Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To byplanlæggere til Vejle Kommunes planafdeling

Vejle Kommune

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
20-05-2022
Kontakt
Vejle Kommune
Kirketorvet 22
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
20-05-2022
Udløber
13-06-2022
Kviknummer
331166534
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Byplanlægger
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale


Vejle Kommune vil noget. Vil du?

Drømmer du om at arbejde ambitiøst med planlægning og byudvikling og om at gøre en forskel, har du muligheden her. Vær med til at skabe rammerne for levende byer og smuk natur til mennesker i en kommune med vokseværk og ambitioner.

Der er fuld fart på udviklingen med mange tilflyttere, nye arbejdspladser og stor investeringslyst i Vejle Kommune. Det kræver masser af god planlægning, og derfor søger vi to dygtige kolleger i Plan & Energi til lokalplanlægning og byudviklingsopgaver.
I Plan & Energi er vi 20 engagerede planlæggere med mange forskellige baggrunde og uddannelser. Vi bor attraktivt på Kirketorvet 22 i hjertet af Vejle ca. 100 m fra banegården.

I Vejle Kommune sætter vi barren højt for vores byudvikling. Det gør vi blandt andet med vores aktive arkitekturpolitik, ligesom klima og bæredygtighed fylder meget i vores arbejde med byudvikling, miljø- og naturforhold. 

I videoen herunder kan du få et indblik i vores arbejde og møde nogle af kollegerne i afdelingen. 
  Om jobbet
Vi søger to byplanlæggere som vil byplanlægning. Du kommer til at arbejde med:
 

 • Lokalplanlægning for blandt andet attraktive boligområder
 • Byudviklingsprojekter eksempelvis helhedsplaner for nye bydele
 • Borgerinvolveringsprocesser i forbindelse med lokalplaner og andre projekter
 • Skitsering og illustration af bebyggelsesplaner mm.
 • Vurdering af sager i forhold til planloven og plangrundlaget, herunder store og små byggeprojekter.
 • Miljøvurdering af planer

Hovedvægten i jobbet vil være lokalplanlægning og vurdering af sager og projekter efter planloven. Du kommer til at arbejde ud fra kommunens arkitektur-, bolig- og klimapolitik, og du vil indgå i tæt dialog med bygherrer for i en veltilrettelagt proces både at sikre høj kvalitet og de bedst mulige løsninger – at få det til at lykkes og gøre projekterne bedre. Vores ambition er at skabe spændende og bæredygtige byer, innovativ arkitektur samt bevare vores fantastiske landskaber - Rammen om et godt liv.

Du har gode muligheder for selv at tilrettelægge dit arbejde, hvor der også er plads til hjemmearbejdsdage. Du vil komme til at arbejde med opgaven fra start til slut - fra idé til plan og gennemførelse i samarbejde med kolleger fra afdelingen og på tværs af organisationen.
Har du særlige kompetencer og interesser kan vi tilpasse opgaverne efter det.
 Vi tilbyder dig
 • en arbejdsplads med fagligt engagerede og kompetente kollegere
 • en bred vifte af spændende opgaver inden for byplanlægning
 • mulighed for kompetenceudvikling
 • en planafdeling med et helt særligt fagligt miljø, hvor vi som kolleger hjælper og udvikler hinanden
 • et uformelt socialt miljø, der er rig på traditioner og har plads til skæve påfund
 • en kommune med høj vækst, sund økonomi og høje politiske og faglige ambitioner om at skabe noget helt særligt i Vejle.
 Din profil og kvalifikationer
Vi forestiller os, at du gennem din uddannelse og gerne erhvervserfaring har et godt kendskab til fysisk planlægning, især lokalplanlægning og det at arbejde i en politisk ledet organisation. Du har blik for sammenhænge i byen og i landskabet. Du er byplanlægger, og du kan for eksempel være uddannet arkitekt, ingeniør, urban designer, landinspektør, landskabsarkitekt eller lignende.

I forhold til opgaverne søger vi dig, der kan lide og er god til den skriftlige formidling, forstår kvaliteten af en god plan og som også mestrer at tegne bebyggelsesplaner. Du taler og skriver godt dansk. Er du glad for og god til det grafiske, illustrative arbejde hjælper det også. Du arbejder i Adobe-pakken og andre gængse IT-systemer, gerne GIS.

Borgerkontakten er vigtig, så du skal på én gang være fleksibel og myndig og kunne lide at have kontakt med borgere og erhvervsliv, og du kender og værdsætter værdien af god service og samarbejdets kunst.

Du skal have en nødvendig systematik, kunne arbejde selvstændigt, struktureret, omhyggelig og kvalitetsbevidst og tage ansvar for at følge tingene til dørs. Du løser dine opgaver med gåpåmod, energi og godt humør. Du skal samtidig være holdspiller og procesorienteret og indgå positivt i samarbejdet med dine kolleger, som altid er klar til at hjælpe dig. Vi er professionelle i vores tilgang til opgaverne og lægger samtidig vægt på, at du er med til at skabe en god arbejdsplads sammen med dine kolleger. Det skal være sjovt at gå på arbejde.

Hvis du har begrænset erfaring med lokalplaner, er vi klar til at få dig oplært.
Men først og fremmest, så skal du ville byplanlægning.
 Om os
Plan & Energi har ansvaret for kommuneplanen, strategisk energiplanlægning, lokalplaner og bebyggelsesplaner samt bevaringssager og landzonetilladelser mm. Vi udarbejder helhedsplaner for nye byudviklingsområder, arbejder med områdefornyelse og deltager i andre tværgående udviklingsprojekter som for eksempel Tiny Houses. Som myndighed vurderer vi store og små sager i forhold til plangrundlaget for bygherrer og for kolleger på tværs af afdelinger og forvaltninger i en række spændende projekter, der knytter sig til fysisk planlægning. Vi arbejder især tæt sammen med kolleger fra byggesag, miljø, natur og vej, men arbejder generelt tværgående i både Teknik & Miljø og med andre forvaltninger afhængig af opgaven.

Vejle med Vilje
Hvis du vil til Vejle, finder du et af Danmarks dejligste steder at bo og arbejde og med et friluftsliv fuldt af muligheder.
Vejle Kommune er Danmarks femte største og har ca. 120.000 indbyggere. Der er adgang til ca. 500.000 arbejdspladser inden for en times kørsel.
 Ansættelsesvilkår
Stillingerne er fuldtidsstillinger og ønskes besat fra den 1. september 2022 eller snarest derefter.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og regler om Ny løn.
 Flere oplysninger
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte byplanlægger Helle Thorhauge tlf. 7681 2263, eller Anne-Marie Bæk Mortesen tlf. 7681 2283 eller afdelingschef Henrik Børsting Aagaard på tlf. 7681 2250.

Du kan læse mere om os på www.vejle.dk
 Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er mandag den 13. juni 2022.

Vi afholder to samtalerunder. Vi forventer at gennemføre 1. samtale tirsdag den 28. juni mens 2. samtale er torsdag den 30. juni 2022.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=878b66dc)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Vejle Kommune
Kirketorvet 22
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
20-05-2022
Udløber
13-06-2022
Kviknummer
331166534
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Byplanlægger
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed