Gem annonce

Teknisk servicemedarbejder til Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-08-2020
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
330292903
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Struktør, bygge og anlæg
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger lige nu en teknisk service medarbejder, der sætter en ære i at levere sine arbejdsopgaver af høj kvalitet. Hvis du samtidig trives med en bred pallette af praktiske arbejdsopgaver og har en god fysik, så er du måske den, vi søger.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Din kerneopgave i jobbet er at deltage i den udvendige og indvendige vedligeholdelse af bygninger og grønne områder. Det indebærer blandt andet græsslåning, lettere flytteopgaver og diverse mindre håndværkeropgaver. Derudover vil du deltage i drift og kontrol af olie-/gasfyr samt assistance til håndværkere udefra og assistance til lager-/kørselsafdeling ved behov.

Du vil sammen med 2-3 ansatte indgå som en del af et sneberedskab.

Slutteligt vil du skulle varetage diverse forefaldende opgaver.

Du og din baggrund er vigtig
Vi forestiller os, at du enten har en baggrund fra ejendomsvedligehold, handymand med grønne fingre, pedel med teknisk flair eller lignende. Det kan også være, at du er selvlært og har taget supplerende kurser, som kvalificerer dig til stillingen.
Du har formentlig tidligere beskæftiget dig med vedligeholdelse af bygninger, lettere håndværkeropgaver samt forefaldende praktisk arbejde. Der vil dog være rig mulighed for at du kan videreudvikle dig med jobbet.
Som person trives du med både at arbejde alene med egne projekter og som en del af et lille team. Du har gode samarbejdsevner, samt viljen og evnen til at udvikle dig i takt med jobbet. Du er drevet af lysten til at gøre dit arbejde godt, og du tager ansvar og ejerskab for din indsats.

Din nye arbejdsplads
FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.
FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 5. august.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted uge 34 og stiler mod en ansættelse fra 1. oktober. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
330292903
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Struktør, bygge og anlæg
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce