Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbudsjurist til Klima, Energi- og Forsyningsministeriets koncernindkøbsfunktion

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-10-2020
Kontakt
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Rentemestervej 8
2400
København NV
Tlf
72545000
Praktisk information
Oprettet
21-10-2020
Udløber
11-11-2020
Kviknummer
330395048
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være en del af en koncern, hvor klimaet står øverst på dagsorden? Og hvor du kan bidrage til at sikre råderummet til den grønne omstilling? I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets koncernindkøbsfunktion skal vi sikre, at vi på tværs af ministeriet køber effektivt og professionelt ind.

Vil du være med til yde professionel juridisk rådgivning og konkret bistand til alle ministeriets institutioner om indkøb og kontrakter? Du vil komme til at beskæftige dig med indkøb inden for så forskelligartede områder som energibesparelser, klimahåndtering, aktiviteter i Arktis og IT-og data-infrastruktur, og du vil få en unik indsigt i selve maskinrummet for den grønne omstilling.

Du får mulighed for at være med i en nyoprettet koncernindkøbsfunktion med et hold af kompetente og erfarne kolleger. Sammen skal I få funktionen til at køre som en professionel og veldrevet enhed og få etableret samarbejder i hele koncernen. Koncernindkøbsfunktionen skal på vegne af hele ministeriet løfte opgaver inden for juridisk og kommerciel rådgivning, kontraktstyring og kontraktrådgivning, bistand til indkøbsaftaler fra Statens Indkøb og SKI samt tværgående indkøbsanalyser og indgåelse af fælles rammeaftaler.

Koncernindkøbsfunktionen er placeret i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, som er en del af Klima, Energi- og Forsyningsministeriet. Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt. Vi fokuserer særligt på mulighederne for at sætte data i spil i forhold til den grønne omstilling af det danske samfund. Det er vores mål at identificere og modne nye måder at dataunderstøtte klimaindsatsen.

Dine arbejdsopgaver
Din primære opgave er sammen med dine kolleger i indkøbsfunktionen at yde sparring og rådgivning til koncernens institutioner om indkøb og kontrakter, udbrede bedste praksis samt yde konkret bistand til gennemførelse af lokale indkøb, herunder markedsafdækning, udbud, leverandørdialog mv.

Derudover skal du bidrage til et samlet overblik over indkøb og kontrakter på tværs af ministeriet, til at udarbejde indkøbsanalyser og forelægge beslutningsoplæg til koncernens ledelsesfora om mulige effektiviseringer af indkøb og tiltag til øget compliance.

Dine kompetencer
Du har en juridisk uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur., og du har interesse – og meget gerne erfaring – inden for indkøb, it-ret, kontrakter og rådgivning. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du er struktureret i din tilgang til din opgaveløsning og formår at sætte retning på egne opgaver
  • Du har en pragmatisk tilgang i din juridisk faglige rådgivning og sætter en ære i at se muligheder frem for begrænsninger
  • Du er god til at tænke i helheder og trives med at have mange forskellige opgaver
  • Du har organisatorisk og strategisk tæft og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
  • Du trives i et tæt samarbejde med mange forskellige faggrupper
  • Du skriver ubesværet om kompliceret stof på en letforståelig måde

Vi tilbyder
Koncernindkøbsfunktionen består af 5 AC-medarbejdere og en indkøbschef og er en del af stabskontoret ’Ressourcer’, som også har ansvar for økonomi, HR, projektstøtte og Intern Service.

Du vil være med til at sætte retningen og opbygge funktionen. Du vil få en meget bred kontaktflade til alle ministeriets institutioner og departementet og vil samarbejde med mange forskellige fagligheder på alle niveauer.

Vi har spændende og udviklende opgaver i et engageret og velfungerende arbejdsmiljø med fokus på videndeling og samarbejde på tværs. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt både gennem opgaverne, kurser og faglige netværk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-fuldmægtig – eller evt. specialkonsulent afhængigt af dine kvalifikationer - i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende insti­tutioner.

Tiltrædelse 1. januar 2021 eller tidligere efter aftale.

Ønsker du yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Ditte Mørup Frederiksen på telefon 41729001.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket "SØG JOB". Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 11. november 2020. Samtaler forventes afholdt den 16., 17. eller 18. november.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Rentemestervej 8
2400
København NV
Tlf
72545000
Praktisk information
Oprettet
21-10-2020
Udløber
11-11-2020
Kviknummer
330395048
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed