Gem annonce

Vedligeholdschef - udbredelse af best practice til datterselskaber

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
25-05-2023
Kontakt
PRO&CO A/S
Nr Bjertvej 19
7830
Vinderup
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
20-07-2023
Kviknummer
331570145
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en maskinmester eller lignende, der ønsker et internationalt job, hvor man på tværs af produktionsstederne i Mexico, Ukraine og Polen sikrer toptrimmede produktionsanlæg og energioptimering.

Som vedligeholdschef arbejder du ud fra det danske hovedkontor, og skal binde teknisk bro mellem hovedkontoret og produktionsstederne i Mexico, Ukraine og Polen. I tæt samarbejde med de lokale vedligeholdsteknikere sørger du for, at maskinparken altid er klar til produktion og i toptrimmet stand gennem systematisk og forebyggende vedligehold. Du sikrer videns overførsel mellem produktionsstederne samt opbygger kompetencer og systemer, så vedligeholdsarbejdet professionaliseres. Du har således ansvaret for at øge vidensniveauet og bringe best practice fra fabrik til fabrik, men også for at følge op på og kontrollere det løbende vedligeholdstekniske arbejde på tværs af koncernen. Du har ikke det personalemæssige ansvar for de lokalt ansatte teknikere – dette ansvar er placeret i de lokale driftsorganisationer.

Maskinparken indeholder en del specialmaskiner (symaskiner, strikkemaskiner m.m.) og disse serviceres primært af de lokale teknikere med support fra eksterne leverandører – du forventes derfor ikke at have erfaring hermed. Herudover indeholder maskinparken dampkedler, spændrammer, farverimaskiner, klippeborde m.m. Du skal desuden forvente at arbejde med energioptimering, energikilder og sustainability, herunder lave business case beregninger for bæredygtig energi, waste management og andre spændende projekter.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Professionalisere vedligeholdsarbejdet herunder videreudvikle konceptet for forebyggende vedligehold
  • Implementere relevante Lean værktøjer og Lean kultur
  • Fejlfinding ved maskinstop
  • Kontakt til eksterne samarbejdspartnere
  • Investeringsoplæg samt indkøb og implementering af nye maskiner
  • Dokumentation og vedligehold af andet teknisk udstyr herunder bygninger, trucks, køleanlæg, dampkedler og ventilation

Du vil, i jobbet, få en bred kontaktflade til den øvrige organisation. Du arbejder ud fra kontoret i Sunds ved Herning og skal forvente ca. 40-90 rejsedage årligt særligt i forbindelse med projekter og arbejde på fabrikkerne i Mexico, Ukraine og Polen.

Du har formentlig en maskinmesteruddannelse eller anden relevant teknisk uddannelse og har efterfølgende nogle års erfaring med et lignende job. Har du tidligere samarbejdet med udenlandske produktionsenheder, er det en fordel. Du skal være god til at kommunikere og samarbejde, så produktionen opfatter dig tæt på, selvom du sidder på kontoret i Sunds.

Du forstår at bringe dine tekniske kompetencer i spil og på en motiverende, men også opfølgende måde sikre, at I kommer fra ide til handling. Du kommer til arbejde med kultur og holdninger, så de lokale organisationer bliver så selvkørende som muligt. Din arbejdsindsats er struktureret og praktisk, og du evner på baggrund heraf, at omsætte ideer til virkelighed og at holde mange bolde i luften på samme tid uden at miste overblikket. Du kan lide at tage ansvar og søger gerne indflydelse, så du på den måde bidrager til virksomhedens fortsatte vækst. Du har gode engelskkundskaber i tale og skrift.

Sunds Textiles A/S er en dansk familieejet virksomhed, som udvikler, producerer og leverer strikkede metervarer, såvel som færdigt syede betræk, til internationale B2B kunder indenfor møbel- og madrasindustrien. Produktionen omfatter strikkeri, farveri, tilskæreri og systue, på egne fabrikker i Mexico, Ukraine og Polen, som samlet beskæftiger ca. 1100 medarbejdere.

Virksomhedens danske hovedkontor beskæftiger ca. 25 selvstændige og initiativrige medarbejdere, som udover at varetage opgaver indenfor salg, indkøb, udvikling, logistik og økonomi, sikrer at virksomhedens DNA og virksomhedskultur overføres til de udenlandske datterselskaber. Se mere om virksomheden og produkter på www.sunds.com

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Sunds Textiles, allerede i dag via knappen "Søg stillingen" herunder.

Ansøgningerne behandles løbende.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Nr Bjertvej 19
7830
Vinderup
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
20-07-2023
Kviknummer
331570145
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce