Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Test Manager med viden om kvalitetsstandarder og procedurer for testudførsel

Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-04-2019
Kontakt
Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade
Østbanegade 123
2100
København Ø
Tlf
28588853
Praktisk information
Oprettet
24-04-2019
Udløber
05-05-2019
Kviknummer
330010414
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
QA/Testkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du erfaring med planlægning, forberedelse og udførsel af funktionelle og tekniske tests? Sidder du inde med stor viden om strukturerede testmetoder og – standarder? Og vil du være med til at udvikle vores testkoncept til understøttelse af Skatteforvaltningens mest forretningskritiske aktiviteter – herunder den årlige forskuds- og årsopgørelse? Så er du måske den Test Manager, vi søger.

Om afdelingen
Du bliver en del af kontoret Person og Ejendomssystemer, som har til opgave at sikre at nogle af de væsentligste systemer for borgerne – forskuds- og årsopgørelsen – er operationelle og opdateret med seneste lovgivning. Kontoret har således en omfattende opgave som udføres i samarbejde med en bred vifte af leverandører, hvorfor du i rollen som Test Manager vil arbejde tæt sammen med interne og eksterne partnere. Du vil indgå i kontorets team og sammen med kontorchefen opmande afdelingen yderligere inden for test kompetencer samt på sigt udvikle kontorets testmetoder, procedurer og testprodukter. Da kontoret også er omfattet af den historiske transformation, som UFST er påbegyndt, vil du også få en vigtig rolle i den historiske transformation af Skatteforvaltningens it-kernesystemer, der er i gang på tværs af koncernens mange forretningsområder.

Operationel planlægning og udførelse af funktionelle og tekniske tests
Som Test Manager får du en selvstændig rolle, hvor dit primære ansvarsområde er at planlægge og udføre tests i og på tværs af vores systemområder. Du er ansvarlig for, at de forskellige testaktiviteter forberedes, styres og gennemføres bedst muligt ud fra en risikobetragtning. Derudover er det din opgave at sikre, at testmiljøer, testdata og rapporteringsværktøjer bruges korrekt. Blandt dine første opgaver er, at du sikrer en succesfuld test-eksekvering af den årlige proces bag forskuds- og årsopgørelsen gennem fokus på effektiv testledelse, dvs. planlægning af nødvendige testaktiviteter på tværs af alle involverede parter – både internt og eksternt, samt sikre at test udføres inden for de fastsatte rammer.

En rolle med mange muligheder
Stillingen giver dig mulighed for at arbejde i en vigtig styringsmæssige rolle med bl.a.:

• ansvar for at etablere og implementere proces for kvalitetssikring af tests
• operationelt ansvar for kvalitetssikring og test af konkrete projekter og områder
• ledelse og motivering af testteams, herunder støtte og support
• styring og opfølgning på testforløb
• status- og fremdriftsrapportering, herunder slut-test rapportering
• estimering og planlægning af testarbejde
• sparringspartner og testrådgiver indenfor Skatteforvaltningen og eksternt til leverandører
• aktiv involvering i system test hos systemer, der leverer data/afhængigheder til systemerne bag forskuds- og årsopgørelsen.

Du vil i høj grad selv være med til at prioritere og formulere mål for din egen stilling og fælles målsætninger for det team, du indgår i.

Test Manager med gode kommunikations- og samarbejdsevner
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssige baggrund, som fx cand.IT, datanom, datamatiker eller lignede. Du har en bred viden og erfaring med kvalitetsstandarder og -procedurer for testudførsel.

I arbejdet som Test Manager vil du have en bred kontaktflade både internt og med vores forskellige leverandører i forbindelse med planlægning, forberedelse og gennemførsel af tests, hvorfor det er vigtigt, at du er god til at samarbejde og kommunikere. Du trives i faglige miljøer, hvor der med respekt for ansvaret er mulighed for tværfaglig fordybelse.

Endvidere forventer vi at du har erfaring med:

• gennemførsel af hele testforløb (testplanlægning, udførsel og afslutning).
• tids-og ressourcestyring samt opfølgning herpå i forbindelse med testeksekvering.
• implementering af testkoncepter, kvalitetssystemer eller lignede
• at opbygge og/eller lede teams
• et eller flere testværktøjer
• både agile og vandfalds udviklingsmetoder
• koordinering og kommunikation med eksterne leverandører.

Ydermere vil det være en fordel, hvis du har en ISTQB certificering, men dette er ikke en forudsætning.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning samt CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest den 5. maj 2019. Vi gør opmærksom på, at der er tale om et genopslag.

Vi samarbejder med rekrutteringsbureauet Capax, og hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sine Daugaard Jelle på telefon 21 66 11 04.

Vi forventer at benytte personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsstedet er indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø. På sigt vil arbejdsstedet blive Udviklings- og Forenklingsstyrelsens adresse på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Ansøg nu
Job i virksomheden

Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade
Østbanegade 123
2100
København Ø
Tlf
28588853
Praktisk information
Oprettet
24-04-2019
Udløber
05-05-2019
Kviknummer
330010414
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
QA/Testkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed