Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Timelærer i hovedfagsspecifik pædagogik for kontrabas

DKDM

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
01-06-2023
Kontakt
DKDM
Rosenørns Allé 22
1970
Frederiksberg C
Tlf
72267226
Praktisk information
Oprettet
01-06-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331570634
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Musiklærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium søger en engageret timelærer på deltid i hovedfagsspecifik pædagogik for kontrabas fra studieåret 2023/2024.

Om stillingen

Den kommende lærer skal varetage undervisning i faget ”hovedfagspecifik pædagogik.”

Formålet er, at den studerende opnår faglige kompetencer, kunstneriske og tekniske færdigheder samt pædagogisk indsigt til at varetage undervisning og instruktion af elever på forskellige niveauer, herunder begynderundervisning.

Undervisningsformen veksler mellem supervision af undervisning af egen/egne elev(er) og pædagogisk evaluering i forbindelse med fællestimer mv. Du forventes endvidere at indføre de studerende forskellige hovedfagsrelevante undervisningsmetoder og -materialer (lærebøger/instrumentalskoler/sammenspilsmateriale/materiale til elementær musiklære mv.)

Faget ligger på 1. år af kandidatuddannelsen for orkesterinstrument. Undervisningsåret starter primo september og indeholder 24 undervisningsuger. Stillingsstørrelsen afhænger af antallet af studerende på de enkelte instrumenter, som går på 1. år af konservatoriets kandidatuddannelse, og vil derfor variere fra studieår til studieår fra 0-3 timer pr undervisningsuge.

Som timelærer vil du være med til at undervise en ny generation af talenter. Du vil varetage undervisning og indgå i et fagligt fællesskab med de øvrige lærere, faggruppeleder og uddannelsesleder inden for dit fagområde på konservatoriet. Vi forventer, at du har en høj grad af ansvarsfølelse, fleksibilitet og tør tage ansvar for selvstændig undervisningsplanlægning inden for studieordningernes rammer.

Stillingen omfatter ugentlig undervisning og undervisningsforberedelse i løbet af studieåret samt deltagelse som censor og forberedelse ved egne studerendes eksamener i eksamensperioderne. Censorvirksomhed aflønnes adskilt. For yderligere information om indholdet af undervisningen henvises til gældende studieordning side 16. Studieordningen findes på konservatoriets hjemmeside.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har:

  • Kunstnerisk og pædagogisk uddannelse fra et konservatorium eller fra en anden højere videregående uddannelsesinstitution med kontrabas som hovedfag.
  • Omfattende undervisningserfaring af børn og voksne på flere niveauer. Gerne både fra musikskole, MGK og aftenskole. Undervisningserfaring fra et konservatorium er ikke et krav, men kan være en fordel.
  • Omfattende viden om og indsigt i pædagogiske metoder og pensum/repertoire inden for fagområdet.
Ansættelsesprocedure

Der foretages en samlet vurdering af ansøgernes kvalifikationer i forhold til de i stillingsindholdet nævnte krav. Ansøgning, CV, eksamensbeviser m.v. indsendes elektronisk. Materiale, som ansøgeren ønsker, skal indgå i bedømmelsen, kan enten indsendes elektronisk eller indsendes separat pr. post (fx bøger, CD’er og andet materiale i fem eksemplarer). Indsendt materiale kan ikke forventes returneret. Hvis du tidligere har fået foretaget kvalifikationsbedømmelse, bedes du også fremsende denne.

En godkendt kvalifikationsbedømmelse er en forudsætning for at kunne blive ansat. En godkendt kvalifikationsbedømmelse er dog ikke en garanti for ansættelse.

Det skal fremgå af ansøgningen, hvorvidt man i studieåret 2023/24 forventer fuldtidsansættelse andet sted eller modtager pension fra en stilling i staten.

Konservatoriet er en international uddannelsesinstitution med et internationalt studiemiljø, hvor det er naturligt at alle ansatte kan varetage undervisning på engelsk. Vi betragter forskellighed som en ressource, og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til uddannelsesleder Katja Elkjær-Pedersen på mail: Katja.Elkjaer@dkdm.dk, telefon: 22 77 80 29.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning, sats 1. Lønnen pr. undervisningstime (inkl. forberedelse) udgør kr. kr. 655,52 (niveau 1.4.2023). Hertil kommer 12,5 % i feriepenge.

Frigørelsesattest udstedes efter anmodning.Ansøgningsfrist torsdag den 15. juni 2023, kl. 12.00.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DKDM
Rosenørns Allé 22
1970
Frederiksberg C
Tlf
72267226
Praktisk information
Oprettet
01-06-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331570634
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Musiklærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed