Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelseskonsulent til SOSU-området i Velfærdsstaben

Velfærdsstaben

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
03-12-2019
Kontakt
Velfærdsstaben
Skolegade 1
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
05-01-2020
Kviknummer
330134547
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Specialkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du interesseret i morgendagens Velfærd? Har du øje for, hvilke betydning rekruttering og de rette kompetence har for organisationen. Brænder du for udvikling af mennesker, og har du et godt blik for den enkeltes ressourcer og kompetencer?  Hvis ja, så er du måske vores nye uddannelseskonsulent. 


I Vejle Kommune har vi en ambition om at have en national førerposition i velfærdsudvikling. En ambition, der udspringer af visionen "Vejle med Vilje". Det betyder, at vi i Velfærdsforvaltningen arbejder målrettet på at have en høj kvalitet i vores tilbud og opgaveløsning, og at vi med åbent sind går efter at opkvalificere og finde nye løsninger på vejen frem mod fremtidens velfærd. Derfor søger vi en uddannelseskonsulent i Velfærdsforvaltningen.


Om jobbet 
Rekruttering inden for Social- og Sundhedsområdet er en af morgendagens store opgaver. Derfor er det også vigtigt, at vi som kommende arbejdsplads sikrer eleverne en uddannelse med høj faglighed og fokus på kompetenceudvikling. I Vejle Kommune optager vi årligt ca. 110 SOSU-elever. Det tal stiger henover de kommende år til et årligt optag på ca. 180 SOSU-elever. Vi søger derfor en uddannelseskonsulent, der sammen med vores nuværende uddannelseskonsulent, kan varetage opgaver som ansættelse af elever, koordinering, tilrettelæggelse af uddannelses- og praktikforløb, opfølgning etc.  

Stillingen er på 32 timer ugentligt og tidsbegrænset til 2 år. Stillingen ønskes besat fra 1. februar 2020, eller hurtigst muligt herefter.


Din bagage 
Du er uddannet sygeplejerske, suppleret med en kompetencegivende uddannelse inden for det pædagogiske område. Det vil være en fordel hvis du har arbejdet med uddannelse enten inden for det kliniske område, eller som underviser eller konsulent på en uddannelsesinstitution. Samtidig har du et vist administrativt flair, da en stor del af koordineringen medfører en del administrative opgaver.
Kan du samtidig svare JA til nedenstående, så er det måske dig vi søger.

  • Du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaven.
  • Du kan agere i krydsfeltet mellem kontrol, kvalitet, kvalitetsudvikling og læring.
  • Du har indsigt i og interesse for de dynamikker, der er i en politisk kompleks organisation.
  • Du er god til at præsentere, kommunikere og formidle.
  • Du har indsigt i ungdomskulturen, og kan se de unges potentialer.

 

Personlige egenskaber 
Du er god til at skabe relationer og virker tillidsskabende i samarbejdet, da opgaverne ofte har mange interessenter – både internt og eksternt. Du har en anerkendende og nysgerrig tilgang både i forhold til organisationen og til samarbejdsparter i øvrigt. Med 180 elever vil det være uundgåeligt, at møde elever, der kan være udfordret på flere områder. Derfor er det vigtigt, at du har evnen til konstruktivt at tage den svære samtale, når det er nødvendigt.


Du bliver en del af os 
Du bliver en del af Velfærdsstaben, der er en stabsfunktion i Velfærdsforvaltningen, og som understøtter organisationen med bl.a. Økonomi, IT, Jura, HR, tilsyn, sekretærbistand, Velfærdsteknologi, proces- og projektledelse, analyser etc. Staben servicerer de to politiske udvalg Seniorudvalget og Voksenudvalget, Chefgruppen og driften. Derudover er Staben opsøgende og på forkant med, hvad der kan understøtte og udvikle Velfærdsforvaltningen. Du får ca. 40 kollegaer.

Staben er en afdeling, hvor der er stort fokus på et godt samarbejde i en uhøjtidelig tone. Hos os er det naturligt at sparre på tværs for at sikre den bedste opgaveløsning for de borgere, som vi skal betjene. Vores hverdag er præget af en anerkendende kultur, en uformel omgangstone, godt humør og stort engagement. 


Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om ny løn.


Flere oplysninger
Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til Uddannelseskonsulent Marianne Jakobsen 76 81 76 11 eller Chefkonsulent Peder Van Roest Dahl 76 81 60 33.

 
Ansøgningsfrist
5. januar 2020.


Send din ansøgning   
Du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.  Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=abdbbc5f)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Velfærdsstaben
Skolegade 1
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
05-01-2020
Kviknummer
330134547
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Specialkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed