Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til velkonsolideret leverandør af tagdækning i høj kvalitet søges bogholder

Brilliant Minds

Odense, Fyn

Indrykket
10-02-2023
Kontakt
Brilliant Minds
Industrivej 1
5260
Odense S
Praktisk information
Oprettet
10-02-2023
Udløber
15-02-2023
Kviknummer
331454795
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Virksomheden:

Vores kunde er en stor håndværksvirksomhed med speciale i tagdækning, beliggende i Odense men med arbejdsopgaver i det meste af Danmark. Virksomheden har et stort fokus på veludført arbejde af høj kvalitet, og løser opgaver i det meste af Danmark.  Virksomheden har et stort fokus på veludført arbejde af høj kvalitet, og løser opgaver i allle størrelser - lige fra carporten hos den private til ingeniører, arkitekter, entreprenører samt offentlige bygherrer.

Nr. Lyndelse Tagdækning A/S blev grundlagt i 1974, og har i alle årene formålet at bevare og udvide den sunde og velrenommerede virksomhed, og samtidigt fulgt med tidens krav og muligheder, herunder bæredygtige materialer, grønne tage etc.

Der er et skærpet fokus på løsninger der honorerer de nye krav iht. DGNB og Svanemærket, og ligeledes at anvende miljøvenlige og genanvendelige materialer.

Stillingen:

Bogholderen får reference til adm. dir., og har ansvar for mange områder på samme tid, herunder:

- Finans-, debitor- og kreditbogholderi

- Fakturering og sagsstyring, herunder opgørelse af igangværende arbejder

- Bank-, løn- og momsafstemninger samt diverse indberetninger til offentlige myndigheder

- Månedsregnskaber og budgettering for både moderselskabet og underliggende holdingselskaber

- Klargøring af resultatopgørelse og balance til revisor

- Lønkørsel for timelønnede

- Udarbejdelse af periode- og årsregnskaber

Herudover er der daglig kontakt til både kunder og leverandører på både e-mail og telefon, og kandidaten forestår også mindre indkøb. Der er således behov for et godt overblik, en høj grad af selvstændighed og evnen til at strukturere og bevare overblikket i en meget varieret hverdag.

Kandidaten:

Du har minimum 5-10 års erfaring fra en tilsvarende funktion, gerne fra en lignende virksomhed, og der tilbydes god introduktion til opgaverne.

Du er vant til at betjene kunder pr. telefon, trives i en mindre organisation, hvor man skal kunne hjælpe til med forefaldende opgaver, og du har erfaring med at bevare et strategisk overblik i en travl hverdag.

Du er en selvstændig og robust person, som kan lide at være med i alle processerne og samtidig garant for kvaliteten indenfor dine ansvarsområder. Du er positiv overfor udfordringer, og ser en ære i at have styr på det, du arbejder med. Du formår at kommunikere direkte, og trives med en afslappet tone.

Kvalifikationer:

- Uddannet kontorassistent/regnskabsassistent/revisor

- Erfaring med kundebetjening

- Dansk i skrift og tale 

- MS Office (Excel og Word), og gerne C5 Navision

Fordele:

Du får mulighed for at arbejde i en meget flad organisation, hvor der er korte beslutningsveje. Virksomheden står overfor at indføre nyt sagsstyringssystem, så også her kan du få indflydelse.

Der er mulighed for at deltage i og også gerne tage initiativ til sociale aktiviteter, og virksomheden er kendt for at støtte sine medarbejdere og behandle dem godt og omsorgsfuldt.

Ansøgningen bedes sendt til Lone Kaalund Døjbak, Solid Search, lkd@solidsearch.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Brilliant Minds
Industrivej 1
5260
Odense S
Praktisk information
Oprettet
10-02-2023
Udløber
15-02-2023
Kviknummer
331454795
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed