Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret og dristig AC-planlægger/specialkonsulent til Psykiatri og Social Administrationen

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
21-03-2020
Kontakt
Region Midtjylland
Tingvej 15
8800
Viborg
Praktisk information
Oprettet
21-03-2020
Udløber
12-04-2020
Kviknummer
330226399
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Specialkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Psykiatrien er et område i rivende faglig udvikling og med stor politisk bevågenhed. Der sker derfor rigtig mange spændende ting i psykiatrien i Region Midtjylland i disse år. Der er en ny national 10-årsplan for psykiatrien på vej og den seneste finanslov sendte ca. 130 mio. kroner til Region Midtjylland. Vi har derfor fokus på at sætte de mange nye midler i spil i regionen med udgangspunkt i psykiatriens strategiske spor. Disse omfatter blandt andet: Det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, bedre sammenhængende patientforløb, behandling af høj kvalitet til de sværest syge, samt øget inddragelse af patienter og pårørende. Alt sammen for at understøtte gode patientforløb for vores patienter.
 
Et udviklingsarbejde, der kræver, at vi i psykiatrien nytænker vores måde at facilitere processer og møder. Vi vil have korte, intensive processer der både sikrer inddragelse og fremdrift, men også tør udfordre organisationen og vanetænkningen i jagten på de rette løsninger.
 
Da en af vores dygtige kollegaer har søgt nye udfordringer, søger vi en erfaren og ambitiøs AC planlægger/specialkonsulent med stor lyst til at drive projekter samt facilitere motiverende og resultatskabende processer. Processer som spiller ledelsen god og understøtter klinikerne i at udvikle deres kerneopgave til gavn for patienterne.

Hvem er vi
Projekter og Udvikling er et team i Psykiatriens Økonomi- og Planlægningsafdeling i Administrationen i Psykiatri og Social, Region Midtjylland. Teamet består af en faglig koordinator, der har den daglige faglige ledelse, samt 5 AC planlæggere. Teamet varetager dels overordnet koordinering og udvikling af planlæg­nings­mæssige tiltag på psykiatriområdet, dels sekretariatsunderstøttelse af diverse mødefora og dels understøttelse af implementering i de kliniske enheder.
 
Konkrete opgaver vil blandt andet omfatte:

 • At drive, koordinere og facilitere processer og projekter eks.
  • Strategisporet: Bedre sammenhængende patientforløb internt i psykiatrien og mellem psykiatri og somatik
  • Samarbejdet med de fælles akutmodtagelser i somatikken
 • Understøtte de kliniske afdelinger i implementering af nye tiltag/tilbud
 • Beslutningsoplæg, baggrundsmateriale, forberede møder og dagsordener mv.
 • Ad hoc opgaver relateret til teamets opgaveportefølje (eks. henvendelser fra Folketinget, regionsrådspolitikere, journalister m.fl.)
 
Vi søger følgende kompetencer:
 • En samfundsvidenskabelig akademisk uddannelse - cand. scient. pol., cand. oecon., cand. scient. adm. m.fl.
 • Har erfaring med at lede projekter og facilitere processer/møder.
 • Evner at have det store overblik, se sammenhænge, tænke på tværs og har forståelse for at dine opgaver indgår som en del af en større sammenhæng.
 • Er en holdspiller, som trives i samarbejde og spiller aktivt ind i teamets samlede opgaveløsning, men som også kan arbejde selvstændigt og struktureret.
 • Evner og har lyst til at samarbejde, inddrage og kommunikere - og tør være dristig, når det er nødvendigt.
 • Kan kommunikere klart, tydeligt og tilstrækkeligt, både skriftligt og mundtligt – også om komplicerede sager.
 • Er fleksibel og trives med at håndtere mange og forskelligartede opgaver og kan omprioritere, når vilkår for opgaven ændres.
 • Erfaring inden for sundhedsområdet/psykiatrien vil være en fordel.
Vi tilbyder
Et varieret og udviklende job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på at faglig sparring gives og modtages, samt at opgaver løbende drøftes på tværs hen over bordene. At opgaverne løses både selvstændigt og i makker­ska­ber/grupper. Herudover har samarbejde på tværs af afdelingerne i PS Ad­ministrationen høj prio­ritet, så kompetencerne forenes om at skabe fælles løsninger på fælles udfor­d­­ringer.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2020 eller snarest muligt. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Danske Regioner.
 
Din daglige arbejdsplads vil være på Tingvej 15, 8800 Viborg.
 
Yderligere oplysninger:
Har du spørgsmål til stillingen kan der rettes henvendelse til psykiatriplanlægningschef Hans Salling Petersen, tlf. 2938 8342 eller faglig koordinator Vivian Grauting på tlf. 3060 0931.

Ansøgningsfrist
Ansøgning med relevante bilag inkl. eksamensbevis skal sendes elektronisk via linket senest søndag den 12. april 2020.
 
Første samtalerunde finder sted torsdag den 16. april og anden samtalerunde onsdag den 22. april 2020.
 
Om Psykiatri og Social
Psykiatri og Social står for hospitalspsykiatrien i Region Midtjylland og driver samtidig en række specialiserede dag- og døgntilbud på socialområdet. Psykiatri og Social har cirka 5.200 ansatte og er Danmarks største leverandør af opgaver på det specialiserede socialområde. Psykiatri- og socialadministrationen ligger på to matrikler i henholdsvis Viborg og Skejby, og består af seks fagområder: Ledelsessekretariat, HR, Psykiatriens Økonomi og Planlægningsafdeling, Socialområdets Økonomi- og Planlægningsafdeling, Kommunikation samt Kvalitet og IT.
 


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Tingvej 15
8800
Viborg
Praktisk information
Oprettet
21-03-2020
Udløber
12-04-2020
Kviknummer
330226399
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Specialkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed