Gem annonce

VAGTPLANLÆGGER PÅ VIKÆRGÅRDEN

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
06-08-2022
Kontakt
Aarhus Kommune
Hvidkildevej 1
8240
Risskov
Tlf
51576866
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
22-08-2022
Kviknummer
331254928
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Udviklingskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du vores nye vagtplanlægger, som samarbejder med en anden superdygtig vagtplanlægger og ledelsen på Vikærgården?  Kan du lave arbejdsplaner som sikrer, at de nødvendige ressourcer er til stede hele døgnet?  Vil du være med til at sikre vores dejlige arbejdsmiljø med god planlægning, så vi alle oplever tilfredshed med vagtplan/arbejdsliv og privatliv? Så hold dig ikke tilbage! Søg dette spændende job.

Om jobbet:

Som vagtplanlægger er du, med din faglighed og evne til overblik, medvirkende til, at sikre tilstedeværelse af relevante ressourcer i afdelingerne. Du bidrager til at underbygge arbejdet med udredning og rehabilitering af og med vores borgere.
Samtidig er du en stor medspiller i at skabe et godt arbejdsmiljø, ved at kunne sikre en vagtplan, som er gennemskuelig og som, i det omfang det er muligt, tager hensyn til individuelle behov.
Det er vigtigt, at du kan medvirke til at gøre en forskel i et andet menneskes liv. Med din faglighed er du også med til at gøre en forskel for, at borgeren kan få det liv han eller hun ønsker sig.
Du skal have overblik, du skal kunne se muligheder frem for begrænsninger, have indblik i andres arbejde - og i det tværfaglige samarbejde.
Du skal være retfærdig, troværdig og tillidsfuld i din måde at udføre jobbet på. Du skal kunne være i, at medarbejdere og ledelse også har en finger på vagtplanen. Du er aldrig alene. 
 

 • Du skal kunne koordinere og planlægge og, med udgangspunkt i kompetencer og ønsker, lave en god vagtplan. Være god til at få ressourcer og opgaver til at hænge sammen. Balancere mellem borgernes behov og de nødvendige ressourcer, sammen med lederne.
 • Du skal besidde gode kommunikative evner og kunne formidle, såvel mundtligt som skriftligt. Du er den, som understøtter lederne med den administrative opgaveløsning.
 • Du skal udvikle og være på forkant med planlægningen. Du må gerne være nysgerrig og opsøgende på egen og andres faglige praksis.
 • Du udfører opgaver i forhold til ferie, kurser og møder. Du er, sammen med leder, ansvarlig for planlægning af introduktionsprogram til nye medarbejdere.
 • Du skal kunne have mange bolde i luften på én gang.

Du skal have forståelse for hvad det betyder for en organisation at arbejde i et døgndækkende område.
 

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i dagvagt.


Din profil:
 

 • Vi forventer, at du har overblik, lyst til planlægning og synes at vagtplanlægning er sjovt.
 • Vi forventer, at du har erfaring med planlægning, strukturering og koordinering.
 • Vi regner med, at du håndterer IT og planlægningsværktøjet for vagtplaner. Vi bruger Opus.  
 • Kendskab til overenskomstområde/arbejdstidsregler vil være en fordel.
 • Det er meget relevant med erfaring i brug af regneark og word.
 • Du er måske sundhedsfagligt uddannet eller uddannet indenfor for det administrative område. Det vigtigste er din planlægningslyst og evne til at løse denne opgave.
 • Du må gerne kende til IT. Medarbejdere skal have koder og kende til kaldesystemer.

   

Derfor skal du vælge os:
 

 • Vikærgården er Aahus Kommunes center for korttidspladser, med fokus på udredning og rehabilitering.  Her sker altid noget. Vi ser mange borgere, som kommer godt videre i livet.
 • Vi har udrednings- og akutpladser, rehabiliteringspladser samt en rehabiliterings højskole.
 • Vi har adskillige faggrupper ansat, bl.a. sosu-assistenter, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter, diætister, pedeller, servicemedarbejdere og ernæringsassistenter.
 • Du får gode kolleger - mange.
 • Vi har eget køkken, egen administration, vaskeri.
 • Vi arbejder med innovation på mange måder.
 • Du arbejder på alle hverdage samt enkelte helligdage.
 • Du får en dygtig kollega med mange års erfaring som vagtplanlægninger.
 • Ferie planlægges i god tid.
 • Gode muligheder for at udvikle kompetencer, og for at have ansvar for arbejdsopgaver. 
   

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt snarest muligt og senest 1. oktober 2022
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: 35 timer


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Helle Dahl Hansen på mobil: 51576866,  mail: hhebi@aarhus.dk eller  Lisbeth Laursen på mobil: 41855069
 

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 22. august 2022

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 26. august 2022

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Hvidkildevej 1
8240
Risskov
Tlf
51576866
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
22-08-2022
Kviknummer
331254928
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Udviklingskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce