Gem annonce

Udvikler til Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
20-11-2020
Kontakt
Patent- og Varemærkestyrelsen
Helgeshøj Alle 81
2630
Taastrup
Tlf
91337061
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
10-12-2020
Kviknummer
330426561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Programmør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du mulighed for at blive vores nye udvikler.

Vi står over for en spændende tid og en ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler, videreudvikler og vedligeholder vores løsninger på samtidig med, at vi er i gang med en transformation fra eget datacenter over i cloud. Vi opmander på flere områder, og denne stilling er derfor forankret i et nyt team under vores udviklings- og arkitektursektion.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Forbedring af eksisterende applikationers driftsvenlighed i produktion?
  • Implementering af ny funktionalitet på eksisterende løsninger i produktion?
  • Troubleshooting & 3rd level support?
Derudover skal Patent- og Varemærkestyrelsens eksisterende fagløsninger refaktoreres løbende,? og den tekniske gæld på legacy-systemer nedbringes?. Desuden skal det nye team sikre produktionsklar implementering af ny funktionalitet til eksisterende fagløsninger?.

Om dig

Vi forventer, at du har relevant erfaring som udvikler. Derudover har du:

  • Indgående kendskab til objektorienterede programmeringssprog fx C#, Java 8 (herunder lambdafunktioner og Stream API), Python?
  • Godt kendskab til relationelle databaseteknologier fx SQL, MSSQL/tsql og Oracle/plsql?
  • Godt kendskab til Scriptingsprog, fx Powershell, Javascript, PHP, VBscript?
  • Et vist kendskab til Azure Cloud services som fx Azure Pipeline, Azure Service Bus, Azure Web app & Azure Power app?
Vigtigst af alt er, at du er nysgerrig og holder dig fagligt ajour og er selvdreven og forstår at finde balancen mellem perfektion og deadlines. Du er fortrolig i rollen som sparringspartner i forbindelse med specificering af projekter. Du har et forretningsorienteret mind-set og evnen til at forstå arbejdsprocesser. Du har desuden en relevant uddannelse og taler og skriver dansk.

Om os
Du bliver en del af vores digitaliseringsafdeling på 25 medarbejdere fordelt på en udviklings- og arkitektursektion og en driftssektion. Denne stilling er placeret i vores udviklings- og arkitektursektion, hvor vi i dag er 6 udviklere. Vi har højt til loftet, en uformel omgangstone og en flad beslutningsstruktur. Arbejdspladsen ligger i Taastrup eller Ikast tæt på offentlig transport og motorvej, og der er gratis parkeringspladser. Vi har en god kantineordning, motionsrum og en velfungerende og aktiv personaleforening.

Stillingen er på fuld tid med betalt frokostpause og fleksibel arbejdstid. Arbejdssproget er dansk.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, som aftales med udgangspunkt i dine kvalifikationer og relevant overenskomst med Finansministeriet. Du får samtidig en god pensionsordning.

Det er en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Information og ansøgning

Send din ansøgning og CV via nedenstående knap "søg stillingen" eller på https://www.dkpto.dk/stillinger senest den 10. december 2020.

Vi forventer ansættelse pr. 1. februar 2021 eller hurtigst muligt derefter. Samtalerne vil blive holdt løbende. Der kan blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte udviklings- og arkitekturchef Martin Scheil Corneliussen på telefon: 43 50 81 90 eller på mail: msco@dkpto.dk.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Patent- og Varemærkestyrelsen
Helgeshøj Alle 81
2630
Taastrup
Tlf
91337061
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
10-12-2020
Kviknummer
330426561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Programmør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce