Gem annonce

Udbudsjurist til Team Jura & Kontrakter, Koncern Indkøb, Roskilde

Region Sjælland

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
17-03-2023
Kontakt
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
17-03-2023
Udløber
17-04-2023
Kviknummer
331540257
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Erfaren og samarbejdsorienteret udbudsjurist til Team Jura & Kontrakter

Vil du være med til at sikre borgerne i Region Sjælland mere sundhed pengene, og har du lyst til at være del af et team af dygtige jurister og gode kollegaer? Så læs mere her, for Team Jura & Kontrakter skal bruge en erfaren udbudsjurist til at løse en bred vifte af spændende udbudsjuridiske opgaver med stor betydning for mange borgere og personale i Region Sjælland.

Team Jura & Kontrakter understøtter hele Region Sjælland gennem juridisk rådgivning, når det gælder indkøb, udbud og kontrakter særligt inden for kategorierne IT-systemer, apparatur/medicoteknisk udstyr, forbrugsvarer og tjenesteydelser.

Teamet består i dag af 3 udbudsjurister, 3 kontraktjurister, 1 contract manager og en teamleder, som primært arbejder sammen om kvalitetssikring af kontrakter og udbudsmateriale, rådgivning og sparring om kontraktuelle og udbudsretslige problemstillinger samt udvikling af skabeloner, vejledninger og processer. Hvis du er vores kommende kollega, vil du sammen med resten af teamet være med til at løse teamets forskelligartede opgaver ud fra dine kompetencer og erfaring.

Som udbudsjurist bliver du en del af et team med et fagligt fællesskab, som er optaget af at yde bistand og være gode sparringspartnere og rådgivere. Du vil i den forbindelse få en lang række samarbejdspartnere i og uden for Koncern Indkøb, herunder bl.a. udbudskonsulenter og it-projektledere.

Team Jura & Kontrakter er del af afdelingen Strategisk Indkøb og Jura, hvor vi er i alt 25 kollegaer. Selvom der er travlt, lægger vi vægt på at have et godt kollegaskab, gode faglige sparringsmuligheder, work-life balance samt mulighed for videreudvikling.

Bliv en del af et team, hvor du kan sætte din faglighed i spil og få stor indflydelse

Vi vil gerne have endnu flere erfarne kræfter ind i Team Jura & Kontrakter, og ser gerne at vores kommende kollega har/er:

 • En relevant uddannelse som fx cand.jur. eller cand.merc. jur.
 • Gerne mindst tre års erfaring med udbudsjura, herunder vil erfaring med IT-udbud være en fordel
 • Erfaring som juridisk rådgiver og sparringspartner
 • Velformuleret og kan skrive juridiske notater på dansk
 • Erfaring med juridisk sagsbehandling, herunder gerne erfaring med bl.a. aktindsigt
 • Evt. erfaring fra politisk ledet organisation, eller har lyst til at blive det

Da vi lægger vægt på godt kollegaskab, både inden for eget team og med vores kollegaer rundt om i regionens afdelinger, vil vi gerne have en ny kollega som bl.a.:

 • Er god til at samarbejde og er hjælpsom samt fleksibel over for kollegaer og samarbejdspartnere
 • Ikke er bange for at tage initiativ og kan arbejde selvstændigt
 • Er ærlig, nysgerrig og tør stille spørgsmål
 • Arbejder struktureret og lægger vægt på at levere kvalitet
 • Kan formidle klart og i et sprog, som også bliver forstået af ikke- jurister

Bliv en del af en arbejdsplads hvor trivsel og faglig udvikling er i højsædet

Koncern Indkøb i Region Sjælland arbejder på at skabe mest mulig sundhed for pengene til støtte for regionernes kerneopgaver inden for sundhed, socialområdet og regional udvikling. Team Jura & Kontrakter bor sammen med resten af Koncern Indkøbs i alt 55 medarbejdere i et lyst, moderne og åbent kontormiljø tæt på Roskilde Station. I Koncern Indkøb kender alle hinanden og bidrager til en god stemning gennem en uformel og behagelig omgangstone. Humøret er højt uanset travlhed, og vi håber, at du vil være med til at bidrage til dette. Vi tilbyder fleksible muligheder for at tilrettelægge et arbejdsliv med plads til at både arbejde og fritid.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med Region Sjælland. Tiltrædelse forventes at ske pr. 1. juni 2023 eller hurtigst muligt.

Mercuri Urval medvirker til rekrutteringsprocessen. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chefkonsulent hos Mercuri Urval, Henriette von Essen-Leise på tlf. 29 43 50 48, konsulent Josefine Rønn på tlf. 50 76 12 21 eller teamleder for Jura & Kontrakter Iben Kirsa Søndersted på tlf. 20 76 75 35 eller e-mail ibso@regionsjaelland.dk.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 17. april 2023 kl. 9.00. Motiveret ansøgning samt CV og andet relevant materiale uploades ved at benytte "Søg jobbet"-knappen. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 21. april 2023 og 2. samtaler den 27. april 2023.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
17-03-2023
Udløber
17-04-2023
Kviknummer
331540257
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce