Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udvalgssekretær for Brønshøj-Husum Lokaludvalg

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-08-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51623575
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
330077562
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Direktionssekretær
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du arbejde med at understøtte nærdemokratiet i Københavns Kommune? Så er stillingen som udvalgssekretær for Brønshøj-Husum Lokaludvalg måske noget for dig.

For at styrke nærdemokratiet har Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune oprettet lokaludvalg i hver af kommunens 12 bydele. Lokaludvalgene er lokale forsamlinger, der hver består af 23 medlemmer fra det lokale foreningsliv og de politiske partier. Lokaludvalgene skal fungere som bindeled og sikre dialog mellem borgerne i de enkelte bydele og politikerne på Københavns Rådhus. Betjeningen af lokaludvalgene sker fra et lokalt placeret sekretariat, som er en del af Borgerrepræsentationens Sekretariat. Du kan læse mere om de københavnske lokaludvalg på www.lokaludvalg.kk.dk.

Stillingens indhold
Som lokaludvalgssekretær har du det daglige ansvar for at lede og varetage driften af lokaludvalgets sekretariat i bydelen. Samtidig skal du skabe rammerne for, at lokaludvalget kan varetage sit arbejde med at komme med lokale input til de politiske beslutninger, som træffes i Københavns Kommune, og kan varetage sin opgave med at uddele midler fra lokaludvalgets årlige bydelspulje på ca. 1,7 mio. kr.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at

 • forberede, afholde og følge op på lokaludvalgets ordinære udvalgsmøder
 • sikre, at de formelle juridiske rammer for lokaludvalgets virke overholdes
 • indgå i dialog med forvaltningerne i Københavns Kommune
 • koordinere lokaludvalgets aktiviteter, seminarer og øvrige projekter
 • have ansvar for lokaludvalgets økonomi
Du har desuden hovedansvaret for at koordinere og kvalitetssikre de resterende arbejdsopgaver i sekretariatet og understøtte medarbejderne i løsningen af de opgaver, som de varetager. Disse er fx forberedelse og afholdelse af borgerinddragende aktiviteter i bydelen, udarbejdelse af bydelsplaner i samarbejde med kollegaer i Økonomiforvaltningen, kommunikation, dialog med borgerne om lokaludvalgets bydelspulje, servicering af lokaludvalgets arbejdsgrupper, borgerrettet miljøarbejde mv.

Opgaverne er mangeartede og skal ofte løses under tidspres. Samtidig kan arbejdstiderne variere, da lokaludvalget ofte afholder møder og aktiviteter udenfor normal arbejdstid.

Vi tilbyder

 • en attraktiv stilling som daglig leder af et lille decentralt sekretariat på i alt fem faste medarbejdere (fire årsværk), som er placeret på EnergiCenter Voldparken i Husum
 • et tæt samarbejde med lokaludvalgssekretærerne for de øvrige lokaludvalg og med kollegaer i den øvrige del af Borgerrepræsentationens Sekretariat på rådhuset
 • gode ansættelsesvilkår
 • gode muligheder for efteruddannelse og udvikling af kompetencer
Din profil
Vi forestiller os, at du har en akademisk eller anden relevant uddannelse og gerne erfaring fra lignende stilling, og at du har interesse for at arbejde med offentlig administration og lokalpolitiske emner i samspil med engagerede borgere i bydelen.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • har erfaring med at arbejde tæt på det politiske niveau
 • kan begå dig i øjenhøjde, hvad enten du taler med ressourcestærke eller ressourcesvage interessenter
 • har kendskab til lokalpolitik, nærdemokrati og foreningsliv
 • er opsøgende og god til at skabe og vedligeholde netværk
 • kan arbejde selvstændigt og er god til at samarbejde
 • er god til at prioritere arbejdsopgaver og overholde deadlines
 • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og en naturlig gennemslagskraft
 • er fleksibel og har mulighed for at arbejde udenfor normal arbejdstid
 • er serviceminded, engageret, initiativrig og har humoristisk sans
 • evt. har kendskab til bydelen
 • mestrer strategisk planlægning og procesledelse
 • har interesse for bæredygtig udvikling (miljøopgaven)
Løn- og ansættelsesvilkår
Den ledige stilling ønskes besat pr. 1. november 2019. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesmæssigt vil du høre under Borgerrepræsentationens sekretariat i Økonomiforvaltningen og referere til sekretariatschef Flemming Dubgaard Hansen.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Flemming Dubgaard Hansen på 3366 2115.

Søg via nedenstående link senest søndag den 8. september 2019.
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 38 og anden samtale i uge 39.

Om Økonomiforvaltningen
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51623575
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
330077562
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Direktionssekretær
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed