Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trusted søger Hardware- og Firmwareingeniør

Hviid & Larsen

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Hviid & Larsen
Nørrebro 11
9800
Hjørring
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
09-04-2020
Kviknummer
330177715
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Trusted søger Hardware- og Firmwareingeniør

Trusted A/S er en international højteknologisk vækstvirksomhed fra 1999 med hovedsæde i Silkeborg. Trusted A/S er udbyder af trackingenheder og en softwareløsning, som hjælper med at optimere logistik og håndtering af materialer ved at lokalisere og monitorere specifikke parametre, der ofte er i forbindelse med transport og tyverisikring. Trusted A/S har udviklet nogle af markedets mest energieffektive og installationsvenlige IoT-produkter til tracking og dateopsamling. Produkterne indeholder de nyeste teknologier inden for GSM, GPS, RFID og sensorer til eksempelvis temperatur, luftfugtighed, lys, bevægelse og mønstergenkendelse. Den avancerede og præcise teknologi gør, at løsningerne kan anvendes bredt til specifikke opgaver, hvor position og tid samt en række kritiske parametre er interessante at overvåge og dokumentere. Via egenudviklet software, Trusted Visibility Suite, er det nemt for brugerne selv at skabe et overblik og sætte systemet op til individuelle behov for overvågning, alarmer og dokumentation. Trusted A/S’ produkter er i drift i flere lande med stigende global og industriel efterspørgsel efter virksomhedens avancerede produkter, løsninger og kompetencer.

Brænder du for at bruge dine kompetencer og din erfaring i en international virksomhed i vækst?

VI SØGER en skarp ingeniør/tekniker til vores R&D team for hardware og firmware. Stillingen er en nyoprettet stilling i et velfungerende og erfarent team. Jobbet vil indebære udvikling af kvalitets hardware og firmware samt optimering af vores eksisterende produkter. Dine opgaver vil foregå sammen med dine kolleger på kontoret samt med vores internationale partnere. Vi forestiller os, at dit høje faglige niveau kan være med til at udfordre os positivt i forhold til løsninger og udviklingsmetoder. Vi er en dedikeret virksomhed, der værdsætter ansvarlighed, initiativ og den rette balance imellem kreativitet og kvalitet i alle vores løsninger.

Jobbet indebærer stor indflydelse og mange udfordringer. Du kommer med på vores rejse, hvor vi stræber efter at gøre Trusted til en markant virksomhed på det internationale marked for Internet of Things. Du vil opleve en arbejdsplads med højt til loftet og et tæt samarbejde med gode kollegaer i godt humør.

VORES ØNSKER:

  • Du er ingeniør eller tekniker med erfaring indenfor hardware og firmware
  • Du har erfaring med diagrammer og tekniske tegninger (Orcad/Altium)
  • Erfaring med måling og validering af hardware og firmware for minimering af strømforbrug
  • Erfaring med C-programmering, GSM, LTE, GPS, RFID og Bluetooth er en absolut fordel
  • Du har erfaring med dokumentation og certificering af hardware
  • Du er selvstændig, struktureret og løsningsorienteret
  • Du behersker engelsk på et højt niveau – både i skrift og i tale
  • Du er god til at samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Du er agil og fleksibel til at ændre retning
  • Du brænder for at lære nyt og er motiveret for at udvikle dig

Som person vil du gerne arbejde i et projektorienteret miljø, og du trives med deadlines. Du mestrer at arbejde med flere projekter samtidig, og finder det naturligt at håndtere kontakter både internt og eksternt. Vores ambitioner er høje, og det samme er vores kvalitetsniveau, så du skal være grundig, detaljeorienteret, fokuseret og have et stærk drive til at opnå resultater.

VI TILBYDER dig et spændende job, der udfordrer dig både personligt og fagligt. Du får et job med frihed under ansvar i en virksomhed i Silkeborg, hvor der er balance imellem arbejdsliv og privatliv. Du får en god fast løn, pension og sundhedsordning. Vi har en flad organisation, hvor du får mulighed for at få stor indflydelse på din hverdag.

INTERESSERET? Send os din ansøgning via nedenstående link.

SPØRGSMÅL? Hviid & Larsen står for rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-og rekrutteringspartner Randi R. Lyngesen på 23 86 15 55.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht GDPR-lovgivningen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Hviid & Larsen
Nørrebro 11
9800
Hjørring
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
09-04-2020
Kviknummer
330177715
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed