Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser (adjunkt/lektor) i socialt arbejde til VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus

VIA University College

Aarhus, Østjylland

Indrykket
01-08-2020
Kontakt
VIA University College
Ceresbyen
8000
Aarhus C
Tlf
87551726
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330292819
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Seminarielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus søger en socialrådgiver med en faglig profil primært inden for voksen udsatte-området til ansættelse som adjunkt/lektor per 1. oktober 2020.

Om stillingen
Vi søger en underviser, der er optaget inden for udviklingen af og videngrundlaget for socialt arbejde, der har lyst til at undervise, og som kan bringe den socialfaglige praksis ind i undervisningsforløbene.

Som underviser skal du varetage og udvikle undervisning på Socialrådgiveruddannelsen på både fremmødeuddannelsen og på den net-baserede uddannelse.
Du vil skulle undervise på relevante efter- og videreuddannelsesforløb i VIA. En del af stillingen som underviser er også at deltage i forsknings- og udviklingsaktiviteter, og der vil være mulighed for at indgå i internationale aktiviteter og internationalt samarbejde.

En stilling som underviser ved Socialrådgiveruddannelsen betyder, at man ofte har et felt, man arbejder særligt i dybden med, i dette tilfælde særligt voksne udsatte-området, men man forventes også at skulle undervise i andre tematikker og moduler, herunder praktikmodulet og bachelorvejledning m.v.

Undervisningen baserer sig på forskningsbaseret og løbende opdateret viden. Det er vigtigt, at du har viden om og erfaring med grundlæggende elementer i socialt arbejde som fx tværprofessionelt samarbejde, sagsarbejde, nye funktioner og roller, digitalisering samt socialt arbejdes organisering og udvikling. Har du erfaringer både fra myndighedsarbejde og udførerled, er det en fordel.

Om os
VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus udbyder uddannelsen både som fremmøde- og net-baseret uddannelse, og vi optager 377 studerende årligt.

Du vil blive tilknyttet ét af uddannelsens tre teams, som er tværfagligt sammensat af undervisere funderet i socialt arbejde, psykologi, jura og samfundsvidenskab. De tre teams varetager udviklingen, gennemførelsen og evalueringen af undervisning, vejledning og eksamen. Vi er optaget af at styrke de studerendes læring gennem bl.a. praksisrelatering, målrettet didaktik, digitale redskaber og forskellige former for vejledning og feedback.

Som led i introduktionen får du som nyansat en erfaren kollega som mentor. Som adjunkt vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, og du får tilknyttet en adjunktvejleder.

Du kan læse mere om uddannelsen her.

Om dig

  • Du er uddannet socialrådgiver, og har flere års praksiserfaring inden for socialt arbejde, primært på voksen udsatte-området,
  • du er cand.soc., eller har en anden relevant kandidatuddannelse eller mastergrad,
  • du har erfaring med undervisning og/eller vejledning af voksne,
  • du har flair for det digitale, og vil kunne anvende e-læringselementer til at understøtte den faglige didaktik og de studerendes læring,
  • du er en god formidler, der evner at gøre det komplekse, sociale felt forståeligt og relevant med fokus på, hvordan viden kan omsættes til socialfaglig praksis.
  • Gode engelskkundskaber er en fordel.??????
Ansættelsessted
Du ansættes på VIA University College, Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus. Hovedarbejdssted er Campus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.

Løn og ansættelsesforhold 
Stillingen er fast med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.

Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1065 af 4. juli 2016 og bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 673 af 13. maj 2020.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358

Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673

Lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, kan vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i lektorkvalificeringsbekendtgørelsen.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Bente Vibeke Lauridsen tlf. 8755 3367 eller vidensområdekoordinator Rikke Ehrenreich tlf. 8755 3314.

Ansøgningsfristen er d. 9. august 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34 (1. og 2. runde).

Om VIA University College

VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
VIA University College
Ceresbyen
8000
Aarhus C
Tlf
87551726
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330292819
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Seminarielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed