Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værktøjskonstruktør søges til Dansk Sintermetal A/S i Haderslev

JKS a/s, Haderslev/Vojens

Haderslev, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
06-01-2023
Kontakt
JKS a/s, Haderslev/Vojens
Lysbjergvej 6, Hammelev
6100
Haderslev
Tlf
61630776
Praktisk information
Oprettet
06-01-2023
Udløber
28-01-2023
Kviknummer
331452419
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Dansk Sintermetal søger en værktøjskonstruktør til design af nye værktøjer til en lang række af forskellige pulverpres­sede komponenter, der fremstilles til industrivirksomheder, både nationalt og inter­nationalt. Stillingen er en genbesættelse, da vores nuværende kollega går på velfortjent pension.

Om stillingen

Som værktøjskonstruktør kommer du til selvstændigt at arbejde med konstruktion, kundekontakt og projektledelse. Du vil blive involveret i hele processen – fra den indledende dialog med kunden til aflevering af det færdige produkt. Der vil være plads til, at dit potentiale kan udvikle sig i takt med de muligheder, som vil opstå omkring dig, dine kompetencer og de kunder du vil arbejde sammen med.Du vil stå for selve konstruktionen af værktøjerne til pulverpressede komponenter og medvirke i indkøring og afprøvning af nye værktøjer. Herunder også ansvaret for indhentning af tilbud samt indkøb af de nødvendige dele fra værktøjsfremstillere.Du vil blive en del af en familievirksomhed med ca. 70 ansatte og med en lang tradition, hvor der samtidig er højt til loftet og frihed under ansvar ikke kun er en ofte brugt floskel.Du vil referere til COO.Hvad hører mere til dine arbejdsopgaver?

 • Bidrage til, at der både i tilbudsfasen samt ved projektstart via dialog og designforslag ydes en god kundesparring
 • Rentegning og ajourføring af eksisterende værktøjstegning
 • Vedligehold af tegningsgrundlag
 • Fremstilling af hjælpetegninger til produktionen
 • Indgå i projektgrupper, kundemøder og forbedringsprojekter som ekspert på værktøjsdesign og – fremstilling
 • Overholdelse af tidsplaner ifm. nye projekter
 • Overholdelse af standardiseret fremstillingsmetode
 • Sikre en enkel, overskuelig og forståelig værktøjskonstruktion i forhold til fremstillingen
 • Sikre, at værktøjer er konstrueret efter gældende sikkerhedskrav
 • Fokus på kontinuerlige forbedringer


Hvad forventer vi af dig?

Du er uddannet værktøjsmager med en overbygning som ingeniør, eller har en tilsvarende baggrund. Du kender konstruktionsprocessen og har indsigt i, hvordan man skaber værktøjer fra bunden. Du kan samtidig også se løsningen, når et værktøj skal renoveres. Erfaring med projektledelse og kundekontakt vil klart være en fordel.Du formår at holde hovedet koldt og prioritere dine aktiviteter og opgaver. Åbenhed og innovation i forhold til nye tanker og ideer forventes.Til dine kvalifikationer og egenskaber hører derudover

 • Gode engelsk- og tyskkundskaber (ca. 50% af kunderne ligger i Tyskland)
 • MS Office programmer
 • Solid Works
 • Struktur og detaljeorientering
 • Kvalitetsbevidsthed og vedholdenhed


Øvrige forhold

Vi tilbyder et udviklende og spændende job, hvor du i høj grad kan bevise dit værd og dine evner, og hvor du får muligheder for at bidrage til videreudviklingen af virksomheden.Du vil blive en del af et engageret hold og får muligheden for at være med til at præge udviklingen i en virksomhed, der har en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone.Din arbejdsplads vil være i Haderslev.

OM DANSK SINTERMETALHos Dansk Sintermetal A/S har vi siden etableringen i 1959 arbejdet ud fra den grundlæggende filosofi, at konkur­renceevne er et koncentrat af fire nøg­leord: kvalitet, fleksibilitet, sikkerhed og lønsomhed.

Som underleverandør af pulverpres­sede komponenter til betydende indu­strivirksomheder nationalt og inter­nationalt, har denne filosofi sikret vor fortsatte succes og udvikling.

Samarbejde sikrer maksimal lønsomhed

Et tæt samarbejde mellem under­leverandør og producent spiller en afgørende rolle på nutidens stærkt konkurrenceprægede markeder.

Gennem rådgivning alle­rede i designfasen er Dansk Sintermetal A/S med til at sikre Dem teknisk og økono­misk optimale løsninger i forbindelse med udvikling og markedsføring af nye produkter.

Ved fortsat udvikling af processer og procesudstyr, investering i avanceret teknologi samt allokering af ressourcer til personaleuddannelse, investerer Dansk Sintermetal A/S i fremtiden. Kun herved kan vi også fremover sikre vore kunder optimale løsninger.

Udgangsmaterialet er metalpulver. Produkterne er mekaniske komponenter efter kundespecifikation.

Hos Dansk Sintermetal A/S arbejder vi med en serie af forskellige legerings­systemer, spændende fra blødmag­netiske materialer over rustfaste stål og high performance stål, til kobber­ baserede legeringer som bronze og nysølv.

https://www.sintermetal.dk/Ansøgning

Career er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning og CV gennem ”søg stillingen”. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Vi modtager ikke CV og ansøgning via mail.Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61630776.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
JKS a/s, Haderslev/Vojens
Lysbjergvej 6, Hammelev
6100
Haderslev
Tlf
61630776
Praktisk information
Oprettet
06-01-2023
Udløber
28-01-2023
Kviknummer
331452419
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed