Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ved Palliativ afsnit, Geriatrisk og Palliativ Afdeling GP, søges en vikar for overlæge pr. 1.1.2024

Bispebjerg Hospital

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-09-2023
Kontakt
Bispebjerg Hospital
Bispebjerg Bakke 23
2400
København NV
Tlf
38636060
Praktisk information
Oprettet
25-09-2023
Udløber
05-10-2023
Kviknummer
331578649
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om Palliativ Afdeling

Palliativ Afdeling er organiseret i et sengeafsnit og et udgående palliativt team. Palliativt Sengeafsnit P20 har 12 senge og cirka 400 indlæggelser på årsbasis. Udgående Palliativt Team har cirka 150 tilknyttede patienter, som følges ambulant.

Palliativ Afdeling yder specialiseret palliativ indsats til voksne patienter med uhelbredelig, livstruende sygdom og deraf afledte komplekse palliative problemstillinger. Målgruppen for indsatsen inkluderer patienternes pårørende. Kontinuitet for patienterne og deres pårørende prioriteres højt. Indsatsen baserer sig på WHO’s definition af palliation, og har til sigte at fremme livskvaliteten hos patienter og deres pårørende gennem forebyggelse og lindring af lidelse forbundet med livstruende sygdom. Den palliative indsats ydes koordineret og behovsbestemt af et velfungerende tværfagligt team. Teamet omfatter læger, sygeplejersker, assistenter, psykologer, fysioterapeuter, socialrådgivere, præster og sekretærer. Vi afholder tværfaglig konference to gange ugentligt.

Palliativ Afdeling rådgiver og understøtter sundhedsfaglige aktører og enheder, som yder basal palliativ indsats i afdelingens optageområde. Afsnittets speciallæger skiftes til på hverdage kl. 8.00-16.00 at yde palliationsfaglig rådgivning til læger i Region Hovedstaden, da Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er ansvarlig for den regionale, palliative rådgivningsvagt i dette tidsrum.

Det er et strategisk satsningsområde for Palliativ Afdeling at udvikle den palliative indsats på tværs af de kliniske afdelinger på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og på tværs af primær- og sekundærsektor. Palliativ Afdeling har i konsekvens heraf etableret en tværgående tilsyns- og rådgivningsfunktion internt på hospitalet, og vi har desuden i tæt samarbejde med Københavns Kommune etableret fast bemanding på Afdeling for Lindring, Vigerslevhus, to dage om ugen samt lægebetjent telefonrådgivning de øvrige af ugens dage.

Palliativ Forskningsenhed er en del af Palliativ Afdeling. Enheden er anerkendt nationalt og internationalt for sit betydende bidrag til forskning i palliation. Enheden er desuden det administrative centrum for Dansk Palliativ Database.

Om stillingen

Vi søger en vikar for overlæge, som på lige fod med afdelingens øvrige speciallæger vil indgå i funktionen på både sengeafsnittet, udgående team og den tværgående funktion. Vi forventer, at du har både respekt og flair for samarbejde på tværs af faggrupper, afdelinger og sektorer.

Om dine kvalifikationer

Du er speciallæge i et klinisk speciale, som er relevant for den palliative indsats. Du er fagområdespecialist i palliativ medicin eller under uddannelse hertil. Du har solide kompetencer inden for kommunikation og tværfagligt samarbejde.

I ansøgningen bedes du forholde dig til alle syv lægeroller og så vidt muligt dokumentere dine kvalifikationer indenfor hvert af områderne. CV og kopi af speciallægeanerkendelse medsendes via link.

Løn- og ansættelsesforhold

Aflønning og ansættelse sker i overensstemmelse med gældende overenskomst. Stillingen er i udgangspunktet22,5 timer ugentlig.

Der er tale om en vagtfri stilling med tjenestehverdage i dagtid og enkelte helligdage.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Ledende overlæge Merete Paludan: tlf. 3091 4936 (merete.paludan@regionh.dk) eller

Cheflæge Eckart Pressel: tlf. 2165 3242 (eckart.pressel@regionh.dk)

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 5.10.2023Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Bispebjerg Hospital
Bispebjerg Bakke 23
2400
København NV
Tlf
38636060
Praktisk information
Oprettet
25-09-2023
Udløber
05-10-2023
Kviknummer
331578649
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed