Gem annonce

UX-researcher/analytiker

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2020
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72373623
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330236767
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sikre de gode brugeroplevelser i et af Danmarks mest komplekse it- og transformationsprogrammer? Vi søger en UX-researcher med minimum et par års erfaring, til vores nyetablerede UX-team i EUTK-programmet. Du skal være med til at indhente og bearbejde kunde- og brugerindsigter og skal sammen med teamet udvikle best practice for inddragelse og UX i udviklingen af fremtidens datadrevne og digitale toldvæsen.

Den nye EU-toldlovgivning medfører væsentlige ændringer både for erhvervslivet og i Toldstyrelsen i Danmark, herunder udskiftning af hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet. Det vil have meget stor betydning for den danske import og eksport, for det indre marked, for vores danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med. Du bliver tilknyttet toldprogrammet (EUTK) i Udviklings og forenklingsstyrelsen, som er et af de største og mest komplekse it- og transformationsprogrammer i Danmark.

Bliv en del af Kontoret for Procesudvikling & Product Management EUTK
Du bliver ansat i UX-teamet i kontoret Procesudvikling og Product Management EUTK, hvor dine kolleger kommer med mange forskellige uddannelser og erhvervsmæssige baggrunde. Hver dag brænder vi for at udvikle og implementere en række nye, moderne it-løsninger til det danske toldvæsen.

Du skal sammen med resten af UX-teamet være med til at sikre, at vi har den tilstrækkelige viden om de fremtidige brugere og dermed sikre, at vi leverer løsninger, der rent faktisk skaber værdi for brugerne. Det kræver dialog med såvel medarbejdere fra Toldstyrelsen, fremtidige systembrugere samt de virksomheder, der skal integrere med de nye systemer. Vi arbejder med et svært område og komplekse it-systemer, så det er UX med høj nørde- og udfordringsfaktor. Fokus er på at skabe effektive arbejdsgange og knap så meget på design og kreative løsninger.

I programmet arbejder vi ud fra rammeværktøjet SAFe (Scaled Agile Framework), så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til metodikken og begreberne. Det vil desuden være en fordel med kendskab til, hvordan UX-aktiviteter kan integreres i agile udviklingsprocesser samt hvis du har erfaring med at arbejde med komplekse it-løsninger.

Dine opgaver og arbejdsområder vil handle om, at:

  • Udvikle og afvikle indsigtsprocesser i nært samarbejde med de agile udviklingsteams
  • Kortlægge og bearbejde ny og eksisterende information om kunder og brugeres arbejdsgange, forudsætninger, behov, krav og forventninger
  • Omsætte indsigter til overskuelige og brugbare formater som brugerprofiler og -rejser
  • Teste og validere hypoteser, koncepter, arbejdsgange og prototyper
  • Afholde eller deltage i workshops og anden form for brugerinvolvering
  • Udvikle simple wireframes, mockups og prototyper
Om dig
Du har minimum 2-3 års erfaring med afdækning af forretningsbehov, brugerinddragelse og UX gerne fra en større organisation med et komplekst it-landskab. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx cand.it.

Du arbejder godt sammen med mange forskellige fagligheder og forstår at indgå kompromisser samtidig med, at du kæmper for at skabe den gode brugeroplevelse og være ’brugernes stemme.

Det er vigtigt, at du har fingeren på pulsen i forhold til UX og har en solid værktøjskasse, når det kommer til inddragelsesaktiviteter (f.eks. gennemførsel interviews, workshops, surveys samt analyse og formidling af indsigter).

Vores hverdag er præget af stor omskiftelighed, så du finder det naturligt at håndtere forandringer og tage ansvar for opgaveløsningen. Det kræver, at du arbejder struktureret og analytisk. Du kan lide høj kompleksitet og er drevet af at tage ansvar og få ting til at lykkes. Du er desuden god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.

Hvorfor skal du vælge os?
Vi tilbyder en spændende og travl arbejdsplads med stor politisk opmærksomhed og med mange berøringsflader i både Udviklings- og Forenklingsstyrelsen samt i de andre styrelser i Skatteministeriets koncern. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne og skabe udvikling i forskelligartede projekter og UX-discipliner. Vores opgaver er svære, så vi kan love, at du bliver fagligt udfordret.

Toldprogrammet
I Toldprogrammet er vi pt. ca. 100 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. I løbet af 2020 forventer vi at byde yderligere 100 nye kolleger velkommen. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, stor aldersspredning fra nyuddannede til kolleger med mere end 30 års erhvervserfaring, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Stemningen er god mellem os, omgangstonen uformel og selvom vi har travlt, spiller vi hinanden gode. Som medarbejder i Toldprogrammet kan du bl.a. glæde dig til vores ”Social Crew”, der arrangerer løbeklub og fredagsbar m.m.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 13. april 2020. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Rune Mejlvang på tlf. 72 37 68 41 eller kontorchef for Procesudvikling og Product Management EUTK Jonas Christensen på 72 38 93 19.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72373623
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330236767
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce