Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Test- og Valideringsmanager til Region Hovedstadens Apotek

Region Hovedstadens Apotek

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
15-11-2021
Kontakt
Region Hovedstadens Apotek
Marielundvej 25
2730
Herlev
Tlf
21166837
Praktisk information
Oprettet
15-11-2021
Udløber
29-11-2021
Kviknummer
330867949
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger endnu en dygtig medarbejder til teamet, der har ansvar for Region Hovedstadens forvaltning af ApoVision, som er sygehusapotekernes fælles indkøbs- og logistiksystem. Vi har behov for en struktureret medarbejder med IT forretningsforståelse, som har lyst til at arbejde med sikring af et højt kvalitetsniveau og har erfaring indenfor test og validering.

Den tværregionale forvaltningsmodel for ApoVision beskriver en række roller, som den enkelte region i sit lokale forvaltningsteam skal udfylde. Teamet består i dag af 6 medarbejdere med forskellige roller. Den kommende medarbejder i denne stilling skal varetage rollen som ”Test- og Valideringsmanager”. Arbejdspladsen er på vores adresse i Herlev.

Om ApoVision ApoVision benyttes af Sygehusapotekerne til at understøtte forretningsprocesserne omkring indkøb, salg, økonomi, lager og logistik. ApoVision ejes af regionerne i fællesskab med Region Nordjylland som den systemforvaltende region.

ApoVision er bygget på en Microsoft Dynamics NAV 2017 platform med fælles kernefunktionalitet og lokale tilpasninger for hver region. ApoVision er desuden præget af en række forretningskritiske integrationer til 3. parts systemer, f.eks. hos Amgros, DMVO og Lægemiddelstyrelsen.

Region Nordjylland har ansvaret for specifikation, udvikling og test af den fælles kernefunktionalitet og de 5 regioner har ansvaret for installation, test og drift af eget selvstændigt produktionsmiljø.

Sygehusapotekernes forretningsprocesser er underlagt forskellige regulatoriske krav og lovgivning omkring fremstilling, håndtering og distribution af lægemidler. Da IT-systemet indgår i processerne, er der krav om, at systemet udvikles i henhold til en kvalitetstyret proces, og at systemet valideres efter reglerne for god fremstillingspraksis (GMP) og god distributionspraksis (GDP), herunder Annex 11 om validering af computerstyrede systemer.

Om jobbet: I rollen som test og valideringsmanager skal du være med til at sikre test og validering af de softwareleverancer, den fællesregionale forvaltning releaser fra egen verifikation. Rollen har ansvar for planlægning og dokumentering af valideringer i henhold til valideringsplanerne for de leverede løsninger. Selve testarbejdet udføres som regel af de øvrige kolleger i teamet. Dokumentationen af validering sker i henhold til interne kvalitetsprocedurer og godkendes af Apotekets QA-team. Dokumentationen omfatter bl.a. CC sager, protokoller, testplaner, review af testplaner, rapporter, RTM og Technical file. På sigt vil du også skulle udarbejde instrukser f.eks. om Periodisk review.

Hvem er du? Vi regner med, at du:

 • Har arbejdet med test og testmanagement i nogle år og har solid erfaring med begge. Gerne med fokus på risikobaseret brugertest.
 • Har viljen og evnen til at forstå systemets funktionalitet på et niveau, hvor du kan omsætte en kravspecifikation til valideringstestcases og kan udarbejde test med input fra f.eks. forretningsspecialister.
 • Kan vejlede andre i, hvordan test udføres og planlægges og forholde dig konstruktivt til andres arbejde.
 • Er kommunikerende og samarbejdsorienteret, og er klar til at indgå i ApoVision teamet, men samtidig har en selvstændig personlighed, der kan stå ved sine beslutninger og forsvare dem.
 • Er struktureret og disciplineret med fokus på kvalitet og detaljen.
 • Kan skabe overblik og håndtere skiftende prioriteter.
 • Er målbevidst.
 • Er analytisk stærk med gode evner til at nedbryde komplekse problemer i overskuelige opgaver.
Det vil være en fordel – men ikke en forudsætning - at du

 • Har en IT-uddannelse fx som datalog eller ingeniør, og har erfaring med test af IT-systemer
 • Har et stærkt teknisk fundament - kan indgå i sparring og risikovurdering med tekniske specialister.
 • Har erfaring med ERP-systemer, gerne Navision
 • Har kendskab til kvalitetsstyring, f.eks. GAMP5/GxP
 • Har kendskab til apoteksverdenen eller medicinalindustrien
 • Har kendskab til indkøb og logistik
Hvad tilbyder vi? En spændende, afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, med brede samarbejds-relationer både internt og eksternt.

På Apoteket arbejder vi målrettet med eget ansvar. Det betyder, at både medarbejdere og ledere har et ansvar for, at hver dag bliver en god dag.

Ansættelsesvilkår: Stillingen er en fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer og er til besættelse den 1. december 2021 eller hurtigst muligt derefter. Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Ansøgning:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte farmaceutisk chef for Logistik, Dorte Kromann, på tlf. 44 57 77 07 eller din måske kommende chef Supply Chain Manager, Viggo Nielsen, på tlf. 44 57 77 70

Du kan læse mere om Apoteket på: http://www.apoteket-regionh.dk

Ansøgningsfristen er den 29. oktober 2021. Vi holder samtaler løbende.Ansøg nu
Job i virksomheden

Region Hovedstadens Apotek
Virksomhedsinformation
Region Hovedstadens Apotek
Marielundvej 25
2730
Herlev
Tlf
21166837
Praktisk information
Oprettet
15-11-2021
Udløber
29-11-2021
Kviknummer
330867949
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed