Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ToRS tutorer søges til studiestarten 2020

KU - HUM - TORS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-02-2020
Kontakt
KU - HUM - TORS
Artisk - Søndre Campus, Strandgade 102
1401
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
14-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
330177932
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

ToRS søger et nyt super tutorteam til planlægning og udførelse af studiestarten på alle vores fag i efteråret 2020: Arabisk, Tyrkisk, Hebraisk, Persisk, Assyriologi, Nærorientalsk arkæologi, Ægyptologi, Japanstudier, Kinastudier, Koreastudier, Moderne Indien, Indianske Sprog og Kulturer, Grønlandske og Arktiske Studier, Religionsvidenskab, Russisk, Polsk og Balkanstudier.

Om opgaven:

 • Tutorerne er ansvarlige for at organisere en god studiestart, hvor de nye studerende bliver informeret om stort og småt vedrørende studielivet på universitetet. Heri indgår information om bl.a. fagets identitet og studieordning, studiemiljøet på fag og institut, studiestrukturen på Humaniora, muligheder for studie­- og karrierevejledning, mm.
 • Tutorerne skal organisere både faglige og sociale aktiviteter såsom introdage, introtur og andet, der kan fremme de nye studerendes integration og tilhørsforhold til studiet og instituttet, og samtidig reducere frafald og forsinkelser.
 • Tutorerne skal fungere som kontaktpersoner, som de nye studerende trygt kan henvende sig til i løbet af det første semester.
 • Tutorerne planlægger og gennemfører introforløbet i tæt samarbejde med studiestartskoordinator, instituttets tutorer på de andre fag, AC-vejleder, studievejledere, studienævnet, undervisere og studieleder.
 • Det forventes at man kan deltage i Det Humanistiske Fakultets tutorseminarer 1 dag i maj og 1 dag i august (der tages dog individuelt hensyn hvis man er på studieophold i udlandet forår eller sommer). Datoer er endnu ikke fastlagt.
 • Det forventes, at man kan deltage i ToRS’ tutor-teamdag, samt en planlægningsdag i maj. Her lægges bunden for det gode samarbejde og arbejdsopgaverne igangsættes. Der tages hensyn til evt. undervisning
 • Vi afholder tutoraudition i uge 12. Vi indkalder alle ansøgere til 10 min. samtale inden tutorteams fastsættes.
Faglige og personlige krav:

Indsigt i fagets identitet og udformning samt universitetets studiestruktur vægtes højt. Da man som tutor både repræsenterer sit fag, instituttet og Humaniora, er det desuden en fordel, hvis ansøger har deltaget aktivt i instituttets og fakultetets arrangementer. Erfaring med fagråd, studienævn og tidligere tutorarbejde er en fordel. Ansvarlighed, sans for planlægning og koordinering, interesse for formidling, gode samarbejdsevner og lyst til at fremme et godt studiemiljø er nøgleord for vores tutorteam på ToRS!

Ansættelsesforhold:

Ansættelse er fra 1. maj 2020 til 1. november 2020.

Størstedelen af arbejdsbyrden er omkring studiestart (august-september + hytteture i september) – men forberedelse, uddannelse og planlægning vil primært foregå i foråret.

Den enkelte tutor vil blive aflønnet med 60 timer i alt.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Minimumstimelønnen er kr. 125,22.

Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse og aktiv studerende.

Ansøgningsfrist: Søndag d. 8. marts 2020 kl. 23.59

Ansøgningen skal indeholde følgende (navngiv filen med dit navn og fag):

 • 2 linjer om hvorfor en tutor er vigtig for en god studiestart
 • 2 linjer om din tilknytning til studiemiljøet (f.eks. deltagelse i fagråd, BARstionen, studiemedhjælper, fænomenal læsegruppemakker eller bare fast deltager til fredagscafe)
 • Et svar på én af følgende opgaver (Maks en halv A4-side):
 1. Lav et overslagsbudget for en rustur
 2. Det er midt i introugen. Der er pludselig 30 minutters hul i programmet. Hvad gør du?
 3. Skriv et velkomstbrev til de nye studerende
 4. Når du tænker på din egen studiestart, hvad vil du som tutor så gerne forbedre – og hvordan?
Spørgsmål kan sendes til AC-vejleder Louise Hegelund Waaben på louise.waaben@hum.ku.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
KU - HUM - TORS
Artisk - Søndre Campus, Strandgade 102
1401
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
14-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
330177932
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed