Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret databasespecialist til understøttelse af Statens Facility Management

Bygningsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-01-2023
Kontakt
Bygningsstyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Tlf
41701190
Praktisk information
Oprettet
12-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
331460860
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at skabe understøttende og værdiskabende løsninger af høj kvalitet?
Kan du både udpege retningen og bygge fundamentet for, at vi kan omsætte vores data til værdifuld information og viden, og trives du i et udviklingsorienteret miljø med mange samarbejdsparter, interessenter og målgrupper? Så er har du nu muligheden for at blive vores nye kollega.


Som databasespecialist i Center for Facility Management kommer du med på holdet, der skal sætte rammene for og udvikle løsninger til, hvordan vi fremadrettet håndterer den stigende mængde data vi indhenter, vedligeholder og udveksler samt sikre, at vi skaber værdi med vores store mængder af data.

Du har mulighed for at komme med på en udviklingsrejse, hvor vi skal have finpudset og realiseret vores strategi for, hvordan vi samler data fra alle vores datakilder og får opbygget de rigtige database-, datawarehouse- og BI løsninger til understøttelse af Statens Facility Management og Bygningsstyrelsens forretningsmæssige behov.

Statens Facility Management, som dækker over en samlet volumen på 1 mia. kr. årligt, når det er fuldt implementeret, har til formål at skabe effektivisering, professionalisering og øget kvalitet – så vores statslige kunder kan fokusere på deres kerneopgaver. Facility management området er generelt i en rivende og meget spændende udvikling – også på it-området, og Bygningsstyrelsen har med Statens Facility Management ambitioner om at agere som fyrtårnet på området.

Hvis du vil læse mere om Statens Facility Management kan du klikke HER.


Dine opgaver – hvad kan vi tilbyde dig?
Som vores nye databasespecialist får du ansvar for at løse forskellige opgaver relateret til opbygningen og udviklingen af vores data(base)infrastruktur på både strategisk og operationelt niveau. Du kommer, i tæt samarbejde med vores it- og data specialister og forretningen i øvrigt, til at afdække problemstillinger og forretningsmæssige behov samt at bekrive og udvikle løsninger til disse.
Nogle af dine opgaver vil bl.a. være:

  • Fastlægge strategi, arkitektur målbillede for den samlede dataarkitektur og infrastruktur samt roadmap for realisering
  • Kortlægge /fastlægge datakilder og datastrømme på tværs af styrelsen
  • Designe og opbygge databaser, interfaces og datawarehouse
  • Etablere integrationer mellem datakilder og databaser
  • Omlægge Access database til SQL Server database
Når du starter hos os, vil din præcise opgaveportefølje blive fastlagt ud fra dine konkrete kompetencer og erfaringer.


Dine kompetencer og kvalifikationer – hvad kan du tilbyde os?
Du har en relevant erfaring og uddannelse, fx fra ITU, DTU, AUC eller tilsvarende, og du har dokumenteret erfaring med at designe og udvikle samt implementere databaseløsninger med udgangspunkt i forretningsmæssige behov. Derudover forstår du at udtrykke dig klart både på skrift og i illustrationer, og du har kendskab til og erfaring med flere af nedenstående områder:

  • Arkitektur, datamodeller og datamodellering, herunder SSAS
  • SQL og Access
  • Business Intelligence (BI), såvel SSRS som Power-BI
  • Integration mellem forskellige datakilder, herunder SSIS
  • Projektledelse
Har du også viden om og erfaring med datamining, automatisering og machine learning samt forståelse for CAFM vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Som person er du kvalitetsbevidst og grundig, samtidig med at du har deadlines for øje. Vi lægger vægt på, at du har en helhedsorienteret, analytisk og proaktiv tilgang, at du kan tænke både strategisk og operationelt, er vedholdende og struktureret og i stand til at holde fast i opgaven for at sikre fremdrift.
Derudover er du en holdspiller, der er god til at skabe relationer mellem forskellige interessenter og til at analysere komplekse problemstillinger og omsætte forretningsønsker til konkrete løsninger og dataleverancer.

Du skal kunne trives i en organisation i udvikling - hvor alle skinner endnu ikke er lagt, og hvor du selv skal opsøge svar og bidrage til løsninger. Vi forventer tilmed, at du bidrager til teamets samlede opgaveløsning og trivsel.


Dit kommende team
Du vil indgå i et tværfagligt arbejdsfælleskab omkring data og it-løsninger, forretningsunderstøttelse og udvikling i Team Data og Analyse. I teamet sparrer vi med hinanden og bruger hinandens forskellige fagligheder som en styrke. Vi har plads til humor og en uformel omgangstone samtidig med, at vi tager ansvar og har ambitioner.

Hos os får du kollegaer, der er dedikerede og udviklingsorienterede, og som har fokus på at sikre kvalitet, kundetilfredshed og effektivitet i alle vores løsninger – og som værdsætter de erfaringer og kompetencer, du bringer med. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø med sammenhold, hjælpsomhed og vidensdeling Derudover er vi en lærende organisation, der har fokus på hele tiden at forbedre og udvikle vores kompetencer, metoder og værktøjer og bringe nye værktøjer og teknologier i spil. Det håber vi også, at du vil bidrage til.

Du kan se nogle af dine kommende kolleger ved at klikke HER. Du kan også klikke HER og høre lidt mere fra Rami Habbous, som er dataspecialist i Team Data og Analyse.


Ansættelsesvilkår
Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation eller anden relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted er Carsten Niebuhrs Gade 43 i København.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.


Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte teamleder Marianne Sterlie på tlf.: 41 70 13 21

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 31. januar 2023. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job/.

Vi læser ansøgninger løbende og forventer at holde samtaler i uge 5 og 6 med tiltrædelse 1. april eller efter aftale. Vi ser frem til at høre fra dig.


Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive, bæredygtige og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HER og du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.
Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Bygningsstyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Tlf
41701190
Praktisk information
Oprettet
12-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
331460860
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed