Gem annonce

Timelærer til professionsbacheloruddannelsen i offentlig administration

UC Syddanmark, Esbjerg

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
07-04-2021
Kontakt
UC Syddanmark, Esbjerg
Degnevej 16
6705
Esbjerg Ø
Tlf
72665053
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
330592135
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Seminarielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at undervise, og samtidig bevare en tilknytning til din praksis?
Vil du være med til at uddanne fremtidens administrative medarbejdere til kommuner, regioner og stat?

Vi søger lige nu en fast timelærer til administrationsbacheloruddannelsen pr. 1. august 2021. Stillingen kan placeres på vores campus i Esbjerg eller i Haderslev. Der vil være undervisning på begge campusser, så du skal være indstillet på at køre mellem de to campusser.

Om timelærerfunktionen
Som timelærer underviser du i et mindre antal timer hen over året. Flere timelærere varetager derfor funktionen parallelt med andet job.

Din faglige ekspertise og din erfaring fra praksis gør dig til en vidende og dygtig underviser.

Vi søger en timelærer, som kan arbejde op til 780 timer om året. Vi tilstræber at timerne fordeles jævnt hen over året. Vi fastlægger din arbejdstid sammen og under hensyn til et eventuelt andet job.

Om jobbet
Som timelærer på administrationsbacheloruddannelsen kommer du til at indgå i et stærkt kollegialt fællesskab, der består af seks engagerede og uhøjtidelige kollegaer med forskellige faglige baggrunde.

Vi udvikler uddannelsen i fællesskab gennem faglig sparring og tværfagligt samarbejde. Vores faste undervisere vil derfor også stå klar til at hjælpe dig godt i gang som underviser.

Vi uddanner administrative dimittender, som kan håndtere komplekse og udviklingsorienterede situationer i arbejdssammenhænge og selvstændigt kan indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde med en professionel tilgang. Derfor tager vores undervisning udgangspunkt i problembaseret læring, hvor de studerende løbende arbejder med praksisnære opgaver.

Vi forventer, at du vil indgå i faglig sparring og tværfagligt samarbejde omkring din undervisning.

Stillingen rummer gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt stor indflydelse på indhold og metoder i undervisningen.

Dine opgaver som timelærer bliver at,

  • Tilrettelægge og gennemføre undervisning og anden studieaktivitet på uddannelsen. Herunder netbaseret undervisning.
  • Tilrettelægge og gennemføre prøver
  • Deltage i teamsamarbejde omkring fagene
Der kan desuden blive tale om undervisningsopgaver på vores erhvervsakademiuddannelse i sundhedsadministration og vores professionsbacheloruddannelse i skat

Din profil og baggrund
Vi søger en person, der har erfaring og viden omkring:

  • Rammen for politisk styrede organisationer
  • Opgaveløsninger i en politisk styret organisation –f.eks. beslutningsprocesser på et administrativt og politisk niveau
  • Velfærdssamfundets opbygning, rammer og finansiering
  • Offentlig økonomi og budgetlægning
Du har en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelse på kandidat-, master- eller ph.d.-niveau gerne kombineret med en professionsbacheloruddannelse i offentlig administration og erfaring fra job i den offentlige forvaltning.

Du motiveres af spændende og varierede arbejdsopgaver og kan både arbejde med stor selvstændighed og indgå i tæt samarbejde.

Om afdelingen
Professionsbacheloruddannelsen i offentlig administration er en del af Institut for Samfundsfag og Kommunikation.

Der er seks fastansatte undervisere på uddannelsen samt en studiekoordinator og en praktikkoordinator/ studievejleder.

Der er desuden et særligt kollegialt fællesskab med undervisere fra professionsbacheloruddannelsen i skat.

Vi tilbyder
En spændende stilling med varierede og selvstændige arbejdsopgaver, et vedvarende fokus på udvikling og et team af engagerede og hjælpsomme kollegaer.

Du bliver en del af et innovativt arbejdsmiljø med dygtige teoretikere og skarpe praktikere, hvor vi løfter i fællesskab. Samtidig er vi en del af et stort tværprofessionelt miljø på UC SYD.

Information
Hvis du har brug for mere information om stillingen, kan du kontakte studieleder Margrethe Cæsar Bjerg, tlf.: 7266 2926, mcbj@ucsyd.dk eller lektor Andreas Smidt, tlf. 7266 2964 asmi@ucsyd.dk.

Du bliver ansat som timelærer i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Du må højest arbejde 780 timer årligt som timelærer.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.500 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
UC Syddanmark, Esbjerg
Degnevej 16
6705
Esbjerg Ø
Tlf
72665053
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
330592135
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Seminarielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce