Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekstforfatter praktikant

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-09-2019
Praktisk information
Oprettet
18-09-2019
Udløber
18-10-2019
Kviknummer
330092163
Jobtype
Fuldtid
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Tekstforfatning
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive

Vil du udvikle dig fagligt og have det sjovt samtidig? Så skal du være hos os i dit forårssemester. Fra Januar 2020 og fem-seks måneder frem søger vi en praktikant, som har lyst til at være en aktiv del af et energisk team lige ved Københavns Rådhusplads.

Vil du udvikle dig fagligt og have det sjovt samtidig?

Så skal du være hos os i dit forårssemester. Fra Januar 2020 og fem-seks måneder frem søger vi en praktikant, som har lyst til at være en aktiv del af et energisk team lige ved Københavns Rådhusplads.

Loyalty Key er førende inden for udvikling og drift af loyalitetsprogrammer i Norden, hvor SAS, Klarna og Matas er blandt vores vigtigste kunder. Vi er en ung, dynamisk virksomhed i rivende udvikling. Derfor er vi også de sidste to år i træk blevet kåret som Gazelle-virksomhed. Her arbejder vi alle hen mod det samme mål: At blive ved med at være på forkant med kundernes behov og at eksekvere på det. Vi er en virksomhed med højt til loftet, og vores udgangspunkt er, at alt kan lade sig gøre. Vi forventer, at du har ambitioner om at skabe samlende fortællinger samt bidrage med din kreativitet.

Til gengæld kobler vi dig pa spændende projekter fra første uge. Du far din egen mentor og en unik mulighed for at suge til dig inden for en bred vifte af vores interne afdelinger på kontoret. Din praktikperiode vil blive skræddersyet efter din uddannelsesbaggrund, ambitioner og interesser. Vi sætter en stor ære i, at du gar herfra klogere, end du kom.

Vi regner med, at du er i gang med en videregående uddannelse, er social og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og højt til loftet. Du skal have ordenssans og styr på tingene, og du må meget gerne være udadvendt af natur og have lyst til at opbygge relationer.

Vores nye tekstforfatter praktikant skal have en skarp pen, formidle sælgende tekster, være sprogligt velfunderet og være god til at konkretisere brugerperspektivet i tekster og løsninger. Du har overblik, er velorganiseret, kvalitetsbevidst og har sans for detaljen - til trods for korte deadlines og en hverdag i høj fart.

Arbejdstiden udgør som udgangspunkt 37 timer/uge, men vi er fleksible i forhold til eventuelle valgfag og din praktikrapport. Praktikstillingen er ulønnet, men der vil være mulighed for fastansættelse i en studentermedhjælperstilling efterfølgende. Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en kortfattet ansøgning og CV, via ansøg knappen. Vi holder samtaler løbende.

Praktikperioden er med opstart januar 2020.

Perks and benefits
This job comes with several perks and benefits
Free lunch
Enjoy a free catered lunch with your colleagues, every day.

Free coffee / tea
Get your caffeine fix to get you started and keep you going.

Near public transit
Easy access and treehugger friendly workplace.

Social gatherings
Social gatherings and games; hang out with your colleagues.

Free office snacks
Peckish after lunch? We got your back with soft drinks, treats and fruit.

Pension plan
We take care of you, even when you are old and wrinkly.

See all 9 benefits

Ansøg nu
Lignende job
Praktisk information
Oprettet
18-09-2019
Udløber
18-10-2019
Kviknummer
330092163
Jobtype
Fuldtid
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Tekstforfatning
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive
Beliggenhed