Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trusted søger Teknisk Seniorprojektleder

Hviid & Larsen

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
23-03-2020
Kontakt
Hviid & Larsen
Glarmestervej 16 A
8600
Silkeborg
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
20-04-2020
Kviknummer
330230140
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Trusted søger Teknisk Projektleder

Trusted A/S er en international højteknologisk vækstvirksomhed fra 1999 med hovedsæde i Silkeborg. Trusted A/S er udbyder af tracking enheder og en softwareløsning, som hjælper med at optimere logistik og håndtering af materialer ved at lokalisere og monitorere specifikke parametre, der ofte er i forbindelse med transport og tyverisikring. Trusted A/S har udviklet nogle af markedets mest robuste, energieffektive og installationsvenlige IoT-produkter til tracking og dateopsamling. Produkterne indeholder de nyeste teknologier inden for GSM, GPS, RFID og sensorer til eksempelvis temperatur, luftfugtighed, lys, bevægelse og mønstergenkendelse. Den avancerede teknologi gør, at løsningerne kan anvendes bredt og til specifikke opgaver, hvor position og tid samt en række kritiske parametre er interessante at overvåge og dokumentere. Via egenudviklet internet portal, Trusted Visibility Suite, er det nemt for brugerne selv at skabe et overblik og sætte systemet op til individuelle behov for overvågning, alarmer og dokumentation. Trusted A/S’ produkter er i drift i flere lande med stigende global og industriel efterspørgsel efter virksomhedens avancerede produkter, løsninger og kompetencer.

Brænder du for at bruge dine kompetencer og din erfaring i en international virksomhed i vækst?

VI SØGER en erfaren teknisk projektleder til en nyoprettet stilling, hvor du får direkte reference til CEO. Du bliver en del af en stærk virksomhed, som er ledende indenfor tracking og Internet of Things. Vi har egen udviklingsafdeling og produktion, samt en salgsafdeling med salgskontorer i flere lande.

Du får ansvaret for hele projektforløbet – fra sælgerens tekniske tilbud til den endelige aflevering til kunden. Du samarbejder allerede i den indledende fase med salgsteamet om at afdække kundens behov. Under hele projektforløbet er du kontaktperson for kunden og har ansvaret for, at projektet lever op til kommercielle aftaler og krav samt at deadlines overholdes.

Vi er en dedikeret virksomhed, der værdsætter ansvarlighed, initiativ og den rette balance imellem kreativitet og kvalitet i alle vores løsninger.

Jobbet indebærer stor indflydelse og mange udfordringer. Du kommer med på vores rejse, hvor vi stræber efter at gøre Trusted til en markant virksomhed på det internationale marked for Internet of Things. Du vil opleve en arbejdsplads med højt til loftet og et tæt samarbejde med gode kollegaer i godt humør.

VORES ØNSKER:

  • Du har min 5 års erfaring med projektledelse
  • Du har erfaring indenfor IoT, udvikling af elektronik og/eller software
  • Du kan nedbryde opgaverne i mindre opgaver og opsætte mål og milepæle for projekterne
  • Du er skarp på opfølgning og rapportering på projekternes fremdrift
  • Du er selvstændig, struktureret og løsningsorienteret
  • Du er engageret, og du finder det naturligt at tage ansvar og gøre en forskel
  • Du er styret af ønsket om at finde optimale løsninger indenfor de givne rammer
  • Du behersker engelsk på et højt niveau – både i skrift og i tale
  • Du er god til at samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Du brænder for at lære nyt og er motiveret for at udvikle dig

Som person vil du gerne arbejde i et projektorienteret miljø, og du trives med deadlines. Du mestrer at arbejde med flere projekter samtidig, og finder det naturligt at håndtere kontakter både internt og eksternt. Vores ambitioner er høje, og det samme er vores kvalitetsniveau, så du skal være grundig, detaljeorienteret, fokuseret og have et stærk drive til at opnå resultater.

VI TILBYDER dig et spændende job, der udfordrer dig både personligt og fagligt. Du får et job med frihed under ansvar i en succesfuld virksomhed i Silkeborg, hvor der er balance imellem arbejdsliv og privatliv. Du får en god fast løn, pension og sundhedsordning. Vi har en flad organisation, hvor du får mulighed for at få stor indflydelse på din hverdag.

INTERESSERET? Send os din ansøgning via nedenstående link.

SPØRGSMÅL? Hviid & Larsen står for rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-og rekrutteringspartner Randi R. Lyngesen på 23 86 15 55.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht GDPR-lovgivningen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Hviid & Larsen
Glarmestervej 16 A
8600
Silkeborg
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
20-04-2020
Kviknummer
330230140
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed