Gem annonce

Undervisere ved HF&VUC NORD til matematik på hf

Hjørring afdeling

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
29-06-2020
Kontakt
Hjørring afdeling
Skolevangen 27
9800
Hjørring
Praktisk information
Oprettet
29-06-2020
Udløber
29-07-2020
Kviknummer
330293270
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Gymnasielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik)
Sprog
Dansk Læse/ tale

HF&VUC NORD søger fra august 2020 undervisere til matematik på hf. Der er tale om to stillinger, hvor den ene vil være med undervisning i vores afdeling i Hjørring i kombination med et hold på fjernundervisning, mens den anden vil være til et hold i Aars i kombination med 1-2 hold på fjernundervisning.

Som hf-lærer på HF&VUC NORD bliver du en del af en meget stor skole i stadig pædagogisk og organisatorisk udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø og prioriterer dialog højt – både i samarbejdet mellem kolleger, mellem ledelse og medarbejdere samt i det daglige møde med vores kursister. Vi har ansat mange nye medarbejdere de seneste år og har derfor stor erfaring i at modtage nye kolleger, fx i form af mentorordning for nye undervisere.

Vi forventer, at du som lærer på HF&VUC NORD arbejder med kursisternes motivation, har stor lyst til at indgå i samarbejde med kolleger i teams og faggrupper, deltager aktivt i pædagogisk og faglig udvikling samt i skolens øvrige liv.

Fjernundervisningen har sin base i vores afdeling i Aabybro, men med stor fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemmefra eller fra en af VUC’s andre afdelinger.

De ledige stillinger er vikariater på grund af barsel, og fordi HF&VUC NORD næste skoleår har særligt mange pædagogikumkandidater i matematik. Så vidt muligt opretter vi vikariaterne som fuldtidsstillinger.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende GL-overenskomst.

Ansøgere skal have faglig kompetence til undervisning på niveauer i de gymnasiale uddannelser, jfr. undervisningsministeriets bestemmelser herom.

Nærmere oplysninger om de ledige timer fås ved henvendelse til uddannelseschef Maria Kallestrup Laursen (Hjørring) på mail mkl@hfvucnord.dk eller uddannelseschef Helle Buhl (Aars og fjernundervisning) på mail heb@hfvucnord.dk. Bemærk at vi holder sommerferie i uge 28-30, hvor mails ikke besvares.
Yderligere information om HF&VUC NORD kan findes på www.hfvucnord.dk.

Ansøgningsskema, der kan hentes på https://www.hfvucnord.dk/om-vuc/organisation/ledige-stillinger/ skal benyttes. Ansøgere, der ikke benytter sig af dette skema, vil ikke komme i betragtning til stillingerne. Sammen med ansøgningen vedhæftes relevante eksamensbeviser. Tilkendegiv gerne tydeligt i din ansøgning, om du søger begge eller kun den ene af stillingerne.

Ansøgningsfristen er onsdag den 29. juli kl. 12.00. Samtaler afholdes kort derefter.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Hjørring afdeling
Skolevangen 27
9800
Hjørring
Praktisk information
Oprettet
29-06-2020
Udløber
29-07-2020
Kviknummer
330293270
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Gymnasielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce