Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trafikingeniører, landinspektører, planlæggere eller lignende til Teknik- og Miljøforvaltningen

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-05-2020
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30706075
Praktisk information
Oprettet
04-05-2020
Udløber
31-05-2020
Kviknummer
330263704
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Ingeniør, design og innovation
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger vi to nye kolleger med viden om veje, trafik og forvaltning.

Stillingerne er placeret i enheden Tilladelse til Vejændring, som beskæftiger sig med myndighedsbehandling og trafiksikkerhed.

Teknik- og Miljøforvaltningen har ansvaret for at drifte og udvikle byen til gavn for københavnerne, brugere af byen og erhvervslivet. Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet.

Om jobbet/opgaven
Stillingerne indeholder sagsbehandling, godkendelse, koordinering og opfølgning på private bygherrers anlægsprojekter på offentlige veje og private fællesveje. Du kommer b.la. til at arbejde med:

  • sagsbehandling og stillingtagen til diverse ansøgninger om forskellige typer permanent og længerevarende råden over vejareal
  • myndighedsbehandling af vejforhold i forbindelse med byggetilladelser
  • matrikulære opgaver på vejområdet
  • varetagelse af vejområdet i byudviklingsprojekter afledt af lokalplaner
Opgaverne løses i samarbejde med resten af forvaltningen, hvor dine primære opgaver bliver koordinering af det tværfaglige samarbejde, som sikrer inddragelse af alle faginteresser og afvejning af hensyn mellem de forskellige fagområder, byens, borgernes og ansøgerens behov.

Din profil
Du er en engageret og udadvendt person med en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, landinspektør, arkitekt, jurist eller lignende, gerne med anlægsteknisk baggrund og kendskab til færdselsloven, vejlovgivningen og vejområdet. Eller du er nyuddannet indenfor nævnte fag. Du har en god evne til at formidle, samarbejde og har forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation. Herudover lægger vi vægt på, at du har overblik, personlig gennemslagskraft og evne til at kommunikere, både mundtligt og skriftlig med professionelle rådgivere og borgerne.

Vi tilbyder
Udfordrende og tværfaglige arbejdsgange i et inspirerende og uformelt miljø med fokus på læring og kompetenceudvikling. Du indgår i tæt samarbejde med gode kolleger, hvor vi prøver at skabe rum for det sociale i en travl hverdag. Jobbet rummer mange udviklingsmuligheder og udfordringer, både fagligt og personligt. Derudover tilbyder vi flekstid med en gennemsnitlig arbejdsuge på 37 timer, idet vi lægger vægt på et afbalanceret forhold mellem arbejdsliv og familieliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef Søren Kastoft på 2270 6534.
Du kan læse mere om Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen og Afdeling for Anlæg, Klimasikring og Mobilitet på www.kk.dk og www.kk.dk/tmf. Du kan også finde eksempler på enhedens arbejde her.

Søg via nedenstående link senest søndag den 31. maj 2020
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i løbet af uge 23, 24 og 25.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30706075
Praktisk information
Oprettet
04-05-2020
Udløber
31-05-2020
Kviknummer
330263704
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Ingeniør, design og innovation
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed