Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk indkøber til Scanico A/S

MatchMind A/S

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
04-10-2023
Kontakt
MatchMind A/S
Agerland 4
7700
Thisted
Tlf
70 70 23 33
Praktisk information
Oprettet
04-10-2023
Udløber
27-10-2023
Kviknummer
331577195
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

MatchMind søger en erfaren teknisk indkøber til Scanico A/S i Aalborg. Har du styr på stumperne, stor teknisk indsigt og god forretningsforståelse - er det dig vi leder efter!

Scanico A/S, ejet af Middleby Corporation, er en international vækstorienteret virksomhed, som udvikler, producerer og sælger frysere til fødevarevirksomheder i hele verden. På trods af internationalt ejerskab, er Scanico stærkt forankret i Aalborg, og du kan derfor forvente at blive del af en virksomhed, hvor der investeres i medarbejderne og ikke mindst i generelle optimeringer, for til stadighed at sikre væksten.

Jobbet

Du vil få en varieret arbejdsdag med mange forskellige opgaver, hvor du fx. veksler mellem kommunikation med kunder og leverandører om specialordrer, opfølgning på rammeaftaler og almindeligt afkald i ERP-systemet. Du vil arbejde tæt sammen med et dedikeret team, der naturligt spiller hinanden bedre - men du sidder selvstændigt med ansvar for egne opgaver. Derudover vil du få en bred kontaktflade i hele virksomheden, og det vil fx. være naturligt for dig at komme i produktionen for at få fuldt indblik i kompleksiteten af de komponenter, du fremskaffer.

Relationerne til leverandørerne er vigtige, så du skal påregne leverandørbesøg her i landet såvel som udlandet - primært i Europa. Herudover deltager du i forum for Middleby indkøbere fra hele verden, der er med til at styrke dit netværk og din egen viden på et internationalt plan.

Dine arbejdsopgaver i hovedtræk:

 • Leverandørforhandlinger
 • Vedligehold og opfølgning af leverandøraftaler
 • Generel cost-optimering og medvirken til udvikling af afdelingen
 • Vedligeholdelse og analyse af indkøbsparametre
 • Daglig kontakt til leverandører og egen salgs- og produktionsorganisation
 • Disponering/indkøb
 • Vedligeholdelse af data i Axapta
Kompetencer
 • Solid ERP-system forståelse - gerne Axapta
 • Erfaren indkøber og skarp forhandler
 • Nytænkende - stiller spørgsmål til det eksisterende
 • Rutineret bruger af Office pakken - især Excel
 • Engelsk på forhandlingsniveau - skrift og tale
 • God analytisk evne
 • Struktureret og fleksibel med ordenssans
 • Selvstændig og stabil
Du tilbydes

Du bliver del af en virksomhed med en sund økonomi, der er klar til fremtiden - og til stadighed investerer og optimerer. Du får gode muligheder for indflydelse, og det er en klar styrke, hvis du er personen, der griber boldene og arbejder proaktivt med optimeringer i dagligdagen.

Desuden; God løn efter kvalifikationer, flotte moderne lokaler og en aktiv personaleforening - og byens bedste frokostordning!

Hvis du er interesseret i at høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på 30214511 eller sende en mail til ahc@matchmind.dk.

Vi afholder løbende samtaler på kontoret i Aalborg, og stillingen besættes hurtigst muligt - dog venter vi gerne på den rette.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Scanico A/S har siden starten i 1989 produceret højkvalitets frysere til fødevareindustrien og leverer i dag frysere og indfrysningssystemer til nogle af verdens største fødevarevirksomheder.

I dag har Scanico over 80 ansatte, der med høj faglighed på alle poster, sikrer det kontinuerlige fokus på optimeringer af produkterne - til gavn for kunderne og den fremtidige vækststrategi. De er i dag ejet af Middleby Corporation, der samlet ejer flere selskaber inden for branchen og er globalt ledende inden for forarbejdning af fødevarer.

Se mere på www.scanico.com og www.middleby.com.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
MatchMind A/S
Agerland 4
7700
Thisted
Tlf
70 70 23 33
Praktisk information
Oprettet
04-10-2023
Udløber
27-10-2023
Kviknummer
331577195
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed