Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk indkøber og NAV specialist til Airco DIET A/S

Co.& Pagaard ApS

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
03-11-2023
Kontakt
Co.& Pagaard ApS
Stiftsvej 14
7100
Vejle
Tlf
20904970
Praktisk information
Oprettet
03-11-2023
Udløber
26-11-2023
Kviknummer
331578959
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Drømmer du om et job med spændende faglige udfordringer? Kan du lide at arbejde sammen med fagligt kompetente kolleger? Vil du arbejde i en virksomhed, der har fokus på medarbejdertrivsel og tværfagligt samarbejde? Så er stillingen som Teknisk indkøber og NAV specialist hos Airco DIET A/S sikkert lige noget for dig.

Du får en central rolle i forsyningskæden, og du medvirker i hele ordreprocessen, der strækker sig fra kundehenvendelse til endelig leverance. Du kommer til at arbejde med tilbudsgivning, forhandling, indkøb fra underleverandører, planlægning, forsendelse og levering mv.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Indkøbsordre-opfølgning i NAV
 • Dialog med leverandører i Danmark og i udlandet vedr. ordrebekræftelser, overholdelse af leveringstider, fragt mv.
 • Oprettelse og vedligeholdelse af varer i NAV på engelsk
 • NAV-superbrugeropgaver i form af tilrettelser og hjælp til kolleger
 • Reservedels salg
 • Ad hoc-opgaver

Administrativt vil du få ansvaret for at afstemme, opdatere og vedligeholde vare-, ordre- og leveringsdata i NAV (Navision BC 14) og sikre leverancer på tværs af organisationen. Det er ambitionen at du hurtigt udvikler dig til at blive superbruger i NAV.

Varierede opgaver i en veletableret projektorganisation

Airco DIET A/S er en virksomhed, hvor der er kort afstand fra idé til handling, og hvor der lægges vægt på et godt samarbejde og arbejdsglæde. Du vil opleve et stærkt kollegialt fællesskab og en åben kommunikation på tværs af afdelinger, fagområder og hierarkier i virksomheden.

Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for indkøb, IT og administration, og du får stor indflydelse på at forme din egen rolle og ansvarsområde.

Teknisk Baggrund og erfaring med at håndtere indkøbsordrer

En af dine væsentligste styrker er, at du besidder en generel teknisk forståelse, der gør dig i stand til at arbejde i en teknisk projektvirksomhed.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan f.eks. være uddannet produktions teknolog eller tilsvarende, og meget gerne med afsæt i en håndværksmæssig uddannelse. Alternativt, har du praktisk erfaring fra en lignende stilling.

Væsentlige faglige kompetencer

 • Teknisk baggrund
 • Indkøbserfaring
 • Erfaren NAV bruger (BC 14) – meget gerne superbruger
 • Engelsk på forhandlingsniveau

Bliv en del af et stærkt hold

Du vil blive en del af en arbejdsplads med stor faglig ekspertise og et solidt branchekendskab. Der er fokus på et sundt og godt arbejdsmiljø med plads til humor, fællesskab og kollegialt samvær, når det passer, men du vil også opleve at du får den nødvendige ro til at fordybe dig i dine arbejdsopgaver.

Airco DIET A/S tilbyder:

 • En arbejdsplads med fokus på trivsel
 • Massageordning
 • Frokostordning
 • Personaleforening
 • Pensionsordning
 • Sundhedsordning
 • Løn efter kvalifikationer

Dine personlige Egenskaber

Du trives i et kollegialt arbejdsmiljø, hvor humor, gode relationer og samarbejdsevner, understøttes af høj faglighed, kombineret med ansvar og selvstændighed.

Du har lyst til at udvikle dig inden for en bred funktion, der omfatter flere discipliner i værdikæden, herunder teknik, indkøb, planlægning og kundekontakt.

For at få succes i jobbet, er det en stor fordel at du er struktureret, fleksibel og videnssøgende, samtidigt med at du er en del af et hold, hvor videns- og informationsdeling er vigtig.

Vi leder efter den helt rigtige

Det ville være fantastisk hvis du kan tiltræde straks, men Airco DIET A/S er indstillet på at vente på den helt rigtige kandidat.

Om Virksomheden

Airco DIET A/S er en succesfuld dansk virksomhed, der opererer internationalt med levering af kompliceret procesudstyr til et snævert nichemarked, med multinationale kunder. 

Virksomheden er førende leverandør af procesudstyr, som gør en stor forskel for kundernes optimering af deres egne produktionsenheder. 

Organisationen består p.t. af 21 fagligt kompetente tekniske projektledere og medarbejdere, som alle arbejder med internationale opgaver, og som tilsammen udgør et velfungerende team med en stærk holdånd.

Udover deres ekspertise og høje faglighed, kendetegnes Airco DIET A/S også ved deres fokus på medarbejdertrivsel og virksomhedens sociale ansvar, og var blandt de nominerede til at modtage Fredericias CSR-pris 2022.

Se mere på deres hjemmeside HER

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Co.& Pagaard ApS
Stiftsvej 14
7100
Vejle
Tlf
20904970
Praktisk information
Oprettet
03-11-2023
Udløber
26-11-2023
Kviknummer
331578959
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed