)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5
1577
København V
Praktisk information
Oprettet
02-07-2022
Udløber
04-08-2022
Kviknummer
331224817
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Civiløkonom
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed