Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tool Shop Manager til teknologiafdeling i Odense

Envases Europe A/S

Odense, Fyn

Indrykket
12-03-2020
Envases Europe A/S
Næsbyvej 20
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2020
Udløber
11-04-2020
Kviknummer
330208856
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Teknologikonsulent
Erfaringer - I højere grad
Teknik, Teknik - maskinteknik, ProTools
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at gå forrest og sikre udvikling, arbejdsglæde og høj kvalitet i en velfungerede teknologiafdeling? Har du en håndværksmæssig baggrund inden for maskin- og værktøjsindustrien suppleret med en lederuddannelse, så har vi et spændende job på vores fabrik i Odense.
Da vores nuværende Tool Shop Manager i Envases, det tidligere Glud & Marstrand i Odense, går på pension, har vi brug for en ny faglig kompetent, motiverende og engageret leder, der kan være med til at understøtte vores teknologiske udvikling.
Vi tilbyder dig en super spændende hverdag i vores teknologiafdeling, der varetager udvikling og fremstilling af egne snit-, stans- og trækværktøjer.
I løbet af de sidste to år har vi investeret massivt i afdelingens maskinpark og sat ekstra fokus på optimering af processer og arbejdsgange. Du bliver derfor en del af en fleksibel og løsningsorienteret afdeling, hvor høj kvalitet er i fokus. Sammen med et kompetent team, vil du stå i spidsen for den fortsatte udvikling af afdelingen og dens medarbejdere.
Om stillingen
Med reference til vores Head of Tool Engineering får du ansvaret og den daglige nære ledelse af vores team på 20 medarbejdere. Du bliver den person, som vores fabrikker henvender sig til for tekniske assistance, ligesom du får ansvaret for og indsigten til, sammen med dit team, at løse de mange forskellige arbejdsopgaver, der tilgår afdelingen.
Dine fornemste opgaver som vores nye Tool Shop Manager bliver:

  • at sikre udvikling af medarbejdere, metoder og processer.
  • at sikre overholdelse af leveringstider og priser.
  • at sikre optimal og effektiv planlægning af arbejdsgange og hverdagens opgaver.
  • at deltage i projekter på tværs af hele Envases.
  • at sikre medarbejdermotivation, trivsel og samarbejde.
  • at sikre en konstant høj kvalitet i afdelingens leverancer.
  • at understøtte medarbejdere, der arbejder i turnus.
  • at optimere bemandingsfri produktion. Vi forventer, at du formår at forene ovenstående med en motiverende og nærværende personaleledelse.

Med denne stilling tilbyder vi dig virkelig gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et job, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Et fast job i en kernesund virksomhed, hvor lønnen modsvarer vores høje ønsker til dine tekniske og ledelsesmæssige kvalifikationer.
Hvem er du?
For at få succes i stillingen, er det nødvendigt, at du har en høj teknisk faglighed. Vi forestiller os derfor, at du har en håndværksmæssig baggrund som værktøjsmager eller industritekniker, suppleret med en videregående uddannelse og solid ledelseserfaring. Du har stor viden inden for CNC bearbejdning og generel fremstilling af komponenter til værktøjsindustrien.
Som leder er det afgørende, at du kan balancere løbende optimeringer med dine medarbejderes motivation, udvikling og trivsel. Vi har brug for en synlig, nærværende leder, der ikke er bange for at gå forrest og sikre, at alle løfter i flok. Du er flittig og har et smittende drive. Du stræber naturligt efter det bedste resultat for dig og dit team. Afdelingen er en servicefunktion for alle Envases' fabrikker, og derfor er det vigtigt, at du har en tillidsvækkende personlighed og er god til at kommunikere og samarbejde bredt.
Kan du se dig selv i denne stilling?
Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning og cv. Det gør du ved at klikke på Ansøg nedenfor.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Tool Engineering, Søren Rokkjær på telefon 2845 4234.
Vi oplever indimellem, at mails fra os havner i dit spamfilter, så hold øje med det, hvis du mod forventning ikke modtager et svar fra os.

Ansøg nu
Lignende job

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Envases Europe A/S
Næsbyvej 20
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2020
Udløber
11-04-2020
Kviknummer
330208856
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Teknologikonsulent
Erfaringer - I højere grad
Teknik, Teknik - maskinteknik, ProTools
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed