Gem annonce

Timelærer til RMC - Innovation og entreprenørskab

Rytmisk Musikkonservatorium

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
Rytmisk Musikkonservatorium
Leo Mathisens Vej 1
1437
København K
Tlf
41882514
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
12-12-2022
Kviknummer
331416488
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Musiklærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) søger en timelærer til undervisning i faget Innovation og entreprenørskab på bacheloruddannelsen Music Management:

 • Innovation og entreprenørskab, min. 60 undervisningstimer i forårssemesteret 2023.
 • Undervisningen omfatter ét forløb på uddannelsens 2. årgang samt ét forløb på uddannelsens 3. årgang.
 • Undervisningsforløbet på 2. årgang gennemføres normalt som ugentlig holdundervisning á 3 timer i 10 uger; torsdag formiddage kl. 09:00-11:50 inden for ugerne 8-12 og 16-21 i foråret 2023, og i øvrigt i henhold til konservatoriets fastsatte, tilrettelæggelsesmæssige rammer for faget. Desuden indgår der i stillingen ca. 7 timer til individuel vejledning af holdets studerende. Undervisningen foregår på et lille hold med ca. 7 studerende på holdet.
 • Undervisningsforløbet på 3. årgang gennemføres i foråret 2023 i workshopformat (15 timer) i ugerne 5 og 6, efterfulgt af et forløb med ugentlig holdundervisning á 3 timer i 5 uger torsdag eftermiddage kl. 12:30 – 15:20 inden for ugerne 8-12, og i øvrigt i henhold til konservatoriets fastsatte, tilrettelæggelsesmæssige rammer for faget. Desuden indgår der i stillingen ca. 7 timer til individuel vejledning af holdets studerende. Undervisningen foregår på et lille hold med ca. 7 studerende på holdet.
 • En ny studieplan for uddannelsen er i indeværende studieår under indfasning. Fra og med studieåret 2023/2024 udbydes faget Innovation og entreprenørskab alene på uddannelsens 2. årgang (4. semester).
Stillingen er tidsbegrænset og omfatter som minimum ét semester.

Stillingen ønskes besat med start pr. 30. januar 2023.

Læs mere om fagene i studieordningen for uddannelsen her: Bacheloruddannelsen Music Management

Om stillingen
Timelærerstillingen omfatter undervisning i det pågældende fag med tilhørende forberedelse. Desuden medvirker timelæreren normalt som intern censor inden for fagområdet, hvilket aflønnes særskilt.

Kvalifikationer
Ved besættelse af stillingen lægges der vægt på ansøgernes overvejelser omkring undervisningen samt på ansøgernes faglige og undervisningsmæssige kvalifikationer.
Det generelle undervisningssprog på uddannelsen er dansk, men underviseren kan tilbyde undervisning på engelsk til enkeltpersoner eller små grupper efter behov

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Personalestyrelsens cirkulære af 17. januar 2001 om timelønnet undervisning. Timelønnen er kr. 645,35 (niveau 1.10.2022) pr. undervisningstime inkl. forberedelse, hvortil der kommer feriegodtgørelse på 12,5%. Frigørelsesattest udstedes efter anmodning.

Ansøgning
Ansøgningen skal alene bestå af:

 • Overvejelse omkring, hvordan ansøger vil tilrettelægge og gennemføre undervisningen i faget med henblik på at understøtte fagets indhold, som det er angivet i fagets fagbeskrivelse i den relevante studieordning.
  Konservatoriet lægger vægt på, at undervisningen er informeret af viden fra faglig praksis.
  Undervisningen skal kunne foregå inden for de fastsatte tilrettelæggelsesmæssige rammer for faget, herunder semesterplan og skema.
  Max. antal anslag pr. fag: 3.000.
 • Kortfattet CV, omhandlende ansøgers faglige og undervisningsmæssige profil.
  Max. antal anslag: 5.000.
Overvejelsen omkring undervisningen samt CV’et skal sendes elektronisk senest mandag den 12. december 2022.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig for Music Management-uddannelsen, Christian Taagehøj, på cta@rmc.dk

Oplysninger om RMC kan findes på www.rmc.dk.Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) ser et mangfoldigt, rummeligt og nysgerrigt uddannelses- og udviklingsmiljø som en forudsætning for at kunne indfri sin vision om at være en pionér blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik, der uddanner fremtidens kunstneriske innovatorer. RMC opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, kunstnerisk baggrund, social baggrund, etnisk baggrund og nationalitet samt individuelle psykiske og fysiske forudsætninger til at søge de ledige stillinger.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job
Virksomhedsinformation
Rytmisk Musikkonservatorium
Leo Mathisens Vej 1
1437
København K
Tlf
41882514
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
12-12-2022
Kviknummer
331416488
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Musiklærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce